הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון - לפני קנייה

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
שלום,

אני רוצה לקנות אבקת חלבון של דימיטיז, והשאלה שלי היא האם אתם ממליצים על ה ISO יותר מאשר על הרגיל שלהם? ואם כן למה? אין לי בעיה להשקיע עוד קצת בשביל איכות, אבל חשוב גם הטעם.

ויצא לי לטעום רק את הרגיל ולא את הISO, אז מישהו שגם טעם את שנייהם אשמח לדעה שלו למשל לגבי הבננה או הווניל.

ועוד שאלה, הבנתי שבארץ ממש לא משתלם, ראיתי שזה עולה 480 בערך ה ISO ובאתרים מחול מצאתי גם ב190, ועכשיו אני טס לברצלונה, מישהו יודע אולי אם יש להשיג שמה? ואיך אפשר להביא את זה לארץ?

כמעט כל אבקה בכל מותג שהיא ISO היא מגעילה ת'נשמה, רצוי שתקנה אבקה רגילה.

אישית לא טעמתי אבקות של דיימטייז בגלל שהם ממש יקרים בכלליות ובארץ בכלל...

מבחינת תועלת של עלות וכמות, וגם איכות של טעם באבקות, הבחירה שלי תמיד תהיה Syntrax.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה, אשמח בכל זאת לקבל תגובה ממישהו ששתה את הiso של דימיטיז, כי הרגילות שלהם ממש טעימות

סתם מתוך סקרנות' על מה אתה ממליץ שאהבת באמת את הטעם?

קח בחשבון אבל שטעם הוא משו יחודי ועם זאת גם נרכש:P:
סיינטרקס, BSN, צ'מפיון.. אי אפשר להשוות בכלל.
דיימטיז טעים לך כי אוכלים לך את הראש שהוא הכי טוב, ואתה מקשיב לכאפות ב"כספ", אבל לא.. דיימטיז רחוק מלהיות הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
דיימטיז טעים לך כי אוכלים לך את הראש שהוא הכי טוב, ואתה מקשיב לכאפות ב"כספ", אבל לא.. דיימטיז רחוק מלהיות הכי טוב.

האמת שאף אחד לא אכל לי את הראש עליהם חח זה פשוט היחיד שיש במכון, וטעמתי, וואלה היה ממש טעים..יותר מדי טעים אפילו.

השאלה אם אני אקנה את ה ISO ואתאכזב, כי הם מוכרים רק את הרגיל

אני יכול להגיד לך מניסיון אישי הISO סביר מינוס בהתחלה רכשתי את הטעם פינה קולדה והתאכזבתי נורא,לאחר מכן קבלתי מספר טעימות של בננה וגם לא היה להיט אלא אם הטעם לא חשוב לך לדעתי היא לא להיט בכלל מה שכן כמו שאמרו מעלי אני יכול להמליץ לך על ON או סינטה שהן כמה רמות מעל .

• פותח/ת השרשור
למה אתה נעול דווקא על ה-ISO ?

האמת שבלי שום סיבה מיוחדת..אמרתי אם אני כבר קונה (פעם ראשונה, עד לא מזמן די התנגדתי לזה..) אז כבר אקנה את ההכי טוב ואיכותי, ואני קונה מחו"ל אז המחיר לא יהיה כל כך גבוה, מצאתי גם ב 190.

למה דווקא דיימטיז? כי טעמתי והיה לי ממש טעים, ותכלס זה מה שחשוב, שיהיה טעים, כי הערכים תזונתיים לא שונים מאוד בין אחד לשני, גרם לפה גרם לשם זה לא מה שישנה לי את החיים.

אני יכול להגיד לך מניסיון אישי הISO סביר מינוס בהתחלה רכשתי את הטעם פינה קולדה והתאכזבתי נורא,לאחר מכן קבלתי מספר טעימות של בננה וגם לא היה להיט אלא אם הטעם לא חשוב לך לדעתי היא לא להיט בכלל מה שכן כמו שאמרו מעלי אני יכול להמליץ לך על ON או סינטה שהן כמה רמות מעל .

אתה מדבר על דיימטיז? כי לא ניראלי שהפינה קולדה הוא ISO, ואם כן הבננה של ה ISO לעומת הבננה רגיל, מה עדיף? מבחינת טעם + ערכים

אני גם הייתי נעול על דיימטייז עד שראיתי את האשכול הזה
מה עדיף מבחינת ערכים SYNTHA 6 או SYNTRAX MATRIX 5.0?
אין הרבה הבדל, שניהם כאמור פורמולות עם סוגי ספיגה שונים. שתיהם גם לא זולות. בנוגע לטעם, הכי טוב כרגע בשוק, נקודה.

אין הרבה הבדל, שניהם כאמור פורמולות עם סוגי ספיגה שונים. שתיהם גם לא זולות. בנוגע לטעם, הכי טוב כרגע בשוק, נקודה.

יחסית למותגים אחרים ולמטריקס בארץ, המטריקס 5 בחו"ל ממש זול.

יחסית למותגים אחרים ולמטריקס בארץ, המטריקס 5 בחו"ל ממש זול.
מסכים, ממש ממש זול אם יודעים מאיפה לקנות. אבל אני מאמין שהוא התכוון לקנות בארץ.
בכ"מ, אם אתה מתכוון להזמין מחו"ל, המטריקס 5 באמת עולה גרושים.

כן אני הולך להזמין מחול
הSYNTHA 6 יעלה לי 268 וMATRIX 5 יעלה לי 252
עכשיו מה תכלס עדיף יותר ואיזה טעם?
אני מעדיף את הסינטה, אבל הוא הרבה יותר יקר, גם במחיר וגם במנות. במטריקס יש 20 מנות יותר.
לך על המטריקס, כל הטעמים ממש מעולים- קרם עוגיות, בננה, חמאת בוטנים גם התלהבתי.

אני ממש ביום יומיים הקרובים מסיים את הקרם עוגיות של המטריקס.

באמת שהוא אחלה טעם, אני שם 100 מ"ל חלב ואחרי זה 100 מ"ל מים(אם תשים רק עם חלב זה יהיה לך ממש מתוק)

ו"ממקסס" אותו וטיפה מקציף אותו ככה שאין גושים וכד' ויוצא ממש כמו מילקשייק.

שבוע שעבר הזמנתי טעם שוקולד של מטריקס, מחכה שכבר יגיע.

מבטיח לך שלא בדקתי ב "כספ" לפני שקניתי, אולי אחרי יצא לי להיכנס לשם לראות על זה, באופן אירוני אני קניתי את העלית בגלל הטעם- פשוט חבר שמתאמן הרבה זמן נתן לי לטעום וזה מה שגרם לי לקנות את זה (וההבנה שאני לא מגיע לערכי חלבון למתאמן),

מאותה סיבה גם ניסיתי את ה ISO- אבל אם אתה אומר שיש אחרים שלפי דעתך יותר טעימים, סבבה, אנסה בהזדמנות הראשונה.

Workout1,, אני אשמח אם תשלח לי בפרטי מאיפה הזמנת בחול, כמה עלה וכמה זמן לקח לזה להגיע, מחפש מקום טוב זול אמין ומהיר:P

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית