הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון כתפיים

or-yfz450r

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
באימון כתפיים של abc אפשרי לשלב לחיצה עם דמבלים 4סטים פלוס לחיצה עם מוט 4 סטים או שזה יותר מדי ולבחור אחד מהם?

אנשים כאן באתר לא ממליצים לעשות תוכניות abc בדרך כלל מכיוון שעצימות ותדירות האימון נמוכה בגלל שאתה עושה נפח גבוהה(הרבה סטים וחזרות)
הנפח הגבוה שלה לא תורם הרבה כיוון שמתבצע בעצימות בינונית.

התאוששות קשה להתאושש מאימון לאימון, בד"כ יהיו ימי אימונים רציפים, למשל בתוכנית זו אתה תלחץ 4 פעמים בשבוע והכתף שלך תעבוד יותר מדי. עקב הנפח הגבוה לא תוכל להתאושש בצורה אופטימאלית ולא תוכל לעבוד העצימות גבוהה.

בכל מקרה אם אתה מתאמן מתקדם והחלטת לעשות אותה הייתי אומר ששילוב הלחיצות בסדר ,רק שאני הייתי מעדיף פחות להעמיס ולהתעסק בתרגילים מבודדים ביום של הכתפיים עקב עבודה מרובה עליהם.
למשל הרחקת כתפיים לצדדים(עובד בעיקר על הדלטוייד האמצעי) כפיפת כתפיים(עובד על הכתף הקידמית) והרחקה אופקית(עובד על הכתף האחורית)
ובאותו יום שאתה עובד על הכתפיים אל תעבוד על החזה אלא על הגב או הרגליים.

• פותח/ת השרשור
תודה...ואני עובד בתוכנית ABC כי אני לא יכול לעבוד בעצימות גבוהה יש לי קרע חלקי ביד כך שהאימונים הם 10 חזרות ולא משקלים כבדים כי זה גורם לכאבים

אז תעבור לFBW על 10 חזרות או AB (רק מ4 אימונים ומעלה) והכי מומלץ זה SS.
אגב אני אומר לך מניסיון ההתקדמות שלך במשקלים ובמסת השריר בתוכנית ABC תיהיה הרבה יותר איטית מתוכנית SS או FBW
אני הרגשתי את זה על בשרי ישר שהחלפתי את התכנית FBW לABC פשוט ירדתי משקל מאימון לאימון. ניחלשתי ! וגם ראיתי איך מסת השריר שלך פוחתת ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית