הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ההרגשה של יהומיבין בריצה

• פותח/ת השרשור kodi
  • פורסם בתאריך

kodi

משתמש מתחיל
156
0
נק' מוניטין:
333
156
0
אחרי ריצה של חצי שעה על בטן ריקה ו12.5 מ"ג יהומיבין ו200מ"ג קפאין, אני עוצר ואני מרגיש שכל הבטן שלי עקצוצים מטורפים והשרירי בטן מתכווצים ונרפים, כולי מאושר שהחומר עובד ומפוחד מההרגשה המוזרה.
בקיצור, העקצוצים אומרים שהחומר עובד? ומה ההסבר בדיוק לעקצוצים? מה קורה בעצם?

אגב איזה 40 דקות אחרי הקפאין קיבלתי כאפה של מרץ. רעדו לי הידיים לא יכולתי שלא לזוז ולא לעשות משו עם עצמי. תענוג :D

נערך לאחרונה:
א. אתה לא אמור להרגיש את היהומבין .
ב. הרעידות בידיים זה אחת מתופעות הלוואי של היהומבין, לאו דווקא של הקפאין.
ג. אם אתה על יהומבין תעדיף לעשות 60 דקות אירובי.
ד. כמה אחוז שומן אתה? אם מעל 13-12 החומר לא רלוונטי בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אני בין 10-12%, אני עושה 5 דקות ספרינטים ועושה אירובי בין חצי שעה לשעה לפי הרגשה, אני משתדל לעשות בקצב בינוני ולא נמוך ככה שלא קל למשוך שעה.
זכור לי משהו שכן קראתי שלמישהו היו עקצוצים בבטן או באזור של השומן עם היהומיבין ומישהו מהמנהלים שעונה שכן זאת התופעה, האם ראוייייייייייי להגיב בכזאת נחרצות שלא מרגישים את היהומיבין? :D

אחרי ריצה של חצי שעה על בטן ריקה ו12.5 מ"ג יהומיבין ו200מ"ג קפאין, אני עוצר ואני מרגיש שכל הבטן שלי עקצוצים מטורפים והשרירי בטן מתכווצים ונרפים, כולי מאושר שהחומר עובד ומפוחד מההרגשה המוזרה.
בקיצור, העקצוצים אומרים שהחומר עובד? ומה ההסבר בדיוק לעקצוצים? מה קורה בעצם?

אגב איזה 40 דקות אחרי הקפאין קיבלתי כאפה של מרץ. רעדו לי הידיים לא יכולתי שלא לזוז ולא לעשות משו עם עצמי. תענוג :D

העיקצוצים האלה זה מצויין זאת אידיקציה שאתה מנייד שומן ליל מקדונלד מתייחס לתופעה הזאת
בספר שלו stubborn fat solution הוא אומר שזאת תופעה שהוא נתקל בה אצל הרבה אנשים שניסו את התכנית שלו SPF 2.0 שאני מניח שזה מה שאתה עושה קיצר אחי זה דבר טוב אין לך מה לדאוג

זה לא שזה לא רלוונטי זה פחוט יעיל כי ב 13% שומן אין בעיה לרדת גם בלי יוהמבין אבל אתה יכול לקחת אין בעיה עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית