הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בחזה

• פותח/ת השרשור idon
  • פורסם בתאריך

idon

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
51
28
1
שלום,
אני מתאמן כחצי שנה בחדר כושר, 4 פעמים בשבוע בלי הפסקה באימון AB.
באחד האימונים אני מתאמן על החזה, התרגילים הם: דחיקה עם מוט, דחיקה עם משקולות על כיסא בזווית 37 ופרפר במשקולות.

לפני כ-3 שבועות התחלתי להרגיש כאבים באיזור החזה, חשבתי שזה שריר תפוס או משהו כזה והמשכתי להתאמן רגיל.. כאשר ראיתי שזה נמשך ואף מתגבר החלטתי שבוע שעבר להפסיק להתאמן בשביל לראות אם הזמן והמנוחה ירגיעו את הכאבים, אך לא.
את הכאבים עצמם אני כמעט ולא מרגיש במנוחה (לפעמים כן) והם באים ליידי ביטוי בתנועות מסויימות ובלילה לפני שאני הולך לישון (יכול להיות בגלל התנוחה).

אתמול הלכתי לרופאת משפחה, היא שללה שזה קשור ללב והצביעה על דלקת באיזור.. היא הביאה לי לקחת כדורים בשם ארקוקסיה 90 מ"ג פעם ביום ולמרוח ספריי ג'ל בשם סוויס רליף 3 פעמים ביום באיזור.

עכשיו השאלה שלי היא האם הדבר הזה שקרה לי הוא נפוץ? האם זה נכון שהפסקתי להתאמן לבנתיים? ואם יש עצות והצעות אשמח לשמוע...

• פותח/ת השרשור
לא לא היה לי עבר בספורט.. הייתי לוחם 3 שנים...
דווקא בSS עובדים בעצימות ומשקלים יותר גבוהים לא ?

שלום,
אני מתאמן כחצי שנה בחדר כושר, 4 פעמים בשבוע בלי הפסקה באימון AB.
באחד האימונים אני מתאמן על החזה, התרגילים הם: דחיקה עם מוט, דחיקה עם משקולות על כיסא בזווית 37 ופרפר במשקולות.

לפני כ-3 שבועות התחלתי להרגיש כאבים באיזור החזה, חשבתי שזה שריר תפוס או משהו כזה והמשכתי להתאמן רגיל.. כאשר ראיתי שזה נמשך ואף מתגבר החלטתי שבוע שעבר להפסיק להתאמן בשביל לראות אם הזמן והמנוחה ירגיעו את הכאבים, אך לא.
את הכאבים עצמם אני כמעט ולא מרגיש במנוחה (לפעמים כן) והם באים ליידי ביטוי בתנועות מסויימות ובלילה לפני שאני הולך לישון (יכול להיות בגלל התנוחה).

אתמול הלכתי לרופאת משפחה, היא שללה שזה קשור ללב והצביעה על דלקת באיזור.. היא הביאה לי לקחת כדורים בשם ארקוקסיה 90 מ"ג פעם ביום ולמרוח ספריי ג'ל בשם סוויס רליף 3 פעמים ביום באיזור.

עכשיו השאלה שלי היא האם הדבר הזה שקרה לי הוא נפוץ? האם זה נכון שהפסקתי להתאמן לבנתיים? ואם יש עצות והצעות אשמח לשמוע...
תקשיב למה שהרופא אמרה, ותוריד עומס בתרגילי חזה (גם אם זה אומר לעבוד עם משקלים קלים עד שהדלקת תעבור)

כנראה יש לך דלקת. קורה. תיקח את הטיפול התרופתי ותחזור בהדרגה להתאמן.

שים לב כי תרגילי לחיצות חזה עלולים לגרום לדלקות באיזור החזה והכתפיים. שים לב לטכניקה ומשקל.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים,
אני בנתיים לא מתאמן מיום ראשון שעבר... אני חושב לחזור במהלך השבוע הבא. השאלה היא אם אני יכול לעשות את שאר התרגילים (רגליים, גב ידיים, כתף) ולא לעשות את החזה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית