הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה חלבון יש בכרעיים וירך בלי השומן?

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
קראתי באינטרנט מלא יש מקומות אומרים 60 יש כאלו שאומרים 30, כי יש את הקטע שיש גם הרבה עצמות וסחוסים שאותם אנחנו(או לפחות אני) לא אוכלים...

קראתי באינטרנט מלא יש מקומות אומרים 60 יש כאלו שאומרים 30, כי יש את הקטע שיש גם הרבה עצמות וסחוסים שאותם אנחנו(או לפחות אני) לא אוכלים...

המשקל והערכים לא כולל עצמות 😳

• פותח/ת השרשור
המשקל והערכים לא כולל עצמות 😳
חישבתי איזה כרעיים -יצא 192 גרם בערך רק בשר עבור הכרעיים(ירך+שוק). כלומר זה כמעט 60 חלבון ?
כלומר אם אכלתי היום 2 כאלו, זה בערך 120 חלבון, ואם אכלתי גם בגט עם 3 שניצלים- זה 3*16=48 חלבון וקורנפלנקס בבוקר יחד עם חלב בערך 200 גרם חלב +100 גרם קורנפלקס זה יוצא בערך -13 חלבון וגם אכלתי גרעיני חמניה יחסית הרבה...
כלומר, אני עוקף (בלי לחשב את הגרעינים והבוטנים שאכלתי קצת היום) את ה 120+48+13= 180 גרם חלבון היום? זה הגיוני שאני עוקף 180 גרם חלבון בכזו קלות ואולי אפילו הגעתי ל200 ?
(אגב אני שוקל 82 קילו נראה לי זה מוגזם עבורי לצרוך כל כך הרבה חלבון ....)

אגב למתעניינים לגבי החישוב:
כל הכרעייים יצא 380 גרם (422 יחד עם הקופסא של 30-42 גרם ששמתי עליו את הכרעיים)
כרעיים 192 גרם נטו יצא לי בשר
עצמות+שומן יצא לי 180 גרם (בתאכלס יצא 222 גרם אבל זה היה בתוך קופסא ששוקלת בין 30-42 גרם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית