הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בנוגע לסטרואידים בצבא

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
סתם עניין אותי,נניח ואני בצבא ונניח שאני צורך סטרואידים שמתגלים בבדיקות הדם.
מהו העונש ?
ובכלל אם מישהו יכול להרחיב על זה אני ישמח.

זה רק לידע כללי,אני בכלל בן 17 חח

סתם עניין אותי,נניח ואני בצבא ונניח שאני צורך סטרואידים שמתגלים בבדיקות הדם.
מהו העונש ?
ובכלל אם מישהו יכול להרחיב על זה אני ישמח.

זה רק לידע כללי,אני בכלל בן 17 חח

הצבא לא עושה בדיקות הורמונאליות לחיילים, אין לו סיבה לעשות את זה וגם אם הוא היה עושה אז היו רואים שהרמות טסט שלך בשמיים וזהו לא חושב שהמשטרה הצבאית או הרופאים איפעם הקדישו מחשבה לעניין הסטרואידים, מעניין אותם THC ודברים בסגנון לא רמות טסט. אני מניח שאם היה איפעם קורה מקרה שחייל פגע בעצמו בגלל שימוש לא נכון אז היו אולי שמים על זה עין,אבל לא קרה כלום עד היום למיטב ידיעתי..

סטרואידים זה לא סמים זה תרופות מרשם פשוט אסור לסחור בהם אבל מותר להשתמש.
לא יודע עד כמה זה נכון אבל שמעתי שיש יחידות מסויימות בצבא שרופא יחדיה נותן להם חומרים כדי להביא אותם לשיא ולשפר יכולות

לא יודע עד כמה זה נכון אבל שמעתי שיש יחידות מסויימות בצבא שרופא יחדיה נותן להם חומרים כדי להביא אותם לשיא ולשפר יכולות

בתור אחד שמשרת בצבא וראה הרבה יחידות מיוחדות מה ששמעת זה חירטוט מטורף

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שמשרת בצבא וראה הרבה יחידות מיוחדות מה ששמעת זה חירטוט מטורף

קודם כול,האם שירתת בכול היחידות המובחרות/מיוחדות שקיימות בצה"ל?
אני מניח שלא,אז ...

הכול אפשרי בעולם הדפוק שלנו,והקטע שהרופאי יחידה בצבא מביא חומרים כבר קרה בארה"ב ובגרמניה אז יש מצב שזה קרה וקורה גם בישראל הקטנה.

בכול מקרה לגבי השאלה שלי,סטרואידים נחשבים לסמים לא חוקיים לא?(דיבול/אנאבר וכו-אני סתם זורק שמות כי אני לא מבין)

אני מכבד אותך עד מאוד , אבל אני חייב להגיד שקרעת אותי ..

ניכה היית אומר בילוש מחפשת אנשים גדולים ״יוצאי דופן״, אבל ביחידות ? מה אתה חושב שהחובש הצבאי מוריד איתו לשטח אמפולות של אננטט רפואי להזרקה בשטח ? במה זה יכול לעזור לחיילים הכי נחשקים בצהל ? בחייאט אחינו 😉

קודם כול,האם שירתת בכול היחידות המובחרות/מיוחדות שקיימות בצה"ל?
אני מניח שלא,אז ...

הכול אפשרי בעולם הדפוק שלנו,והקטע שהרופאי יחידה בצבא מביא חומרים כבר קרה בארה"ב ובגרמניה אז יש מצב שזה קרה וקורה גם בישראל הקטנה.

בכול מקרה לגבי השאלה שלי,סטרואידים נחשבים לסמים לא חוקיים לא?(דיבול/אנאבר וכו-אני סתם זורק שמות כי אני לא מבין)

בוא אני אסדר לך את הראש , אני לצורך העניין יכול לרכוש על ידי מרשם אחת לחודש קופסה של קונצרטה - על סמך בדיקות ומבחני קשב וריכוז שבצעתי בעבר לפני המון שנים , כשאני הולך לבית מרקחת אני חותם על תופס של פקודת הסמים. עכשיו זה בסדר לשימוש עצמי , זה סם לכל דבר - ברגע שאני מוכר את זה אני סוחר בסמים ועובר על החוק.

כנ׳ל לגבי הורמונים למיניהם , לדוגמא אזרח שקיבל מרשם לזריקה חודשית של טסט אננטט , ומביא את זה מהרוקח שזה בסדר לשימוש . מאשר רוקח ש״מנצל לרעה״ את סמכותו , ומוכר utc את האמפולות ללא מרשם - שפה מתבצע סחר לא חוקי.

יותר נכון על יחידות סמויות במשטרה ובילוש , הם כן מעודדים שימוש בחומרים אנבוליים יצא לי לראות לא מעט סמויים שהם מפוצצים בחומר

בוא אני אסדר לך את הראש , אני לצורך העניין יכול לרכוש על ידי מרשם אחת לחודש קופסה של קונצרטה - על סמך בדיקות ומבחני קשב וריכוז שבצעתי בעבר לפני המון שנים , כשאני הולך לבית מרקחת אני חותם על תופס של פקודת הסמים. עכשיו זה בסדר לשימוש עצמי , זה סם לכל דבר - ברגע שאני מוכר את זה אני סוחר בסמים ועובר על החוק.

כנ׳ל לגבי הורמונים למיניהם , לדוגמא אזרח שקיבל מרשם לזריקה חודשית של טסט אננטט , ומביא את זה מהרוקח שזה בסדר לשימוש . מאשר רוקח ש״מנצל לרעה״ את סמכותו , ומוכר utc את האמפולות ללא מרשם - שפה מתבצע סחר לא חוקי.

רק בוא נעשה הבדלה מאוד מאוד מאוד חשובה בין סחר בריטלין וקונצרטה שמוגדרים בלשון החוק כסמים לכל דבר ועניין
לבין סחר בתרופות מרשם שלשון החוק לא ברורה בנושא הזה מספיק והעונש הוא בכמה מונים נמוך יותר.

מלבד-זאת בוא נבצע עוד הבדלה בין סחר בתרופות מרשם לבין סחר בסטרואידים.
סחר בחומרים אשר לא מיוצרים ע"י מעבדות רפואיות ואינם רשומים במשרד הבריאות כתרופות רשומות ואינן רשומים גם כסמים
עליהם בכלל יש בעיה בתביעה.

לכן, לרוב אנחנו רואים כל מיני אנשים "גדולים" נרדפים ע"י רשויות המס דווקא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית