הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע רכישת תוספים

Ubalaish

משתמש פעיל
461
32
נק' מוניטין:
79
461
32
שלום חברים,

קודם כל אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, קראתי וחיפשתי בכל תתי הפורומים שיש לי הרשאה לפרסם וזה הכי מתאים.
רציתי לדעת על אפשרות של רכישת תוספים מחו"ל- כמו גיינר ואבקת חלבון:

1. מלבד המשלוח והמוצר עצמו אני אמור לשלם תשלום על עלויות נוספות- כמו מכס?מע"מ וכו?..
2. אם אני מזמין תוספים מחו"ל יש מצב שלא יאפשרו כניסה שלהם לארץ?..
3. יש סכנה בתהליך שכזה..?
4. אשמח לשמוע טיפים ועצות מאנשים שכבר התנסו בהליך שכזה- מה השיקולים,איפה כדאי לקנות, על מה להסתכל כשקונים מחנות מוסיימת, ומה הם החוקים שצריך לדעת בכל הנוגע להזמנות מחו"ל- מכס/מע"מ/קנסות/עיכובים וכל מה שציינתי קודם לכן.

תודה לעוזרים.

עד 75 דולר אתה לא משלם שום עלות נוספת...
תזמין רק מאתרים עם שם עולמי ועם paypal ...

• פותח/ת השרשור
לא נכון

הזמנתי גם מעל 120$ ולא שילמתי אגורה על כלום.

יש לך מושג מהו המחיר המדויק/ הגבול הכספי שכל עוד לא עוברים אותו אין תשלום נוסף...
ומה קורה אם אני חורג ועובר אותו בקצת- במה זה כרוך? מע"מ קנסות וכו'... האם יש משמעות לסכום החריגה..
אם חרגתי ב 5$ או ב 20$ אז הקנס או מה שזה לא יהיה, יהיה גבוה יותר?

מישהו יכול להסביר קצת יותר על התהליך והחוקים של הייבוא והזמנה של תוספים מחו"ל...?

לא נכון

הזמנתי גם מעל 120$ ולא שילמתי אגורה על כלום.
כי לא כל מוצר עובר במכס, אם המוצר שלך היה עובר במכס היית משלם, מי שהזמין ב-70 דולר לא היה משלם.
זה החוק, אתה יכול לחפש בגוגל ותראה

כי לא כל מוצר עובר במכס, אם המוצר שלך היה עובר במכס היית משלם, מי שהזמין ב-70 דולר לא היה משלם.
זה החוק, אתה יכול לחפש בגוגל ותראה

הזמנתי מלא פעמים מעל 120$ ולא רק אני גם חברים מהחדר כושר , אין מכס \ מע"מ \ מס קניה ועוד המצאות מסריחות של המדינה העושקת שלנו על תוספי תזונה.

קח תקרא זה עד 1200 שקל ... מה שאתה אומר זה מה שהיה פעם

http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-67fd69853431431006.htm

לא צריך להוכיח אני בעצמי הזמנתי לא פעם מעל 120$ ולא שילמתי אגורה ... מה יש פה להוכיח? זה הוכחה .

אוקי עשיתי חקירה קטנה בנושא , כנראה שיש לי מזל בקטע של המע"מ (לפחות לפי מה שקראתי בגוגול)... אבל מכס ומס קניה לא צריך לשלם.

לא צריך להוכיח אני בעצמי הזמנתי לא פעם מעל 120$ ולא שילמתי אגורה ... מה יש פה להוכיח? זה הוכחה .

אוקי עשיתי חקירה קטנה בנושא , כנראה שיש לי מזל בקטע של המע"מ (לפחות לפי מה שקראתי בגוגול)... אבל מכס ומס קניה לא צריך לשלם.
נכון, זה רק מעל 325 דולר

Back
למעלה תחתית