הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אין מוסלמים ביפן?

לא רואה הבדל בין שום דת
אמנם יש המון חלקים פרמיטיבים ואכזריים ביהדות ובנצרות, אבל הם "פאסה". אנשים לא באמת יוצאים למסעות צלב היום, ולא סוקלים חצי מדינה כי נסעו בשבת.
אני רק לא מזמן גיליתי על מה שהיה עם הקריקטורה של מוחמד, וזה הגיע למצב מטורף, אינתיפדה כלל עולמית. מוסלמים הרבה יותר אגרסיביים וברבריים, הרבה פחות מתורבתים, הם פשוט חיות אדם. לפני כמה ימים ראיתי סרט על מכת האיסלם באירופה, הצרפתים מפחדים מהם פחד מוות, הם לא רוצים אותם בצרפת.
מצטער אבל האיסלם ברברי בהרבה משאר הדתות, לפחות במצב של היום.

אמנם יש המון חלקים פרמיטיבים ואכזריים ביהדות ובנצרות, אבל הם "פאסה". אנשים לא באמת יוצאים למסעות צלב היום, ולא סוקלים חצי מדינה כי נסעו בשבת.
אני רק לא מזמן גיליתי על מה שהיה עם הקריקטורה של מוחמד, וזה הגיע למצב מטורף, אינתיפדה כלל עולמית. מוסלמים הרבה יותר אגרסיביים וברבריים, הרבה פחות מתורבתים, הם פשוט חיות אדם. לפני כמה ימים ראיתי סרט על מכת האיסלם באירופה, הצרפתים מפחדים מהם פחד מוות, הם לא רוצים אותם בצרפת.
מצטער אבל האיסלם ברברי בהרבה משאר הדתות, לפחות במצב של היום.

זה לא האסלם, זה האנשים שמאמינים בו.
ההשפלה שנשים עברו פה באוטובוסים ע"י המאמינים המקסימים שלנו לא מספיק גרועה בעיניך? לא בעיה למצוא עוד דוגמאות.
זה הבן אדם שבעייתי יותר מהדת, כי בבסיס הכל אותו חרא

שהם צודקים אז הם צודקים
ואני חושב שהם צרכים לעשות את זה לכל אדם שהדת היא לא רק תחביב בשבילו

זה לא האסלם, זה האנשים שמאמינים בו.
ההשפלה שנשים עברו פה באוטובוסים ע"י המאמינים המקסימים שלנו לא מספיק גרועה בעיניך? לא בעיה למצוא עוד דוגמאות.
זה הבן אדם שבעייתי יותר מהדת, כי בבסיס הכל אותו חרא
קבוצת דפוקים מבודדת שאם תעלה על אוטובוסים עם לבוש מערבי באיזור שהם נמצאים בו ירקו עליך, אל מול מדינות שמתנהלות ע"פ חוקים שמנחים לסקול באבנים אישה שהזדיינה עם גבר לפני שהייתה נשואה.
זה ההבדל בין שתי הדתות, לא מה שכתוב בספר שלהן.

קבוצת דפוקים מבודדת שאם תעלה על אוטובוסים עם לבוש מערבי באיזור שהם נמצאים בו ירקו עליך, אל מול מדינות שמתנהלות ע"פ חוקים שמנחים לסקול באבנים אישה שהזדיינה עם גבר לפני שהייתה נשואה.
זה ההבדל בין שתי הדתות, לא מה שכתוב בספר שלהן.

בגלל זה אמרתי שהדתות כמו שהן זה בערך אותו דבר, האנשים שונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית