נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
אני רוצה לקנות מולטי, ויטמין D, C ומגנזיום ואבץ. איזה חברות מומלצות? שיש בבתי המרקחת בארץ כמובן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוי1 🤦♂️🤦♂️🤦♂️לדברי הרוקח
אוי1 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
חבל על הכסף, לא כדאי לקנות בארץ, גם המינון יהיה נמוך מה שאומר שיש לקחת יותר כד' מכל מוצר [וזה יוצא פשוט המון כד' בטוטאל] וגם כי המחיר כאן נורא יקר ולא משתלם.
אתה בטוח שאלו לא מחקרים שהחברה שמייצרת את המוצר מימנה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול אחיאני לא סוכן מכירות שלהם,אבל מה שאתה אומר אפשר להגיד על כול מחקר על תוספי תזונה ככה שזה נופל בתור מהלך סותר למה שרשמתי.
אל תקנה בארץ תוספים. מחירים מופרזים באחריות.
מי המליץ לך על ויטמין D ? תעמוד בשמש 10 דקות ויש לך מספיק ויטמין D ליום שלם, חינם חינם!
עיין בגוגל Opti-Men - מולטי ויטמין מהטובים בשוק ובמחיר שפוי.
לגבי מגנזיום, תלוי איזה סוג מגנזים. לא הייתי ממליץ על OXIDE לבד אלא על שילוב של כמה ובעיקר CITRATE.
תחפש של חברת NOW FOODS, יש להם מוצרים נהדרים.
אין צורך לקנות ויטמין C בנפרד. יש מספיק באוכל ומספיק במולטי.
כן, במחירים הזויים. מה הבעיה להזמין מחו"ל?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול אחי
מחקרים לא עושים על תוסף תזונה ספציפי של חברה x, אלא על חומר מסויים, או תוסף תזונה כללי (ויטמינים, מי גבינה וכו') ובטח לא מחקרים שממומנים ע"י חברה שיש לה אינטרס להציג את המוצר שלהם באור חיובי.
גבר, הרמה של ה"מחקרים" בארץ שווה לתחת, ע"פ הרופאים בתל השומר סקוואטים פוגעים בברכיים, ואתה תהיה נכה בגיל 60. אופטימן יקר ולא משתלם.מי אמר שיש בעיה? אני זורם עם פאוור ראק (פותח הפוסט) הוא אמר נדבר רק מה יש בארץ אז זה מה יש בארץ. כמובן שמי שיש לו עיניים בראש יודע איפה להזמין 😛
גבר , שלא תחנק מרוב צחוק , רשום שבית החולים שיבא תל השומר ביצע את הבדיקה \ ניסוי ... לא איזה מכון שלא שמענו עלו בארצות הברית , אז קצת ריספקט !📢
גבר, הרמה של ה"מחקרים" בארץ שווה לתחת, ע"פ הרופאים בתל השומר סקוואטים פוגעים בברכיים, ואתה תהיה נכה בגיל 60. אופטימן יקר ולא משתלם.
מגנזיום ציאטרט.
אבץ פיקולנט.
ויטמין C יש המון בגמבה אדומה, לא יודע כמה זה יעיל ומשתלם עם המחירים כאן בארץ, אבל אם בכד' אז שיחרור מושהה, 1 גרם ליום.
20 דולר 180 כדורים זה יקר?גבר, הרמה של ה"מחקרים" בארץ שווה לתחת, ע"פ הרופאים בתל השומר סקוואטים פוגעים בברכיים, ואתה תהיה נכה בגיל 60. אופטימן יקר ולא משתלם.
מגנזיום ציאטרט.
אבץ פיקולנט.
ויטמין C יש המון בגמבה אדומה, לא יודע כמה זה יעיל ומשתלם עם המחירים כאן בארץ, אבל אם בכד' אז שיחרור מושהה, 1 גרם ליום.
20$ ל60 מנות (60 יום של שימוש) זה יקר, כן.20 דולר 180 כדורים זה יקר?
יש מחקר תקרא , מדובר על מוצרים שיש בארץ זה נושא הפוסט אז מה אתה אומר לי חול מה חול?!
לדברי המחקר זה עדיף על מה שאתה קונה הציטראט שכולם פה מהללים אותו...
עוד מחקר שנעשה בשיבא תל השומר שמוכיח שמגנוקס יעיל פי 3 מהחלופות (בעברית)
http://www.navehpharma.co.il/download/magnox-insert.pdf
אז כנראה הרוקח יודע על מה הוא מדבר לא? 🤪
ומי החליט שאני צריך להקשיב לכמות המפורזת שהם רושמים על התווית כ"מנת הגשה" ?20$ ל60 מנות (60 יום של שימוש) זה יקר, כן.
יקר בדולרים בודדים. לפני כמה ימים הזמנתי CITRATE של NOW FOODS במקום ה-OXIDE שהיה לי.יש הרבה מחקרים שדווקא מראים שהציטראט הרבה יותר טוב מהאוקסייד, אבל הוא גם הרבה יותר יקר. כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו.
יקר בדולרים בודדים. לפני כמה ימים הזמנתי CITRATE של NOW FOODS במקום ה-OXIDE שהיה לי.
המחקר מעניין, הנה הלינק לאבסטרקט האמיתי מ-pubmed. לצערי אין לי אפשרות לקרוא את המלא.
החוקרים הגיעו למסקנה שספיגה של מגנזיום אוקסייד היא טיפה טובה יותר מהציטראט - אבל מלכתחילה בקבוצה שלקחה את הציטראט הMg2+ היה גבוה יותר. השגיאה האפשרית יכולה להטות את התוצאות לגמרי, ובנוסף - אם היו הופכים את הקבוצות יכול להיות שהיינו מקבלים נתונים אחרים לגמרי.
עוד נתון מעניין - הקבוצה של האוקסייד קיבלה 520 מ"ג ליום, לעומת זאת - הקבוצה של הציטראט קיבלה 300 מ"ג ליום. האם היינו מקבלים את אותן התוצאות אם שתי הקבוצות היו מקבלות אותה כמות של מגנזיום ליום? כנראה שלא.
יש הרבה מחקרים שדווקא מראים שהציטראט הרבה יותר טוב מהאוקסייד, אבל הוא גם הרבה יותר יקר. כל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו.
הבנת הנקרא חביבי. תקרא שוב מה שכתבתי.צריך להקשיב למנת הגשה מכיוון שרק אם תיקח 3 כד' אתה תקבל את כמות הויטמינים הכתובה שם, אם אתה לוקח שליש כמות (כד אחד) אתה אינך מקבל את מנת הויטמינים הנדרשת למתאמן.
ובעצם, אם זה שליש מינון, תקנה כבר את החרא שמוכרים בקופ"ח וזהו.
היחס מ"ג למ"ג של אותה חברה יוצא פי 4 מחיר (תשווה את המינון), בכל מקרה אני מתסף בציטראט בגלל קונצנזוס גדול יותר ובגלל שהבדל של 10 שקלים בחודש לא יגרום לי לפשוט רגל.