שלום לכולם , קוראים לי אבי אני בן 30 ואני חדש פה בפורום .
לאחר קריאה מעמיקה החלטתי להתחיל סייקל ראשון ויש לי כמה שאלות , מקווה שתוכלו לעזור לי .
קודם כל הסייקל שאני מתכנן להריץ הוא :
טסט אנתת 500 מג בשבוע מפוצל ל2 זריקות 1-10
פרגניל 500 IU פעם בשבוע 2-10
טמוקסיפן 40/40/20/20 12-16
1. בקשר ל Pct , האם זה בסדר לקחת רק טמוקסיפן ללא כלומיד ? אם כן , הפרוטוקול הקלאסי 40/40/20/20 מתאים לי ?
2. הטסט הוא של חברת ביומדיק , לפי מה שהבנתי השמן שהחברה משתמשת בו הוא שמן זית וראיתי לא מזמן תגובה של אביעד חזי ששמן זית במעבר בין טמפרטורה חמה לקרה משנה את הנפח שלו ( או משהו כזה ) ושרצוי לחמם את השמן לפני שאיבה .
אם הבנתי נכון , איך אני בדיוק אמור לחמם אותו ?
3. באותה תגובה של אביעד הוא כתב שלפני שאיבה צריך להזריק אוויר לויאל , לא הבנתי כל כך מה המטרה של זה , אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ..
מצטער על החפירה פשוט זה סייקל ראשון ואני טיפה לחוץ , תודה מראש לעונים !
לאחר קריאה מעמיקה החלטתי להתחיל סייקל ראשון ויש לי כמה שאלות , מקווה שתוכלו לעזור לי .
קודם כל הסייקל שאני מתכנן להריץ הוא :
טסט אנתת 500 מג בשבוע מפוצל ל2 זריקות 1-10
פרגניל 500 IU פעם בשבוע 2-10
טמוקסיפן 40/40/20/20 12-16
1. בקשר ל Pct , האם זה בסדר לקחת רק טמוקסיפן ללא כלומיד ? אם כן , הפרוטוקול הקלאסי 40/40/20/20 מתאים לי ?
2. הטסט הוא של חברת ביומדיק , לפי מה שהבנתי השמן שהחברה משתמשת בו הוא שמן זית וראיתי לא מזמן תגובה של אביעד חזי ששמן זית במעבר בין טמפרטורה חמה לקרה משנה את הנפח שלו ( או משהו כזה ) ושרצוי לחמם את השמן לפני שאיבה .
אם הבנתי נכון , איך אני בדיוק אמור לחמם אותו ?
3. באותה תגובה של אביעד הוא כתב שלפני שאיבה צריך להזריק אוויר לויאל , לא הבנתי כל כך מה המטרה של זה , אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי ..
מצטער על החפירה פשוט זה סייקל ראשון ואני טיפה לחוץ , תודה מראש לעונים !