הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרן

Adgola

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
-3
37
0
שלום אני נמצא כרגע בסייקל
סוסטנון 1000 מ"ג לשבוע+טרן 400 מ"ג לשבוע+בולדנון 600 מ"ג בשבוע הכל מפוצל לשתי זריקות
בנוסף פרווירון ותומקסיפן כל יום כדור
התחלתי את הסייקל לפני שלושה שבועות בערך,האם יש אפשרות להחליף את הטרן בפרימו? הבנתי שהוא יותר
חלש אך יותר בטוח והאם הטרן באמת עושה נזק לכליות אם כן באיזה מינונים וכעבור כמה זמן שימוש?
תודה

שלום אני נמצא כרגע בסייקל
סוסטנון 1000 מ"ג לשבוע+טרן 400 מ"ג לשבוע+בולדנון 600 מ"ג בשבוע הכל מפוצל לשתי זריקות
בנוסף פרווירון ותומקסיפן כל יום כדור
התחלתי את הסייקל לפני שלושה שבועות בערך,האם יש אפשרות להחליף את הטרן בפרימו? הבנתי שהוא יותר
חלש אך יותר בטוח והאם הטרן באמת עושה נזק לכליות אם כן באיזה מינונים וכעבור כמה זמן שימוש?
תודה
קודם כל איזה סייקל אתה ? ראשון שני ? מתקדם ? ולהחליף טרן בפרימו לא כדאי לך כי פרימו של UG הוא לא פרימו מבחינת כסף פרימו יקר מאוד ולא שווה לאנדרגראונד לייצר אותו רק רפואי , טרן לא עושה נזק לכליות בשימוש של חודשיים שלוש

חח זה טיפה מצחיק אותי (לא בקטע רע) שאתם ממש עונים לבחור שלא כדאי פרימו כי זה לא פרימו אמיתי, לא שזה לא נכון מה שאתם אומרים אלא שנראה לי שיש פה בעיה גדולה יותר מזה.

במקרה שלך לא כדאי פרימו כי להשוות פרימו לטרן זה כמו להשוות פרארי לגויאבה עם גלגלים.
פרימו זה חומר חלש מאוד בעל מטרות שונות - קצת מוזר שאתה חושב על פרימו במקום טרן

חח זה טיפה מצחיק אותי (לא בקטע רע) שאתם ממש עונים לבחור שלא כדאי פרימו כי זה לא פרימו אמיתי, לא שזה לא נכון מה שאתם אומרים אלא שנראה לי שיש פה בעיה גדולה יותר מזה.

במקרה שלך לא כדאי פרימו כי להשוות פרימו לטרן זה כמו להשוות פרארי לגויאבה עם גלגלים.
פרימו זה חומר חלש מאוד בעל מטרות שונות - קצת מוזר שאתה חושב על פרימו במקום טרן
הוא גם רץ לחומר חלש עדין לחיטוב אולי הבן אדם לא רוצה ליפול על חומר שיהפוך אותו לגרושה בת 40 עצבנית נטולת סקס אל תשכח שטרן אחי זה חומר מאוד קשה לא כל אחד יכול לחיות איתו
בגלל זה אני אומר שלא כדאי לרוץ לחומרים כאלה חזקים לעומת פרימו שאי אפשר לדעת מה תקבל

הוא גם רץ לחומר חלש עדין לחיטוב אולי הבן אדם לא רוצה ליפול על חומר שיהפוך אותו לגרושה בת 40 עצבנית נטולת סקס אל תשכח שטרן אחי זה חומר מאוד קשה לא כל אחד יכול לחיות איתו
בגלל זה אני אומר שלא כדאי לרוץ לחומרים כאלה חזקים לעומת פרימו שאי אפשר לדעת מה תקבל

בסדר, אין לי בעיה עם זה בכלל בגדול.

אבל הבחור רשם שהוא כבר בנה על טרן ואז הוא חשב להחליף אותו בפרימו בגלל X'/Y/Z
זה מה שאותי מצחיק זה הקשר בין טרן לבין פרימו - מילא התלבט בין אנאבר לפרימו.

אני אתן את זה בדוגמא ציורית שאולי תעזור להבין למה צחקתי כאילו.

אני פותח פוסט בפורום רכב...

הי, אני רוצה לרכוש פורשה מוגדשת טורבו עם חישוקי מגנזיום 21" אבל אני מפחד שיתפסו אותי שוטרים כי אני אסע בה מהר
אז חשבתי אולי לקנות במקום אוטוביאנקי

אתם עונים לו:

תשמע, לא כדאי לך להחליף מפורשה מוגדשת טורבו לאוטוביאנקי בגלל שלא תוכל לשים שם חישוקי 21" וגם סביר שלא תמצא אוטוביאנקי.

אתה מבין כאילו מה מצחיק פה?

• פותח/ת השרשור
כבר הפסקתי לספור את כמות הסייקלים שעברתי חשבתי להחליף את הטרן רק בגלל התופעות לוואי אחרי הזריקה השלישית של הטרן התחילו לי כאבים במותן שמאל שאין לי מושג מה המקור שלהם נוטה יותר להרגשה של שריר תפוס אין לי מושג אם זה מהחומר, מה גם שהשינה של הלילה כבר לא שינה הסיבה העיקרית שלא בא לי על החומר הוא שנראה לי שהוא יוצר לי עומס על הכליות סתם לידע כללי הטרן הוא של נובה האם הורדת המינון ל200 מ"ג תמזער את תופעות הלוואי ועדיין תהיה אפקטיבית?

הי, אני רוצה לרכוש פורשה מוגדשת טורבו עם חישוקי מגנזיום 21" אבל אני מפחד שיתפסו אותי שוטרים כי אני אסע בה מהר

אתם עונים לו:

תשמע, לא כדאי לך להחליף מפורשה מוגדשת טורבו לאוטוביאנקי בגלל שלא תוכל לשים שם חישוקי 21" וגם סביר שלא תמצא אוטוביאנקי.

הבנתי על מה צחקת שאין קשר בין החומרים זה חזק וזה חלש

כבר הפסקתי לספור את כמות הסייקלים שעברתי חשבתי להחליף את הטרן רק בגלל התופעות לוואי אחרי הזריקה השלישית של הטרן התחילו לי כאבים במותן שמאל שאין לי מושג מה המקור שלהם נוטה יותר להרגשה של שריר תפוס אין לי מושג אם זה מהחומר, מה גם שהשינה של הלילה כבר לא שינה הסיבה העיקרית שלא בא לי על החומר הוא שנראה לי שהוא יוצר לי עומס על הכליות סתם לידע כללי הטרן הוא של נובה האם הורדת המינון ל200 מ"ג תמזער את תופעות הלוואי ועדיין תהיה אפקטיבית?

טרן במינון נמוך הוא בהחלט אפקטיבי. אני רושם בכוונה נמוך מאחר וזה כמןבן אינדיבידואלי.
טרן במינון נמוך יכול לשמש עבור הפיזיק, לא ייתן לך מסה. הפרימו הוא אולי הסטרואיד מספר אחד לחיטוב והטרן הוא מספר אחד. לכן במובן הזה אתה דוקא משווה פורשה לפורשה.
אני מעדיף את הבולדנון במינון גבוה מהטסט (2:1). השיפור בתוצאות מבולדנון מהעלאת מינון גבוה מאשר בטסט.
לגבי הטרן, אני מתכנן בעצמי להוסיף לסייקל הבא במינון נמוך (כנראה 200 מ"ג). טרן במינון גבוה בעבר פשוט גמר אותי מבחינת תפקוד מיני ןגרם לי להרגיש כמו חרא. מצד שני זה פאקינג טרן....

אתם עונים לו:

חחחחחחחח חנקת אותי כשהגעתי למילה אוטוביאנקי!!!!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית