הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאיבה מויאל

Avi555

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום זה שוב אני , היום הייתה זריקה ראשונה , לפני שאיבה מהויאל הזרקתי אליו כ1-1.5CC אוויר , כשבאתי למשוך את השמן שמתי לב שרוב מה שעולה זה אוויר.. הגעתי למצב שנגמר לי המזרק ויש שם אולי 0.5CC שמן . (חיממתי את הויאל לפני אך לא ניערתי ,האם יש קשר ? )
מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר למנוע ?

עם איזה מחט אתה שואב?
תהפוך את הויאל. שהמקום ששואבים ממנו יפנה כלפי הריצפה/אליך. אתה אמור להזריק בדיוק את כמות ה״אוויר״ שאתה הולך לשאוב.

שלום זה שוב אני , היום הייתה זריקה ראשונה , לפני שאיבה מהויאל הזרקתי אליו כ1-1.5CC אוויר , כשבאתי למשוך את השמן שמתי לב שרוב מה שעולה זה אוויר.. הגעתי למצב שנגמר לי המזרק ויש שם אולי 0.5CC שמן . (חיממתי את הויאל לפני אך לא ניערתי ,האם יש קשר ? )
מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר למנוע ?

אתה יודע למה המזרק התמלא באוויר ? מכיוון שהמחט הייתה בחלל הריק של הויאל והלחץ שיצרת בתוך הויאל גרם לכך שהאוויר יחזור חזרה למזרק.

תקשיב לי זה עובד לי מצויין , מזרק ירוק 23g, לצורך העניין אתה צריך לשאוב 1cc, תזריק 4 לויאל כאשר הויאל עם הפיה כלפי מטה , ותראה איך שלאט לאט המזרק מתמלא בשמן גם בלי שתמשוך אותו , שים לב שהמחט בתוך השמן ולא נעוצה עד הסוף בויאל.
בעדינות תמשוך לאט ובסובלנות ותראה שתשאב רק שמן ללא טיפת אוויר.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עם איזה מחט אתה שואב?
תהפוך את הויאל. שהמקום ששואבים ממנו יפנה כלפי הריצפה/אליך. אתה אמור להזריק בדיוק את כמות ה״אוויר״ שאתה הולך לשאוב.

שואב עם מחט ירוקה 21g .

אתה יודע למה המזרק התמלא באוויר ? מכיוון שהמחט הייתה בחלל הריק של הויאל והלחץ שיצרת בתוך הויאל גרם לכך שהאוויר יחזור חזרה למזרק.

תקשיב לי זה עובד לי מצויין , מזרק ירוק 23g, לצורך העניין אתה צריך לשאוב 1cc, תזריק 4 לויאל כאשר הויאל עם הפיה כלפי מטה , ותראה איך שלאט לאט המזרק מתמלא בשמן גם בלי שתמשוך אותו , שים לב שהמחט בתוך השמן ולא נעוצה עד הסוף בויאל.
בעדינות תמשוך לאט ובסובלנות ותראה שתשאב רק שמן ללא טיפת אוויר.
בהצלחה.

מה הכוונה במזרק ירוק 23g ? אמורים לשאוב עם מחט ירוקה 21g לא ?

כנראה שהבעיה הייתה באמת בזה שהמחט לא הייתה בתוך השמן אלא נעוצה עד הסוף בחלל הריק של הויאל , תודה רבה 😃

עוד משהו ..הזרקתי לרגל , אפשר להגיד שהזריקה עברה חלק , אך כעבור שעתיים שלוש בערך אזור הזריקה התחיל לכאוב ( ללא נפיחות , אדמומיות וכדומה ) , הבנתי שזה נורמלי אחרי זריקה ראשונה , אבל מרוב כאבים לא יכולתי אפילו לישון על הרגל שלא נדבר על ללכת למכון , השאלה היא האם בזריקה הבאה הרגל תמשיך לכאוב בצורה כזאת חריפה או שהאזור " יתרגל " ?

תודה לעונים והמשך יום טוב 😃

אם פגעת בעצב אז כן זה יכאב הרבה זמן, אבל אני מניח שהיית מרגיש את שה בזמן הזריקה אם שה באמת היה קורה.
בכל מקרה זה נורמאלי כי השריר ״בתול״. נסה להזריק לישבן, אולי יעבוד לך טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
אם פגעת בעצב אז כן זה יכאב הרבה זמן, אבל אני מניח שהיית מרגיש את שה בזמן הזריקה אם שה באמת היה קורה.
בכל מקרה זה נורמאלי כי השריר ״בתול״. נסה להזריק לישבן, אולי יעבוד לך טוב יותר.

קצת בעיה בשבילי להזריק לישבן , הידיים שלי קצרות מאוד ..
אם הכאב לא עובר עד יום שישי , אני יכול להמשיך להזריק לאותה רגל או שעליי להחליף מקום ?

אם הכאב לא עובר עד יום שישי , אני יכול להמשיך להזריק לאותה רגל או שעליי להחליף מקום ?
קרה לי מה שקרה לך..כמה ימים זה עובר..ממילא הזריקה הבאה שלך לרגל השניה..תקווה שעד אז זה יעבור

• פותח/ת השרשור
קרה לי מה שקרה לך..כמה ימים זה עובר..ממילא הזריקה הבאה שלך לרגל השניה..תקווה שעד אז זה יעבור

אני חייב להחליף או שניתן להמשיך עם אותה רגל ?
אלו בסך הכל 2 זריקות בשבוע .. פשוט הכאב מונע ממני להתאמן ואפילו ללכת נורמלי אז אני מעדיף שהאזור יתרגל כמה שיותר מהר ...

לא רצוי להזריק במקום קבוע ...תחלק את זה.

אם אתה מזריק פעמיים בשבוע לרגל
תזריק אחת לשמאל- אחת לימין
עצה שלי - תתאמן על הזרקות בישבן גם כן. בעתיד שתתדרש לעשות יותר זריקות בשבוע רק הרגליים יהיה מקום מוגבל מאוד
כנס לאתר ספוטאינג'קשן .

כל אחד יכול להזריק לישבן. מדובר ברובע העליון, זה שקרוב לידיים:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית