עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם עניין אותי,נניח ואני בצבא ונניח שאני צורך סטרואידים שמתגלים בבדיקות הדם.
מהו העונש ?
ובכלל אם מישהו יכול להרחיב על זה אני ישמח.
זה רק לידע כללי,אני בכלל בן 17 חח
סטרואידים זה לא סמים זה תרופות מרשם פשוט אסור לסחור בהם אבל מותר להשתמש.
לא יודע עד כמה זה נכון אבל שמעתי שיש יחידות מסויימות בצבא שרופא יחדיה נותן להם חומרים כדי להביא אותם לשיא ולשפר יכולות
בתור אחד שמשרת בצבא וראה הרבה יחידות מיוחדות מה ששמעת זה חירטוט מטורף
סטרואידים זה לא סמים זה תרופות מרשם פשוט אסור לסחור בהם אבל מותר להשתמש.
לא יודע עד כמה זה נכון אבל שמעתי שיש יחידות מסויימות בצבא שרופא יחדיה נותן להם חומרים כדי להביא אותם לשיא ולשפר יכולות
קודם כול,האם שירתת בכול היחידות המובחרות/מיוחדות שקיימות בצה"ל?
אני מניח שלא,אז ...
הכול אפשרי בעולם הדפוק שלנו,והקטע שהרופאי יחידה בצבא מביא חומרים כבר קרה בארה"ב ובגרמניה אז יש מצב שזה קרה וקורה גם בישראל הקטנה.
בכול מקרה לגבי השאלה שלי,סטרואידים נחשבים לסמים לא חוקיים לא?(דיבול/אנאבר וכו-אני סתם זורק שמות כי אני לא מבין)
יותר נכון על יחידות סמויות במשטרה ובילוש , הם כן מעודדים שימוש בחומרים אנבוליים יצא לי לראות לא מעט סמויים שהם מפוצצים בחומרסטרואידים זה לא סמים זה תרופות מרשם פשוט אסור לסחור בהם אבל מותר להשתמש.
בוא אני אסדר לך את הראש , אני לצורך העניין יכול לרכוש על ידי מרשם אחת לחודש קופסה של קונצרטה - על סמך בדיקות ומבחני קשב וריכוז שבצעתי בעבר לפני המון שנים , כשאני הולך לבית מרקחת אני חותם על תופס של פקודת הסמים. עכשיו זה בסדר לשימוש עצמי , זה סם לכל דבר - ברגע שאני מוכר את זה אני סוחר בסמים ועובר על החוק.
כנ׳ל לגבי הורמונים למיניהם , לדוגמא אזרח שקיבל מרשם לזריקה חודשית של טסט אננטט , ומביא את זה מהרוקח שזה בסדר לשימוש . מאשר רוקח ש״מנצל לרעה״ את סמכותו , ומוכר utc את האמפולות ללא מרשם - שפה מתבצע סחר לא חוקי.