הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם,וחוסר גדילה...

haim12

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
-18
33
0
שלום לכולם.
אני בן 21 ואני מתאמן במכון כושר קרוב לשנתיים, אני עובד עם מאמן כושר,שהוא מפתח גוף במקצועו...(חצי שנה אני מתאמן עם הדרכה של אוכל ואימונים שלו) אומנם אני רואה שיפור בגוף ובצורה אבל אני לא מסופק אני מתאמן 5 פעמים בשבוע (abcd) אני משקיע מאוד יש התקדמות במשקלים אבל לא כל כך בגודל...(יחסית לזמן שאני מתאמן) עשיתי בדיקות דם (תמונה מצורפת) צריך גם לעשות טסטוסטרון...אני אוכל טוב,נח טוב,לוקח תוספי תזונה שהם-חלבון,קריאטין טהור,hmb,tribulus,ויטמין d(בגלל חוסר) שמן דגים,חומצות אמינו,אופטימן,מגנזיום,סידן,אבץ,zma,גלוטומין,ויטמיןxtend ,q10,e, ויטמין,c...ואני אוכל כמו בהמה (מסה) יש לי נטייה להשמנה אז התפריט שלי ללא שומנים מיותרים,אני עולה במשקל זריז אבל הרוב שומן,יכול להיות הבדיקות שלי לא תקינות?או שיש לי בעיה אחרת?

• פותח/ת השרשור
001.jpg

טוב זה נראה שאתה לא בעל חילוף חומרים "מהיר" כך שזה מסביר את הנטיה שלך לגדול מהר גם בשומן.

קצת קשה לדעת ככה וגם בדיקות דם לא נותנות תמיד תוצאה מהממת שאפשר לעבוד איתה.
אתה צורך הרבה יותר מדיי תוספים לדעתי מבלי שום קשר להתקדמות או לא.

ולא לעלות בשומן לא אומר לא לאכול שומנים, זה אפילו גרוע מאוד אם אתה לא מכניס שומנים לתפריטך.

אם אתה כבר עברת את 15% הייתי ממליץ לך לעצור, לחטב ולהמשיך חזרה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה והתשובות! בקשר לאחוז שומן יום שישי יש לי פגישה איתו נמדוד שוב פעם שעברה הייתי על סביבות 13 וחצי אחוז מאמין שעברתי את ה-15 אחוז...(התכנון היה עד 17 אחוז ואז חוזרים לחיטוב אבל 15 גם לפי דעתי זה מספיק לחיטובון) האם יש צורך לעשות בדיקת טסטוסטרון?ואם כן מה היא צריכה לכלול? טסט חופשי וכו׳? והאם יש עוד בדיקות לבדיקת חוסר התפתחות? בקשר למשקלים: אני נותן את כל כולי מושך את עצמי עד לגבול סוף יכולת... ואם אני נעצר ישר מוריד משקל וממשיך... אין לי בעיה לרשום במדוייק כל תרגיל ומשקל שאני עושה אבל זו מגילה אם תרצו ארשום באהבה. שוב תודה לכם! בקשר לשומן אני אוכל קצת טחינה/אבוקדו זה לא שהתפריט ללא שומן בכלל פשוט אני לא עושה תארוחות צ׳יט ולא סוטה מהתפריט כלל.

טוב זה נראה שאתה לא בעל חילוף חומרים "מהיר" כך שזה מסביר את הנטיה שלך לגדול מהר גם בשומן.

קצת קשה לדעת ככה וגם בדיקות דם לא נותנות תמיד תוצאה מהממת שאפשר לעבוד איתה.
אתה צורך הרבה יותר מדיי תוספים לדעתי מבלי שום קשר להתקדמות או לא.

ולא לעלות בשומן לא אומר לא לאכול שומנים, זה אפילו גרוע מאוד אם אתה לא מכניס שומנים לתפריטך.

אם אתה כבר עברת את 15% הייתי ממליץ לך לעצור, לחטב ולהמשיך חזרה.

לפי מה אתה יכול לדעת שהחילוף חומרים שלו לא מהיר?

לפי מה אתה יכול לדעת שהחילוף חומרים שלו לא מהיר?
לפי ה TSH הגבוה יחסית, שאומר שכנראה ה T3 ו-T4 נמוכים, והם אלה שמשפיעים על קצב חילוף החומרים (שאל את גוגל על בלוטת המגן אם זה מעניין אותך).

בדיקות הדם של חיים טובות (אגב, באיזו קופ"ח בודקים VLDL?). הדבר היחיד שהייתי עושה הוא אירובי בשביל להעלות את את ה HDL.

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים...לפי מה שהבנתי בגלל שאני בתקופת מאסה ואוכל כמויות גדולות אז ה tsh יצא גבוהה...אני עושה אירובי 3 פעמים בשבוע 40 דקות ועכשיו אני מעלה לכל פעם אחרי אימון כח 40 דקות (יוצא 5 פעמים בשבוע) בקשר לשאלה של tcroxkv מחזק את דבריו של יהושע...😃

ד״א, אומנם ל T3/T4 ו TSH יש משקל רב בחילוף החומרים, הם לא הפאקטור היחיד ששולט על כך וזה שהם מחוץ לנורמה, גבוהים או נמוכים, לא אומר בהכרח שיש השפעה ממשית על חילוף החומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית