עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד לא מזמן קראתי תגובה שלך שיש חברות חדשות שיוצאות לשוק שהם מכינים חומרים עם אובר טסט כדי להכנס לשוק אז זה אומר שזה יותר מורגש מרפואי לא ככה ?אני חושב שאתה שוב פעם קורא לא נכון ומסיק מסקנות שגויות. לא טענתי או הצגתי אותך כמכין החומרים. אתה חושב שהחומרים שבאמתחתך נוצרו או שהם הכי טובים שיש יותר מרפואי - ואתה הוזה כשאתה משווה אותם לרפואי ואפילו אומר שהם יותר או שמי שיצר אותם באמת יכול לגעת בהדר של רפואי. פשוט אל אפילו תתקרב לנושא של השוואה בין רפואי לאנדרגראונד לעולם - כי זה כבר לא עניין של דעה. צריך להיות פה קונצנזוס לגבי העובדה שרפואי זה האיכות הכי טובה שיש. נ ק ו ד ה. אין על GH רפואי, אין על אינסולין רפואי, אין על טסט' רפואי, אין על רפואי.
מחיר או כדאי, או כואב זה כבר שיקוליים אישיים - אבל בפועל אין על רפואי מבחינת תוצאות ואיכות.
שוב, רפואי לא נועד להזרקות כאלו והוא קצת יותר כואב, מי שלא מסוגל לסבול את זה שלא יזריק. אנטט של באייר כמעט ולא מורגש אולי טיפה.
אתה חושב שאני יוצא עליך, אתה לא מפסיק להגיד שהחומרים שאתה מריץ פצצה וציטוט שלך:
"עם מה שאני משתמש זה לא רפואי אבל עובד יותר טוב מרפואי לפי דעתי ויש לי נסיון עם הכל"
אתה אומר משפטים שכאלה.... אני אומר לך שאתה טועה ואתה הוזה לחשוב ככה, ואני יוצא עליך?
אתה באמת מאמין שחומר אנדרגראונד יכול לעבוד יותר טוב מרפואי מ"ג למ"ג? או שיכול להיות יותר איכותי? זו לא הזיה?
עד לא מזמן קראתי תגובה שלך שיש חברות חדשות שיוצאות לשוק שהם מכינים חומרים עם אובר טסט כדי להכנס לשוק אז זה אומר שזה יותר מורגש מרפואי לא ככה ?
זה מה שרשמת שרמז שאני מכין את החומרים ;
בוא נזרוק את כל האנשים שבאמת למדו כימיה, ביוכימיה, ביולוגיה, אנטומיה וכולה כולה סיימו איזה שני תארים ודוקטורט וישבו לעשות מחקרים על חיות
ופיתחו תרכיבים, כי "ליאור" מישראל בשניה עושה הכל יותר טוב מהם. הם כנראה היו צריכים לקחת ממך שיעורים באיך לייצר.
אני כבר הלכתי לאיבוד בתחוםסלח לי אבל מה זה הסלט טבולה הזה?
למה שתעשה סוסטנון עם אנטט ?? זה כמו לאכול שוקלד של עלית ושוקלד נוטלה.
ולמה דקה על היום הראשון להולדתך בתחום?
עזוב את המשקל אתה עושה דברים גרועים בהרבה.
תזונהאני מניח שגם התזונה שלך לקויה?
תזונה לקויהאני כבר הלכתי לאיבוד בתחום
במה אתה ממליץ לי להשתמש עכשיו ? (אני כבר 3 חודשים עם זה)
תזונה
4 ארוחות ביום +גיינר
ארוחות כוללות הרבה ירקות ירוקים וחלבונים
אוקייתזונה לקויה
אתה לא מפרט אפילו מה אתה אוכל כנראה שאתה בעצמך לא מודע לכמויות , מניח שאם תרשום במחשבון תזונה תבין כמה זה רחוק מלהיות מה שאתה באמת צריך לאכול.
אוקיי
אולי נעשה את זה יותר קל ותגיד לי מה לאכול בדיוק ?
אתה סתם מבלבל לו את המוח. הוא אוכל יותר ומקפיד על חלבון - מספיקאתה רץ לסייקלים בלי לדעת אפילו מה אתה צריך לאכול? נשמע לך הגיוני?