עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אישית מעדיף את השוקולד הרגיל. אם אתה מהסס אז קנה את הרגיל ולא שוויצרי... אבל באמת שאין כזה הבדל גדול ביניהם.לדעתי השוויצרי מתוק יותר מהרגיל וזה פחות לטעמי
אתה סגור על דיימטיז?
אתה סגור על דיימטיז?
יש כל כך הרבה חברות יותר טובות, שמציעות בערך את אותו מחיר (דיימטיז לא נחשבת זולה).תודה על התשובה
אם יש לך הצעות אני מקשיב
מה אתה מציע גבר
לפי דעתך מה יותר טוב דיימטייז שוקולד או מילקשייק שוקולד BSNיש כל כך הרבה חברות יותר טובות, שמציעות בערך את אותו מחיר (דיימטיז לא נחשבת זולה).
רק בגלל שלדיימטיז יש ספונסר כל כך טוב בארץ, לא אומר שהיא אמורה להיות המועדפת.
אתה יכול לקחת אופטימום, מסולטיץ', מסולפארם, BSN (קצת יותר יקר, אבל לוקח בהליכה מבחינת טעם).
אני לא אוהב את הקטע שדיימטיז עשו בארץ, קונים פרסום אצל כל העולם ואשתו, אני החרמתי אותו.
בקשר לאיכות הבדלים מזעריים, אבל בקשר לטעם, אי אפשר להשוות בכלל.. BSN באמת ממש ממש טעים.לפי דעתך מה יותר טוב דיימטייז שוקולד או מילקשייק שוקולד BSN
טעמתה גם של דיימטייז ?כי ניסיתי גם אופטיום ולא כל כך אהבתיבקשר לאיכות הבדלים מזעריים, אבל בקשר לטעם, אי אפשר להשוות בכלל.. BSN באמת ממש ממש טעים.
דעה אישית כמובן.
תראה אני טעמתי המון חברות, המון טעמים והמון סוגים.טעמתה גם של דיימטייז ?כי ניסיתי גם אופטיום ולא כל כך אהבתי
אז אני מאוד מתלבט בבחירת טעם
תראה אני טעמתי המון חברות, המון טעמים והמון סוגים.
אני ידרג לך מהכי טוב להכי גרוע, כמובן שזה טעם אישי, תזכור את זה.
- BSN שוקולד \ שוקולד מנטה (זה טעם מיוחד, אז אם אתה לא נועז אל תיקח)
- מסולטיץ' שוקולד לבן (החדש) ממש טעים.
- אופטימום בננה
- אופטימום טופי פאדג'
- BSN מוקצ'ינו, BSN תות.
- דיימטייז פויז'ן 7 קרם עוגיות
- דיימטיז עלית גורמט קפוצ'ינו
- דיימטיז עלית תות
- אופטימום תות
- יוניברסל תות בננה
(כל מי שמודגש בשחור הם טעמים מומלצים)
אתה מדבר על הBSN?תקשיב קראתי קצת בפורום ואומרים פה שהטעם הוא כמו של MYOFUSHION שוקולד וטעמתי וזאת אבקה מגעילה חבלז מה אתה אומר ?
אתה מדבר על הBSN?
מיופיוזן לא משהו השוקולד, טעמתי אצל חבר.
אתה מודע לזה שהBSN יקר מאוד כן? איזה 56 מנות ו60$ ל2.3 קילו.