הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא על מקס ברנר(הכניסה לפוסט היא על אחריותכם בלבד!)

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
*אני מודיע מעכשיו שאין שום מטרה לנושא הזה פשוט סתם בא לי "לשתף"(ותכלס להרגיש פחות אשם חחחח).

מחר(יום שישי) חבר עושה יום הולדת והוא החליט שהוא עושה אותו במקס ברנר בראשל"צ.

כמי שנמצא בחיטוב ויום שישי הוא יום העמסת הפחמימות שלו "התייעצתי עם עצמי", והחלטתי שאם אני הולך לחטוא אז אני הולך לחטוא עד הסוף.

למזלי עוד מהתקופה שלא התאמנתי יצא לי להכיר במקס ברנר מנה שנקראת "בלאגן של שוקולד" וזאת מנה שמורכבת לפי ציטוט של התפריט של מקס ברנר

מ"עוגת שוקולד ברוטב שוקולד מוגשת עם הר קצפת, כדורי גלידה, בננה בטופי, כדורי וופל שוקולד קראנצ'י, שברי שוקולד חלב."

ברור לי שמנה כזאת(ותלוי באיזה גודל אני לוקח אותה כי יש אותה ב-3 גדלים) תהיה שווה במינימום 1000 קלוריות, שלא נדבר על זה שכמה שעות לפני יש ארוחת שישי שמורכבת בעיקר מאורז(אני פרסי אצלנו הכל זה אורז פלוס דברים נוספים בצד)

Pawn-Stars-I-think-this-is-a-cool-story-bro-but-let-me-call-my-buddy-whos-an-expert-on-cool-stories.jpg

לא יודע, שוקולד לא כל כך מושך אותי, אני קורא את מה שכתבת וזה ממש לא עושה לי חשק. בפעם האחרונה ש"אכלתי" במקס ברנר די סבלתי.
אני יותר איש של בשר ופיצות.

בכל מקרה, אם זה מה שעושה לך את זה - תבלה 😃

למה בעצם פתחת את האשכול הזה? לקבל אישור על משהו שאתה לא שלם איתו?

בנימה אחרת- אני כרגע בדיאטה די קשה, הדבר הראשון שאני עושה כשאני מסיים אותה זה הולך
למסעדת ההמבורגר "יומנגוס" ומנסה לאתגר את שיא האכילה שלהם (1.8 בשר עם 10 תוספות,לחמנייה צ'יפס ומילקשייק 😍)

לא יודע, שוקולד לא כל כך מושך אותי, אני קורא את מה שכתבת וזה ממש לא עושה לי חשק. בפעם האחרונה ש"אכלתי" במקס ברנר די סבלתי.

אני איתך 🍽️🥹
שוקולד זה לבחורות

• פותח/ת השרשור

מסכים, אני במיוחד איש של בשר, זה מה שהייתי אוכל בכמויות עד לזמן שהתחלתי להתאמן. פיצות פחות הקטע שלי.

זה "עושה לי את זה" במיוחד מהסיבה שלא נגעתי במתוק כבר כמה חודשים טובים ואני מתגעגע לטעם.

גם ב"העמסות" שלי מדי שבוע רוב הפחמימות שלי מגיעות מאורז, תפוחי אדמה ולחם/בגטים לא ממתוק.

רק לא את הפיצה שוקולד שלהם ואחר''כ הלו ארטיק כמה סבלתי ...מאז אני לא מתקרב לשם .
רק בשר\פיצות\פסטות

חחחחחחחח תכלס גם אני ככה
אני בטוח שטעים שם והכל אבל המחשבה על שוקולד וקינוחים לא עושה לי את זה.. ההפך זה דיי עושה לי חררה

אחרי הארוחה תכנס לשרותים , תלבש נעלי ריצה ומכנס מתאים , תן קילומטר'ז עד לבית ככה תהנה גם מהארוחה וגם מזה שלא בלעת יותר מידי קלוריות.

אחרי הארוחה תכנס לשרותים , תלבש נעלי ריצה ומכנס מתאים , תן קילומטר'ז עד לבית ככה תהנה גם מהארוחה וגם מזה שלא בלעת יותר מידי קלוריות.
ככה תהנה מהארוחה פעמיים(וכנראה שהפעם השנייה תהיה קצת פחות כיפית מהראשונה:badtaste14:)

• פותח/ת השרשור
למסעדת ההמבורגר "יומנגוס" ומנסה לאתגר את שיא האכילה שלהם (1.8 בשר עם 10 תוספות,לחמנייה צ'יפס ומילקשייק 😍)

עשית לי חשק מטורף להמבורגר עכשיו, ועוד בכלל אחרי שנכנסתי לאתר של יומנגוס בא לי ללכת לשם. רק חבל שהם נמצאים בסוף העולם שמאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית