נושא על מקס ברנר(הכניסה לפוסט היא על אחריותכם בלבד!)

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
בראשון יש מלא המבורגריות טובות. מיטבול אבל בעיקר לופט!
בחולון לא יצא לי להכיר טובות. מבת ים יש משלוחים של זדבורגר, אחד האהובים עליי.

הייתי במיטבול ובלופט, המיטבול בשר טוב אבל הוא יקר ממש בהגזמה.

גם אני שמעתי על Z בורגר, יש לו 300 גרם ? אפשר לבוא ולשבת ?

אם יש לך כרטיס חבר של BBB יש 1+1 כל יום ראשון ולדעתי לפחות זה ההמבורגר הכי טעים מהרשתות הגדולות.

יש כרגע גם לחיילים בימי חמישי משעה 5 עד ה-15.12.

יש בראשון מול גן העיר ברחוב הרצל את "אנטריקוטה" - ההמבורגר הכי טוב שאכלתי.

הייתי במיטבול ובלופט, המיטבול בשר טוב אבל הוא יקר ממש בהגזמה.

גם אני שמעתי על Z בורגר, יש לו 300 גרם ? אפשר לבוא ולשבת ?

יש אצלו כל המשקלים עד אתגר הקילו. האגדה מספרת שאם אתה מסיים קילו עם תוספות אתה זוכה לתמונה על הקיר לצד מקסים ועוד כמה.
ויש מקום לשבת, לא חסר.

למה בעצם פתחת את האשכול הזה? לקבל אישור על משהו שאתה לא שלם איתו?

בנימה אחרת- אני כרגע בדיאטה די קשה, הדבר הראשון שאני עושה כשאני מסיים אותה זה הולך
למסעדת ההמבורגר "יומנגוס" ומנסה לאתגר את שיא האכילה שלהם (1.8 בשר עם 10 תוספות,לחמנייה צ'יפס ומילקשייק 😍)
זה 35 תוספות 😃
איי יומנגס... חיים שלי ההמבורגרים האלה... הבעיה שברגע שאתה אוכל שם לכל המבורגר אחר יהיה טעם של חרא

הבעיה שברגע שאתה אוכל שם לכל המבורגר אחר יהיה טעם של חרא

ספר לי על זה 😃

סוד קטן- הלכתי פעם אחת על הצ'אלנג', אומנם לא סיימתי אותו, אבל הרווחתי חולצה של יומנגוס (תהילת עולם כשלעצמה) וסיפור מגניב לנכדים. (הקקי המטורף שהזכרתי לפני כמה תגובות מגיע גם למפסידים).

עריכה- טיפ לאמיצים מבינינו- האתגר קם ונופל על התוספות, אני נשברתי בקילו ארבע מאות רק בגלל
שהתחזרתי על העובדה שאני יכול לקבל בייקון וגבינת גרוייר בחינם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש אצלו כל המשקלים עד אתגר הקילו. האגדה מספרת שאם אתה מסיים קילו עם תוספות אתה זוכה לתמונה על הקיר לצד מקסים ועוד כמה.
ויש מקום לשבת, לא חסר.

נכנסתי פרופיל שלהם בפייסבוק, נראה כמו המבורגריה סטנדרטית למדי.

אין שום רמז לכך שיש המבורגר 300 גרם(אני ראיתי 250 באחת התמונות שלהם) ומעלה כמו שאתה אומר אחי

אגב יש לך מושג אם הם פתוחים בכלל ביום שישי ?

ספר לי על זה 😃

סוד קטן- הלכתי פעם אחת על הצ'אלנג', אומנם לא סיימתי אותו, אבל הרווחתי חולצה של יומנגוס (תהילת עולם כשלעצמה) וסיפור מגניב לנכדים. (הקקי המטורף שהזכרתי לפני כמה תגובות מגיע גם למפסידים).

עריכה- טיפ לאמיצים מבינינו- האתגר קם ונופל על התוספות, אני נשברתי בקילו ארבע מאות רק בגלל
שהתחזרתי על העובדה שאני יכול לקבל בייקון וגבינת גרוייר בחינם.
תגיד אחרי שניכשלת בצ'אלנג' יכולת לתת לחברים לאכול מההמבורגר? אני וחבר שלי חשבנו על איך לעקוץ את זה. אתה בא לצ'אלנג'. אומר נכשלתי. מתחלק חצי חצי עם חבר. כל אחד 900 גרם המבורגר ב100 שקל. אגב כמה הצלחת לאכול?

נכנסתי פרופיל שלהם בפייסבוק, נראה כמו המבורגריה סטנדרטית למדי.

אין שום רמז לכך שיש המבורגר 300 גרם(אני ראיתי 250 באחת התמונות שלהם) ומעלה כמו שאתה אומר אחי

אגב יש לך מושג אם הם פתוחים בכלל ביום שישי ?
Mon - Thu: 11:00 am - 1:00 am
Sat: 6:00 pm - 1:00 am
Sun: 11:00 am - 1:00 am

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית