הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון למסה ואז חיטוב בזמן מוגבל

• פותח/ת השרשור HOB
  • פורסם בתאריך

HOB

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אז ככה יש לי חצי שנה עד שאני טס לחול לתקופה ואני מנסה לתכנן הכי טוב את התקופה שנשארה לי להתאמן.

כרגע אני 165 על 71 ובערך 15-16% שומן.

בגדול חשבתי לעצור בינואר עם המסה ואז לחטב(אצלי צצים הריבועים באחוז שומן חד ספרתי), אבל עכשיו חשבתי אולי אני יכול לתת עוד מאסה עם חומרים ואז לחטב עם קלן (או משהו חזק יותר) בזמן הpct בגלל הזמן שנשאר לי.

מה אתם אומרים יש לי זמן לתת מאסה עם חומרים ואז חיטוב לחד ספרתי בחצי שנה? זה ריאלי?

דרך אגב אם אני יתחיל בזה זה יהיה הסייקל הראשון שלי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה עם קיצור של אחת התקופות מסה/PCT? או שאין שום דרך להתאים את זה ולהישאר עם מה שהתכננתי מראש

אז ככה יש לי חצי שנה עד שאני טס לחול לתקופה ואני מנסה לתכנן הכי טוב את התקופה שנשארה לי להתאמן.

בגדול חשבתי לעצור בינואר עם המסה ואז לחטב(אצלי צצים הריבועים באחוז שומן חד ספרתי), אבל עכשיו חשבתי אולי אני יכול לתת עוד מאסה עם חומרים ואז לחטב עם קלן (או משהו חזק יותר) בזמן הpct בגלל הזמן שנשאר לי.

מה אתם אומרים יש לי זמן לתת מאסה עם חומרים ואז חיטוב לחד ספרתי בחצי שנה? זה ריאלי?

אתה רוצה לעשות חודשיים מסה עם חומרים ארוכים ? זה לא שווה לך להתחיל כי עם חומרים ארוכים תרגיש אותם רק אחרי חודש אז למה לך להתחיל , או שתמשוך 3 חודש

• פותח/ת השרשור
3 חודש אחרי ה-PCT?
אם אני אקח חומרים גם בחיטוב זה אפשרי להוריד 7-8 קילו שומן בשלשוה חודשים לא?

3 חודש אחרי ה-PCT?
אם אני אקח חומרים גם בחיטוב זה אפשרי להוריד 7-8 קילו שומן בשלשוה חודשים לא?

כן חיים של אבא תקח dnp 🤦‍♂️

בקיצור חבר , תיהיה יותר ראליסטי והגיוני ותקבל תשובות יותר מעמיקות וענייניות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הידע לא גדול..
מה שאני יודע זה מה אני רוצה, אתם צריכים להגיד אפשרי לא אפשרי.

נסגור את הסיפור שאין יותר מידי מה לעשות/לשחק עם אורך התקופות..?

הידע לא גדול..
מה שאני יודע זה מה אני רוצה, אתם צריכים להגיד אפשרי לא אפשרי.

נסגור את הסיפור שאין יותר מידי מה לעשות/לשחק עם אורך התקופות..?

בוא אסכם את זה בצורה עניינית שתבין על מה אני מדבר:

* אתה נמצא בהגבלות זמן חריגות , אתה שואף לראות תוצאות שמקבלים בחצי שנה עבודה בחודשיים שלושה. וזה לא הולך - להשיל 7-8 קילו שומן בתקופה של חודשיים כאשר אתה על משקל של 71 זה לא ראליסטי בכלל וסביר להניח שאתה תפגע בכ70-80% מהתוצאות שהשגת עד כה במאסה שצברת. שלא נדבר על סייקל כי לך ולסייקל אין קשר בזמן הזה גם מבחינת נתונים וגם מבחינת זמן.

בקיצור ולעניין יקירי, תנסה להיות בגרעון של 500 קלוריות - אתה יכול להשתמש בקלן כתמריץ ואם תעשה הכל נכון סביר להניח שבשלושה חודשים אתה תקבל תוצאות מאוד מכובדות.(לא לשכוח לשלב קטוטיפן במידה ואת רוצה למשוך שימוש מעל שבועיים).

שיהיה בהצלחה.

הדבר היחיד שלדעתי יכול לעבוד במסגרת הזמן הזה זה סייקל ארוך שמתחיל במסה ונגמר בחיטוב.
את הPCT תשלים כבר בחו"ל

• פותח/ת השרשור
זה נשמע מעניין
בחול האימונים לא יהיו באותה כמות ועצימות כמו בארץ, מבחינת אוכל זה בסדר להיות על ניטרלי בזמן הpct?

איך יראה סייקל וpct כזה? ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית