הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פרוטוקול השומן העיקש

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
מודה שקראתי את כל הכתבה ועדיין לא הבנתי מה התכנית. מישהו יכול בבקשה להסביר לי אותה בשפה פשוטה.

עד היום עשיתי אימוני הפוגות כשכל כמה זמן הייתי מעלה את זמני ריצה והפחתת המנוחות כמה שיותר, ומעלה את מהירות הריצה.

כיום אני רץ 25 דק' רצוף על 10 קמ"ש+5 דק' "מנוחה" בקצב של הליכה. במה הפרוטוקול יותר עדיף ממה שאני עושה כרגע ?

בנוסף ראיתי במאמר שלייל מקדונלד אומר שם לקחת מס' "תרופות" שאישית אני לא מעוניין לצרוך חוץ מקפאין שאני כבר צורך כיום.

שינוי זמני ההפוגות נועד למנוע מהגוף להתרגל/להקשות עליו כדי להמשיך ולקבל אותו אפקט מהאינטרוול.
אימון בעצימות גבוהה (כשהשרירים שורפים ואתה לא זוכר איך קוראים לך מרב הדופק) משחרר חומרים
בגוף שגורמים לגוף לפרק שומן באופן מיידי = מולקולות שומן חופשיות בדם
אחרי האינטרוולים והמנוחה הקצרה אתה עושה אירובי בעצימות בינונית\נמוכה (עדיף בינונים כדי לשרוף
יותר) שמהלכו הגוף משתמש בכל אותן המולקולות שומן שהשתחררו לדם, במידה והן לא מנוצלות כנראה
הם יחזרו למקום שהיו בו.
ביצוע הפרוטוקול בצום נועד לגרום לפירוק ושריפת שומן מירבית, לא לשכוח לשתות הרבה מים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית