הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מבט חוזר על עיתוי צריכת המזון: האם יש חלון הזדמנויות אנבולי לאחר האימון? -->מאמר חדש בפורטל קילוגרם!

יהושע64

משתמש משקיע
4,747
3,056
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,517
4,747
3,056
CBL זה חרטא אחד גדולה, alan aragon אמר את זה בעצמו כמה פעמים תריץ חיפוש. ובקשר לAD , קח 2 קבוצות של מתאמנים ששתי הקבוצות במאזן חיובי של 1000 קלוריות , קבוצה אחת על דל פחמימה והקבוצה השנייה לא, הקבוצה של הדל פחמימה תצבור פחות שריר ותאגור יותר שומן, תקנו אותי אם אני טועה ותוכיחו אם אפשר.
-על סמך מה אתה אומר את זה?, על איזה מחקרים הסתמכת שדווקא הקבוצה של הדל פחמימה תאגור יותר שומן ופחות שריר?
- תוכל להביא לי את המחקרים שאלן הסתמך אליהם?..בנינו, אין לי מושג מי הבחור, אבל CBL זה רעיון שהגהה לייל ממזמן ורק לאחרונה תפס תאוצה תחת שם של מישהו אחר, אז קשה לי לא ללכת אחרי לייל בכל נושא של תזונה.

הנושא של דילול פחמימות והעמסה היה נפוץ מאוד בשנות ה 80-90 בקרב ספורטאי סבולת לפני תחרות בלבד.
הפרוטוקול כלל ריצה לדילול פחמימות, סדר גודל של 20 ק'מ בקצב בינוני ולאחר מכן 3 ימים של דל פחמימה, בגדול עד 5% פחמימה. בסיום 3 הימים ריצה של כשעה ולאחר מכן עד התחרות 3 ימים בהם אוכלים כ 70% מהתזונה מבוססת פחמימות.
הגישה המודרנית יותר טוענת כי אין צורך בדילול ואפשר להגיע לאותה הגדלה של מאגר הגליקוגן גם ללא שלב הדילול שמאוד מחליש את הגוף.
אני באופן אישי מבצע יום אחד של דילול ולאחריו 3 ימי העמסה.

הנושא של דילול פחמימות והעמסה היה נפוץ מאוד בשנות ה 80-90 בקרב ספורטאי סבולת לפני תחרות בלבד.
הפרוטוקול כלל ריצה לדילול פחמימות, סדר גודל של 20 ק'מ בקצב בינוני ולאחר מכן 3 ימים של דל פחמימה, בגדול עד 5% פחמימה. בסיום 3 הימים ריצה של כשעה ולאחר מכן עד התחרות 3 ימים בהם אוכלים כ 70% מהתזונה מבוססת פחמימות.
הגישה המודרנית יותר טוענת כי אין צורך בדילול ואפשר להגיע לאותה הגדלה של מאגר הגליקוגן גם ללא שלב הדילול שמאוד מחליש את הגוף.
אני באופן אישי מבצע יום אחד של דילול ולאחריו 3 ימי העמסה.
מעניין
בתחום פיתוח הגוף נראה כאילו זה תפס תאוצה דווקא בשנים האחרונות

-על סמך מה אתה אומר את זה?, על איזה מחקרים הסתמכת שדווקא הקבוצה של הדל פחמימה תאגור יותר שומן ופחות שריר?
- תוכל להביא לי את המחקרים שאלן הסתמך אליהם?..בנינו, אין לי מושג מי הבחור, אבל CBL זה רעיון שהגהה לייל ממזמן ורק לאחרונה תפס תאוצה תחת שם של מישהו אחר, אז קשה לי לא ללכת אחרי לייל בכל נושא של תזונה.

זה כל כך מצחיק שאתה אומר את זה , כי אני זוכר שראיתי שירשור של וויכוח בין ליל לג'ון (זה שכתב את CBL) וליל דיי השפיל אותו וטען שCBL זה 99% חרטא, חוק מרפי כמובן אני לא מצליח למצוא את השירשור אבל רק בישביל להוכיח לך אני יהפוך עכשיו תאינטרנט, ומחיפוש קצר בפורום של ליל אתה יכול לראות כמה פעמים הוא אמר לאנשים שג'ון ליצן ושזה שטויות כל הרעיון הזה

מעניין
בתחום פיתוח הגוף נראה כאילו זה תפס תאוצה דווקא בשנים האחרונות
אני לפעמים מתקשה להאמין עד כמה העקרונות בספורט סבולת כמו ריצת מרתון הם הפוכים לספורט כמו ליפטינג.

זה כל כך מצחיק שאתה אומר את זה , כי אני זוכר שראיתי שירשור של וויכוח בין ליל לג'ון (זה שכתב את CBL) וליל דיי השפיל אותו וטען שCBL זה 99% חרטא, חוק מרפי כמובן אני לא מצליח למצוא את השירשור אבל רק בישביל להוכיח לך אני יהפוך עכשיו תאינטרנט, ומחיפוש קצר בפורום של ליל אתה יכול לראות כמה פעמים הוא אמר לאנשים שג'ון ליצן ושזה שטויות כל הרעיון הזה
נותן לך 1000 נק' מוניטין על זה אם הייתי יכול
איפה אבל מפורסם על זה שהם יאגרו יותר שריר אלו עם הפחמימה?
אישית אני אוהב דל פחמימה כי אני מרגיש בה הרבה הרבה יותר טוב.. והבדל של 3 קל' ליום לא מפריע לי כ"כ להתחשב בעובדה שאני לא רעב.

@Moshe .. איזה ספר אמרת שלייל מדבר על משהו בסגנון CBL (ספר ישן שלו אמנם) אבל רגע..לייל לא מתייחס שם כ"כ להעמסת פחמימות אחרי האימון והרגישות הנמוכה לאינסולין אחרי אימון..או שכן ופספסתי?
כי אם הוא לא מתייחס - זה אומר שהוא טוען שרק ההתבססות על שומן יוריד יותר מהר מפחמימה היא לא נכונה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית