היי כולם,
אני בחורה בת 23, 56 ק"ג 1.56, כ-23-4% שומן.
מתאמנת כ-4 חודשים בbarbell training...(דדליפט, סקוואטים, בנצ'פרס, אוברהאד פרס, קלין, פווארקלין)
כשהתחלתי להתאמן אכלתי כ-1200 קלוריות ביום ואפילו פחות מאחר והייתי לאחר ירידה רצינית במשקל (ירדתי כ-27 קילו).
עם הזמן הבנתי שאין שום תועלת בדיאטה כ"כ דלה בקלוריות והתחלתי להעלות את הקלוריות לאט לאט.
כל שבוע העליתי בהדרגה כ-5 גרם פחמימות, 1-2 שומן וכך הלאה...
התקדמתי עם זה יפה ולא עליתי במשקל בכלל.
לפני כשבועיים שלושה פתאום שמתי לב לעלייה במשקל (עליתי כ-2.5 קילו)...אבל אני לא מרגישה שמנה יותר והגוף שלי לא נראה שמן יותר.
יכול להיות שזו עליה במסת שריר?
יכול להיות שהגוף שלי בונה שריר על 1600-1750 קלוריות ביום?
אציין שגם שמתי לב לשיפור משמעותי ממש בביצועים בחד"כ- הצלחתי לשפר את הדדליפט שלי בכ-10 ק"ג בפרק זמן של שבועיים בערך.
אשמח לחוות דעתכם אנשים חכמים.
תודה:עלמה.
אני בחורה בת 23, 56 ק"ג 1.56, כ-23-4% שומן.
מתאמנת כ-4 חודשים בbarbell training...(דדליפט, סקוואטים, בנצ'פרס, אוברהאד פרס, קלין, פווארקלין)
כשהתחלתי להתאמן אכלתי כ-1200 קלוריות ביום ואפילו פחות מאחר והייתי לאחר ירידה רצינית במשקל (ירדתי כ-27 קילו).
עם הזמן הבנתי שאין שום תועלת בדיאטה כ"כ דלה בקלוריות והתחלתי להעלות את הקלוריות לאט לאט.
כל שבוע העליתי בהדרגה כ-5 גרם פחמימות, 1-2 שומן וכך הלאה...
התקדמתי עם זה יפה ולא עליתי במשקל בכלל.
לפני כשבועיים שלושה פתאום שמתי לב לעלייה במשקל (עליתי כ-2.5 קילו)...אבל אני לא מרגישה שמנה יותר והגוף שלי לא נראה שמן יותר.
יכול להיות שזו עליה במסת שריר?
יכול להיות שהגוף שלי בונה שריר על 1600-1750 קלוריות ביום?
אציין שגם שמתי לב לשיפור משמעותי ממש בביצועים בחד"כ- הצלחתי לשפר את הדדליפט שלי בכ-10 ק"ג בפרק זמן של שבועיים בערך.
אשמח לחוות דעתכם אנשים חכמים.
תודה:עלמה.