הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קפסולות קפאין...

• פותח/ת השרשור L1oR
  • פורסם בתאריך

L1oR

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
81
22
0
שלום,

אני רוצה לקנות דרך EBAY קפסולות קפאין של Prolab...
מה שכן, יש לי שאלה קטנה למי שכבר קנה בעבר דרך EBAY או הזמנה כלשהי מחו"ל:

יש סיכוי שיעשו לי בעיות עם המשלוח? כלומר בגלל שאלו כדורים אולי יעשו לי בעיות כלשהן בדואר/מכס או משו כזה?

תודה רבה מראש!

תקנה מ BB.COM עדיף, גם יותר זול (עם קופון הנחה של 10%), גם המכס כבר מכיר את החבילות משם ועושים עם זה פחות בעיות כי יודעים שרוב הדברים משם חוקיים, עם EBAY יכולים לעשות בעיות.
היתרון ב EBAY שיכולים להצהיר על $$$ נמוך יותר על המשלוח מה שיכול להעביר את החבילה חלק יותר אבל קפיאין במילא עם משלוח אלא אם אתה מזמין 10 קופסאות לא עובר את ה 50$.

תזמין מ BB כמו שמשה אמר,אני הזמנתי לפני שבועיים 2 קופסאות של פרולאב,יצא 25$ כולל משלוח,הגיע תוך שבוע לסניף הדואר הקרוב לבית.

אחי הכדורי קפאין האלה זה חארטה אני יכול לקחת 2 שזה 400 מג וללכת לישון

אותו דבר אני יכול להגיד על אפדרין או על קריאטין , שניהם לא דדגדגו לי ת'ביצה ולמישהואחר העיפו תחת יש אנשים שרגישים לזה וזה יכול לעזור ויש אנשים שלא . מה שכן לא צריך להזמי 10 חבילות על מוצר אחד, עוזר לך? הרווחת תזמין כמה בא לך, לא עוזר? לפחות לא נתקעת עם עוד כמה חבילות שצריך לשבור את הראש איך להעיף אותם

וואי באמת ממש זול. הקפאין בסדר?
עם משלוח זה 23$, זה כלום, פחות מ100 שקל ל300 כדורים.

קצת קשה להגיד אם הוא בסדר, מכיוון שלא ממש יצא לי לעשות איזה בדיקת מעבדה בשבילו. אבל לדעתי הוא דיי מעיר ופועל כמו שצריך לפעול קפאין (לא היה לי ניסיון עם סוג אחר של קפאין). אני עושה שימוש במקביל גם באפדרין.

עומרי תוך כמה זמן הגיע אליך?

מממ ת'אמת שאני לא ממש זוכר. היה להם בעיה עם המשלוח שלי (נגמר המלאי וזה התעכב כמה ימים), הם פיצו אותי בדוגמית של איזה מוצר פאמפ לאימונים (פתחתי עליו נושא מזמן מזמן, אתה מוזמן לחפש, יש מצב שרשמתי שם במדויק כמה זמן לקח להגיע). אני מניח שמשהו כמו שבועיים או שלושה.

רק שתבינו, שאם הם רוצים, זה יכול להגיע תוך שבוע. נשלח אלייך בדיוק שבוע שעבר רצועת יד שהזמנתי לטלפון ב-80 שקל ממוכר מאייבי מבריטניה וזה הגיע כעבור 5 ימים!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית