הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 120 דדליפט 107.5 HB

סקוואט נראה מעולה, לגבי הדדליפט יש לי סטנדרטים מאוד נמוכים אז חכה לתגובות של אחרים אבל המשקל נראה קל לך בטירוף חחח

אני חושב שכדאי להצהיר טיפה את העמידה בסקוואט ולהוציא כפות רגליים יותר החוצה זה נראה כאילו החלק החיצוני של הרגל שלך עולה
וגם תנסה לשבת טיפה אחורה (מסתבר שזו לא טעות) .
בדדליפט התחת שלך נראה גבוה מדי בגלל זה הגב שלך כמעט מקביל לרצפה,תנמיך אותו טיפה ככה שיהיה באמצע בין עצם האגן לנקודה הכי גבוהה בכתף ותוציא חזה עוד.

• פותח/ת השרשור
בדדליפט התחת שלך נראה גבוה מדי בגלל זה הגב שלך כמעט מקביל לרצפה,תנמיך אותו טיפה ככה שיהיה באמצע בין עצם האגן לנקודה הכי גבוהה בכתף ותוציא חזה עוד.

הסטאפ שלך בדדליפט לא טוב, אתה צריך להוציא חזה וישבן החוצה.

המשקולות של ה20 לא באותו גודל......
הם נמוכות מידי ואני לא מרגיש את המתיחה של האמסטירנג בגלל זה מעלה את התחת גבוה מידי .....

אז :
1) יותר חזה בחוץ
2) יותר תחת בחוץ
3) טוסיק יותר נמוך

המשקולות של ה20 לא באותו גודל......
הם נמוכות מידי ואני לא מרגיש את המתיחה של האמסטירנג בגלל זה מעלה את התחת גבוה מידי .....

אז :
1) יותר חזה בחוץ
2) יותר תחת בחוץ
3) טוסיק יותר נמוך
ישבן לא צריך להיות יותר נמוך, בכל מקרה שהמשקל יהיה גבוה יותר הוא יעלה לאן שהוא אמור להיות

הHB סבבה, הייתי ממליץ לקנות נעלי WL כדי לעזור לאיזון והבאונס בתחתית (אתה עולה קצת על האצבעות)

• פותח/ת השרשור
הHB סבבה, הייתי ממליץ לקנות נעלי WL כדי לעזור לאיזון והבאונס בתחתית (אתה עולה קצת על האצבעות)
נראה לי שאני מזמין אדידס יש לך המלצות לאתר טוב עם הנחות או משהוא מהיר .?
ואם להזמין עקב גבוה או 0 ?

נראה לי שאני מזמין אדידס יש לך המלצות לאתר טוב עם הנחות או משהוא מהיר .?
ואם להזמין עקב גבוה או 0 ?

אם אני לא טועה הPP2 עכשיו קצת יותר זולות אז שווה לנסות למצוא דילים באיביי וכדומה, אם לא אני מכיר אנשים מהקרוספיט שקנו את הריבוק ב380 בארץ

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה הPP2 עכשיו קצת יותר זולות אז שווה לנסות למצוא דילים באיביי וכדומה, אם לא אני מכיר אנשים מהקרוספיט שקנו את הריבוק ב380 בארץ

ספורטלנד?
ומה אתה אומר על הדדליפט ? בסוף הסרטון

• פותח/ת השרשור
אני חושב, לגבי הדדליפט אתה צריך לעבוד על המוביליטי בהאמסטרינג בכדי להיכנס לסט-אפ
כמו שצריך, מאמין שאתה יודע את השלבים
יוצא שאני מגיב לך מהר....
אני מנסה למתוח אין מתיחההההההההההההההההההה אני מגיע עם התחת עד למעלה אין מתיחה.....

• פותח/ת השרשור
יקח זמן עד שאתה מפתח את הגמישות, בנתיים תעבור על הסרטונים שלו יש שם הרבה סרטונים טובים על מתיחות וכדומה
יש לי גמישות פשוט נראה כאילו יש לי יותר מידי ......
או שהמשקולות גבוהות מידי .....

אתה לא מוציא חזה בדדליפט וזה מה שגורם לגב להיות קצת עקום.
קשה לראות מהסרטון, אבל יכול להיות שכשהמשקלים יהיו יותר כבדים יתאים לך יותר סומו דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית