ייעוץ פיתוח גוף

מתאמן חדש

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
בן 30 מתאמן 3 חודשים עם סטרואידים לא התפתחתי ממש עליתי 7 קילו
מה לא בסדר אצלי אולי אימון לא טוב תזונה ??
בבקשה כל מי שיכול לעזור שיבורך

• פותח/ת השרשור
אני עושה תוכנית A B
יד קדמית 3 תרגילים 12 חזרות, רגליים 3 תרגילים 12 חזרות, חזה 4 תרגילים 12 חזרות
בB יד אחורית 3 תרגילים 12 חזרות,גב 4 תרגילים 12 חזרות, כתפיים 3 תרגילים 12 חזרות
משתמש בפאנטדקס 300 וטסטודקס אנתת 250 וננדרודקס 300

אני עושה תוכנית A B
יד קדמית 3 תרגילים 12 חזרות, רגליים 3 תרגילים 12 חזרות, חזה 4 תרגילים 12 חזרות
בB יד אחורית 3 תרגילים 12 חזרות,גב 4 תרגילים 12 חזרות, כתפיים 3 תרגילים 12 חזרות
משתמש בפאנטדקס 300 וטסטודקס אנתת 250 וננדרודקס 300
הנה הבעיה שלך ; סיירוקס

בן 30 מתאמן 3 חודשים עם סטרואידים לא התפתחתי ממש עליתי 7 קילו
מה לא בסדר אצלי אולי אימון לא טוב תזונה ??
בבקשה כל מי שיכול לעזור שיבורך

סלח לי אבל מה זה הסלט טבולה הזה?
למה שתעשה סוסטנון עם אנטט ?? זה כמו לאכול שוקלד של עלית ושוקלד נוטלה.
ולמה דקה על היום הראשון להולדתך בתחום?

עזוב את המשקל אתה עושה דברים גרועים בהרבה.

• פותח/ת השרשור
הנה הבעיה שלך ; סיירוקס
מזתומרת ?? פרט נמק והסבר
סלח לי אבל מה זה הסלט טבולה הזה?
למה שתעשה סוסטנון עם אנטט ?? זה כמו לאכול שוקלד של עלית ושוקלד נוטלה.
ולמה דקה על היום הראשון להולדתך בתחום?

עזוב את המשקל אתה עושה דברים גרועים בהרבה.
אז מה בדיוק לעשות ?

מזתומרת ?? פרט נמק והסבר
אז מה בדיוק לעשות ?

תראה,
החומרים שלך גרועים ובמינון נמוך.
הם גם לא מתאימים לסייקל ראשון ובכלל... מעניין אותי איך אתה מתזמן אותם (סלט אסטרים).
מה עם pct? תכננת אותו? הוא יותר חשוב מהסייקל (בייחוד שהחלטת שהכרחי להכניס ננדרולון לעסק). לא תדאג לpct וחודש אחרי השימוש בחומרים תהיה ללא עליית השריר (עם סיכוי להנקה...).
האימונים שלך לא היפרטרופיים. אתה עושה יותר מדי חזרות. אני חייב להגיד לך שככה לא מתארים אימון. איזה תרגילים? איזה משקלים? מה הנפח?
על תזונה אתה מקפיד?

בלי לזלזל, נשמע שאתה לא בכיוון...

• פותח/ת השרשור
סיירוקס כבר מזמן הם אנדרדוז במונחי רחוב הם חסרי תועלת , לא עובדים יותר
במה אתה ממליץ להשתמש ?
סיירוקס כבר מזמן הם אנדרדוז במונחי רחוב הם חסרי תועלת , לא עובדים יותר
במה אתה ממליץ להשתמש?
תראה,
החומרים שלך גרועים ובמינון נמוך.
הם גם לא מתאימים לסייקל ראשון ובכלל... מעניין אותי איך אתה מתזמן אותם (סלט אסטרים).
מה עם pct? תכננת אותו? הוא יותר חשוב מהסייקל (בייחוד שהחלטת שהכרחי להכניס ננדרולון לעסק). לא תדאג לpct וחודש אחרי השימוש בחומרים תהיה ללא עליית השריר (עם סיכוי להנקה...).
האימונים שלך לא היפרטרופיים. אתה עושה יותר מדי חזרות. אני חייב להגיד לך שככה לא מתארים אימון. איזה תרגילים? איזה משקלים? מה הנפח?
על תזונה אתה מקפיד?

בלי לזלזל, נשמע שאתה לא בכיוון...
ת'אמת שלא תכננתי ולא ממש מבין בזה
אני צריך לדבר עם משהו שמבין קצת יותר ממני אתה מכיר משהו שאני יכול להתייעץ איתו ?

במה אתה ממליץ להשתמש ?
במה אתה ממליץ להשתמש?
אני צריך לדבר עם משהו שמבין קצת יותר ממני אתה מכיר משהו שאני יכול להתייעץ איתו ?
מה גרם לך בדיוק לדחוף לגוף מזרקים בלי לדעת מה זה עושה ומה ההשלכות של זה?

s
במה אתה ממליץ להשתמש ?
במה אתה ממליץ להשתמש?

שמע בפורום לא ניתן לא לך הדרכה מקיפה לגמרי, עשה לעצמך טובה פנה למנהל הפורום אביעד, הוא אדם מקצועי ואמין.

s

שמע בפורום לא ניתן לא לך הדרכה מקיפה לגמרי, עשה לעצמך טובה פנה למנהל הפורום אביעד, הוא אדם מקצועי ואמין.
ולמה שהוא לא יתייעץ פה בפורום ? בשביל זה זה נועד לא ?
במה אתה ממליץ להשתמש ?
במה אתה ממליץ להשתמש?
אני לא רוצה לתת שמות של חברות ומה אני משתמש כדי שלא יהיה פה קידום אינטרסים , עם מה שאני משתמש זה לא רפואי אבל עובד יותר טוב מרפואי לפי דעתי ויש לי נסיון עם הכל

ולמה שהוא לא יתייעץ פה בפורום ? בשביל זה זה נועד לא ?
אני לא רוצה לתת שמות של חברות ומה אני משתמש כדי שלא יהיה פה קידום אינטרסים , עם מה שאני משתמש זה לא רפואי אבל עובד יותר טוב מרפואי לפי דעתי ויש לי נסיון עם הכל

מסכים. עם כל הכבוד אלא אם מדובר באמת בבעיה אישית או משהו - אתה יכול לשפוך פה שאלות ספציפיות ונעזור.

גם צריך להבין דבר נורא פשוט, יש מלא אסכולות בתחום הזה.
אתה גם צריך לדעת מה המטרות שלך - אדם שהולך להתחרות לא יעשה מה שאדם שרק רוצה קצת לגדול ולקבל צורה.
השימוש בחומרים, המינון ואופן השימוש נורא נורא נורא תלוי בלאן אתה מכוון ומה את מוכן להקריב.

למשל אדם שרוצה לעלות על במה - 500 מ"ג טסט' זה די בדיחה עבורו או סגנון העבודה וההקפדה יהיו שונים.

נ.ב.

אל תהיה ליצן אבל עם הקטע של עובד יותר טוב מרפואי...
ואני בניגוד לאחרים יודע על מה אתה מדבר, אבל אם אתה משווה את עצמך ואת הדברים שאתה עובד איתם להיות יותר טובים מרפואי יש לך חום ונראה לי שהם גורמים לך להזיות.

מסכים. עם כל הכבוד אלא אם מדובר באמת בבעיה אישית או משהו - אתה יכול לשפוך פה שאלות ספציפיות ונעזור.

גם צריך להבין דבר נורא פשוט, יש מלא אסכולות בתחום הזה.
אתה גם צריך לדעת מה המטרות שלך - אדם שהולך להתחרות לא יעשה מה שאדם שרק רוצה קצת לגדול ולקבל צורה.
השימוש בחומרים, המינון ואופן השימוש נורא נורא נורא תלוי בלאן אתה מכוון ומה את מוכן להקריב.

למשל אדם שרוצה לעלות על במה - 500 מ"ג טסט' זה די בדיחה עבורו או סגנון העבודה וההקפדה יהיו שונים.

נ.ב.

אל תהיה ליצן אבל עם הקטע של עובד יותר טוב מרפואי...
ואני בניגוד לאחרים יודע על מה אתה מדבר, אבל אם אתה משווה את עצמך ואת הדברים שאתה עובד איתם להיות יותר טובים מרפואי יש לך חום ונראה לי שהם גורמים לך להזיות.
חח אביעד אתה יודע שאין לי מה לשקר ואני הכי אמיתי שיש מבחינת הרגשה כח וכאבים אני אומר שאני מרגיש יותר טוב מרפואי אפילו אם זה אנדרגראונד , ולהגיד לך תאמת אני לא מתקרב לאורגנון הולנדי עם כמות האלכוהול הגדולה שמכניסים לשם אתה יודע שיש שם 0.9 אחוז שזה המון ודווקא מיזה יש לי כאבים וחום והגוש שמצטבר בגלל השמן אוליאט אז מה זה שווה

נערך לאחרונה:
חח אביעד אתה יודע שאין לי מה לשקר ואני הכי אמיתי שיש מבחינת הרגשה כח וכאבים אני אומר שאני מרגיש יותר טוב מרפואי אפילו אם זה אנדרגראונד , ולהגיד לך תאמת אני לא מתקרב לאורגנון הולנדי עם כמות האלכוהול הגדולה שמכניסים לשם אתה יודע שיש שם 0.9 אחוז שזה המון ודווקא מיזה יש לי כאבים וחום והגוש שמצטבר בגלל השמן אוליאט אז מה זה שווה

מי אמר שאתה משקר? אתה פשוט הוזה, לא משקר. זה שאתה מרגיש יותר כח זה רק אולי חישוב מינון מוטעה מבחינתך. הקריסטלים שלהם הכי טובים, וגם שיטת הייצור שלא נדבר על סטריליות.

כולם צועקים על כמות הממסים האלכוהוליים שיש בסוסטנון הולנדי - זה לא סתם ככה, יש שם אסטרים שונים בבלנד וזה מצריך כמות גבוהה יותר של כוהל.
הסוסטנון שלהם כואב אבל עובד.
אף אחד לא תכנן סטרואידים לשימוש כזה כמו שאנחנו משתמשים ולכן הכאבים והגושים, אדם רגיל לא מרגיש את זה.
ככה סוסטנון אמור להיות.

מי אמר שאתה משקר? אתה פשוט הוזה, לא משקר. זה שאתה מרגיש יותר כח זה רק אולי חישוב מינון מוטעה מבחינתך. הקריסטלים שלהם הכי טובים, וגם שיטת הייצור שלא נדבר על סטריליות.

כולם צועקים על כמות הממסים האלכוהוליים שיש בסוסטנון הולנדי - זה לא סתם ככה, יש שם אסטרים שונים בבלנד וזה מצריך כמות גבוהה יותר של כוהל.
הסוסטנון שלהם כואב אבל עובד.
אף אחד לא תכנן סטרואידים לשימוש כזה כמו שאנחנו משתמשים ולכן הכאבים והגושים, אדם רגיל לא מרגיש את זה.
ככה סוסטנון אמור להיות.
חח טוב אני הוזה ... מי שמכיר אותי טוב יודע על מה אני מדבר זה לא סייקל ראשון או שני שאני מנסה אני עברתי מלא חברות וניסיתי קרוב ל10 שנים , ונכון אביעד אני הוזה
וכן אני יודע שיש בסוסטנון פרופ שהוא לא ייקרוס אבל לא רק בגלל זה הכמות גבוהה , ברגע שאתה שובר תאמפולה נוצר אי סטריליות נכנס אוויר באמפולה אז בגלל זה האלכוהול כל כך גבוהה ואני לא ממציא את זה עכשיו תבדוק את זה ותגיד לי אחרי זה אם אני צודק או לא

חח טוב אני הוזה ... מי שמכיר אותי טוב יודע על מה אני מדבר זה לא סייקל ראשון או שני שאני מנסה אני עברתי מלא חברות וניסיתי קרוב ל10 שנים , ונכון אביעד אני הוזה
וכן אני יודע שיש בסוסטנון פרופ שהוא לא ייקרוס אבל לא רק בגלל זה הכמות גבוהה , ברגע שאתה שובר תאמפולה נוצר אי סטריליות נכנס אוויר באמפולה אז בגלל זה האלכוהול כל כך גבוהה ואני לא ממציא את זה עכשיו תבדוק את זה ותגיד לי אחרי זה אם אני צודק או לא

אתה טועה כי אם זו הייתה הסיבה זו הייתה גם כמות הממסים באנטט של באייר....
ואתה הוזה כי אתה מאמין שהתהליכים שלך דומים לתהליכים רפואיים... מי ישמע ניסית פעם טרן רפואי כדי להשוות.
כולה טסט' ניסית ובפעם האחרונה שבדקתי - הסייקלים שלך לא מורכבים רק מטסט'.
אבל זה כמו להתווכח עם מישהו ששם את הידיים על האוזניים רק בשביל לא להבין דבר שהוא עצמו מבין.

אתה יודע מה? אתה צודק! בוא נציע אותך לתעשייה הרפואית, נשווק את האנטטים שלך במקום של באייר, אנשים יהיו יותר מרוצים (באותו מינון)
בוא נחליף את הסוסטנון של אורגנון בסוסטנון שלך.
בוא נזרוק את כל האנשים שבאמת למדו כימיה, ביוכימיה, ביולוגיה, אנטומיה וכולה כולה סיימו איזה שני תארים ודוקטורט וישבו לעשות מחקרים על חיות
ופיתחו תרכיבים, כי "ליאור" מישראל בשניה עושה הכל יותר טוב מהם. הם כנראה היו צריכים לקחת ממך שיעורים באיך לייצר.
אתה שומע את עצמך?

אולי יש לך גישה לחומרים בעלי מינון יותר טוב מהדברים האנדרגראונד שרצים פה, אבל זה מסתיים שם, אתה אפילו לא תתקרב לקרסוליים של מוצר באיכות רפואית.. אתה ורפואי כל-כך רחוקים שזה בכלל פשע שאתה מנסה להשוות ביניכם.

אתה טועה כי אם זו הייתה הסיבה זו הייתה גם כמות הממסים באנטט של באייר....
ואתה הוזה כי אתה מאמין שהתהליכים שלך דומים לתהליכים רפואיים... מי ישמע ניסית פעם טרן רפואי כדי להשוות.
כולה טסט' ניסית ובפעם האחרונה שבדקתי - הסייקלים שלך לא מורכבים רק מטסט'.
אבל זה כמו להתווכח עם מישהו ששם את הידיים על האוזניים רק בשביל לא להבין דבר שהוא עצמו מבין.

אתה יודע מה? אתה צודק! בוא נציע אותך לתעשייה הרפואית, נשווק את האנטטים שלך במקום של באייר, אנשים יהיו יותר מרוצים (באותו מינון)
בוא נחליף את הסוסטנון של אורגנון בסוסטנון שלך.
בוא נזרוק את כל האנשים שבאמת למדו כימיה, ביוכימיה, ביולוגיה, אנטומיה וכולה כולה סיימו איזה שני תארים ודוקטורט וישבו לעשות מחקרים על חיות
ופיתחו תרכיבים, כי "ליאור" מישראל בשניה עושה הכל יותר טוב מהם. הם כנראה היו צריכים לקחת ממך שיעורים באיך לייצר.
אתה שומע את עצמך?

אולי יש לך גישה לחומרים בעלי מינון יותר טוב מהדברים האנדרגראונד שרצים פה, אבל זה מסתיים שם, אתה אפילו לא תתקרב לקרסוליים של מוצר באיכות רפואית.. אתה ורפואי כל-כך רחוקים שזה בכלל פשע שאתה מנסה להשוות ביניכם.
אני לא משווה אתה מצייר אותי כאילו אני מכין את החומרים , זה לא בסדר אביעד . אני משווה כי אני מרגיש את סוג החומרים שהשתמשתי עד היום עם הרבה חברות והחברה הזאת אני מרגיש את החומר וגם ללא תופעות לוואי של הכאבים גושים והחום , וניסיתי לא רק את הטסט שלהם, אלא גם בדיבול גם בדקה הארוך וה npp והפרופ והבולדנון אני לא מבין מה הבעיה בזה שאני מציין ואומר שסוסטנון של אורגנון הוא כן מורגש מן הסתם בגלל שהוא רפואי וזה שהוא כואב ועושה לי חום ואתה יודע מה גם טסט של באייר יצא לי לשמע על אותם תופעות , חבר אתה יוצא עליי על 300 כאילו שאמרתי משהו רע סך הכל זה הדעה שלי מותר לי להביע דעה לא ?
מי שרוצה שיעשה מה שבא לו ושייקח מה שבא לו עם זה טסט אורגנון או של באייר כל אחד שיעשה מה שטוב לו

אני לא משווה אתה מצייר אותי כאילו אני מכין את החומרים , זה לא בסדר אביעד . אני משווה כי אני מרגיש את סוג החומרים שהשתמשתי עד היום עם הרבה חברות והחברה הזאת אני הכי מרגיש אותה ולא רק בטסט , אלא גם בדיבול גם בדקה הארוך וה npp והפרופ והבולדנון אני לא מבין מה הבעיה בזה שאני מציין ואומר שסוסטנון של אורגנון הוא כן מורגש מן הסתם שהוא רפואי וזה שהוא כואב ועושה לי חום ואתה יודע מה גם טסט של באייר יצא לי לשמע על אותם תופעות , אתה יוצא עליי על 300 כאילו שאמרתי משהו רע סך הכל זה הדעה שלי מותר לי להביע דעה לא ?

אני חושב שאתה שוב פעם קורא לא נכון ומסיק מסקנות שגויות. לא טענתי או הצגתי אותך כמכין החומרים. אתה חושב שהחומרים שבאמתחתך נוצרו או שהם הכי טובים שיש יותר מרפואי - ואתה הוזה כשאתה משווה אותם לרפואי ואפילו אומר שהם יותר או שמי שיצר אותם באמת יכול לגעת בהדר של רפואי. פשוט אל אפילו תתקרב לנושא של השוואה בין רפואי לאנדרגראונד לעולם - כי זה כבר לא עניין של דעה. צריך להיות פה קונצנזוס לגבי העובדה שרפואי זה האיכות הכי טובה שיש. נ ק ו ד ה. אין על GH רפואי, אין על אינסולין רפואי, אין על טסט' רפואי, אין על רפואי.
מחיר או כדאי, או כואב זה כבר שיקוליים אישיים - אבל בפועל אין על רפואי מבחינת תוצאות ואיכות.

שוב, רפואי לא נועד להזרקות כאלו והוא קצת יותר כואב, מי שלא מסוגל לסבול את זה שלא יזריק. אנטט של באייר כמעט ולא מורגש אולי טיפה.

אתה חושב שאני יוצא עליך, אתה לא מפסיק להגיד שהחומרים שאתה מריץ פצצה וציטוט שלך:
"עם מה שאני משתמש זה לא רפואי אבל עובד יותר טוב מרפואי לפי דעתי ויש לי נסיון עם הכל"

אתה אומר משפטים שכאלה.... אני אומר לך שאתה טועה ואתה הוזה לחשוב ככה, ואני יוצא עליך?
אתה באמת מאמין שחומר אנדרגראונד יכול לעבוד יותר טוב מרפואי מ"ג למ"ג? או שיכול להיות יותר איכותי? זו לא הזיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית