נק' מוניטין:
6,854
- 1,924
- 1,032
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תריץ את הקטע שקרוב לנעילה בסלואומושן (פאוס,פלאי,פאוס,פלאי....) ותראה שהכל נעול.תנעל לפחות חזרה אחת ואני אתן לך מוניטין
למה אתה לא בא לפתח תקווה?מה אתה דפוק איך יכול להיות שאתה עוד מעט מדביק אותי????
אסטרואידים ואפקות בטח...
לפי התגובה אתה לא ממש בקיא בחוקים של תחרות פאוורליפטינג...השופט עם יד למעלה מההתחלה וברגע שאתה שוהה בנעילה פרק זמן מסויים השופט מוריד את היד ורק אז אתה רשאי להוריד את המוט בכדי לקבל דגל לבן.סקוואט יפה מאוד...
בדדליפט אני לא אוהב את הטכניקה הזאת של להתרסק למטה בלי לשהות אפילו רבע שנייה בנעילה, אבל החלטה שלך... כך בחשבון רק שבתחרות לא יהיה את הסולאומושן והצילום תמונה (אני חושב) ככה שזה מאוד גבולי גם לתחרות ... בכל מקרה כל הכבוד על המשקל אתה מתקדם מעולה
מוניטין:)
אז לא שווה להתחיל להתאמן לקראת התחרות?לפי התגובה אתה לא ממש בקיא בחוקים של תחרות פאוורליפטינג...השופט עם יד למעלה מההתחלה וברגע שאתה שוהה בנעילה פרק זמן מסויים השופט מוריד את היד ורק אז אתה רשאי להוריד את המוט בכדי לקבל דגל לבן.
בכל מקרה אני לא שוהה בנעילה באימונים כדי לא לבזבז כח אחיזה שגם ככה די חלש אצלי.
מה יותר יעזור לתחרות: שתי חזרות עם שהייה בנעילה או שלוש חזרות נעולות בלי שהייה?אז לא שווה להתחיל להתאמן לקראת התחרות?
כי המשקלים שלי חרא ואם אני בא לתחרות זה רק כדי לנצח, במיוחד אם זה שעה ומשהו נסיעה.רק בשביל להוריד את כל אלה שאין להם מושג איך נעילה נראית,בבקשה חזרה ראשונה.
צפה בקובץ המצורף 13173
למה אתה לא בא לפתח תקווה?
כי המשקלים שלי חרא ואם אני בא לתחרות זה רק כדי לנצח, במיוחד אם זה שעה ומשהו נסיעה.
מה אני יעשה.. דפקה שלי.
כנראה תחרות הבא אני אהיה מספיק מוכן מבחינתי.
מי שבא במטרה לנצח את התחרות הראשונה שלו בסוף יאכל אותה בגדול תזכור !כי המשקלים שלי חרא ואם אני בא לתחרות זה רק כדי לנצח, במיוחד אם זה שעה ומשהו נסיעה.
מה אני יעשה.. דפקה שלי.
כנראה תחרות הבא אני אהיה מספיק מוכן מבחינתי.
הדדליפט נעול אבל שיהיה....מי שבא במטרה לנצח את התחרות הראשונה שלו בסוף יאכל אותה בגדול תזכור !
לנושא סקוואט יפה הדדליפט פחות אהבתי עקב חוסר נעילה אבל שטיות יש כוח
אתה מתחרה ? כמה שוקל?<
יפה מאוד שוקיסט, בהצלחה!.הדדליפט נעול אבל שיהיה....
מתחרה עד 100 ק"ג.
אתה חושב שמי שנמצא בטופ, ניצח את התחרות הראשונה שלו?
אמרתי, זה דפקה שלי, לא יעזור כלום.מי שבא במטרה לנצח את התחרות הראשונה שלו בסוף יאכל אותה בגדול תזכור !
לנושא סקוואט יפה הדדליפט פחות אהבתי עקב חוסר נעילה אבל שטיות יש כוח
אתה מתחרה ? כמה שוקל?<
גם לי הייתה דפקה כזאת אבל הצלחתי לשנות דעה בקטע הזה בעיקר בספורט הזה ואני בא במטרה להצליח להרים את המשקלים שעיצבתי לעצמי ואם אני יצליח ויהיה עדיין מקום אחרון אני יהיה מרוצה יותר מהכל ! כי ממש אין טעם לרצות מקום ראשון רק שאתה לא יודע מה המתחרים שלך ויש לי 4 מתחרים שאני לא יודע מי הם ומה היכולת שלהםאמרתי, זה דפקה שלי, לא יעזור כלום.
אני מניח שאני יכול להתברג כבר עכשיו די יפה בקט' שלי, אני פשוט רוצה לנצח 🙄
אגב, שים לב שהברכיים קצת קורסות פנימה בתחילת העלייה שלך, אולי תנסה לעמוד קצת יותר צר.