הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכנית מוזרה לבנץ.

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
יש לי חבר שבחדר כןשר עושה מין תוכנית מוזרה כזאת לבנץ פרס...
סט ראשון: 80% מ1RMי10 חזרות.
סט שני:מוריד משקל (לא סגור כמה %) ועושה כמה חזרות שהו יכול.
סט שלישי: 100% מ1RM.
יש רעיון מאחורי התוכנית הזאת? כי היא נישמעת לי קצת מטומטמת....

תודה רבה מראש D=

שני טיפים לחיים:
אל תחפש הגיון בתוכניות של אחרים.
אל תעצבן מישהו עם בנץ' של 2 פלטות:-)

אם הוא עושה עשר חזרות עם 80% מ1RM, אז זה לא 1RM.
אם הוא עושה 1RM אחרי סט לכשל, זה לא 1RM.
זאת לא תוכנית, אלה מספרים בלי הגיון.

יש לי חבר שבחדר כןשר עושה מין תוכנית מוזרה כזאת לבנץ פרס...
סט ראשון: 80% מ1RMי10 חזרות.
סט שני:מוריד משקל (לא סגור כמה %) ועושה כמה חזרות שהו יכול.
סט שלישי: 100% מ1RM.
יש רעיון מאחורי התוכנית הזאת? כי היא נישמעת לי קצת מטומטמת....

תודה רבה מראש D=
אי אפשר לעשות 80% מ-rm1
rm1 אפשר לעשות רק בעזרת חימום מסודרת ובטח שלא אחרי סט לכשל.

בכול סוג של אימון מהסוג של תמרון בחזרות \ טווחים \ ומשקלים יש משהוא , הדבר הנכון זה לגוון , לעשות הכול מכול , לבלבל תשרירים והגוף.

בכול סוג של אימון מהסוג של תמרון בחזרות \ טווחים \ ומשקלים יש משהוא , הדבר הנכון זה לגוון , לעשות הכול מכול , לבלבל תשרירים והגוף.
נשמע לי שהצלחת, אתה מבולבל לגמרי...

• פותח/ת השרשור
חחח תודה רבה אנשים D=
כל כמה זמן הייתם ממליצים לגוון?
ובלגוון אתה מתכוון לבצע את התרגיל בטווח חזרות שונות ובטווח סטים שונים?

נשמע לי שהצלחת, אתה מבולבל לגמרי...

מבולבל למה ? יש כול כך הרבה טכניקות לאימון (לא נמנה אותם אתה יודע על מה אני מדבר) , אז מה שפותח הפוסט רשם זה עוד שיטה או טכניקה שבטח העתיק מאיזה מקום ברשת ביג דיל!
חחח תודה רבה אנשים D=

כל כמה זמן הייתם ממליצים לגוון?
ובלגוון אתה מתכוון לבצע את התרגיל בטווח חזרות שונות ובטווח סטים שונים?

בגדול כן !!!

אין שיטת אימון אחת אולטימטיבית , מה שגורם לשריר ולגוף לא לשקוע בסטוס קוו ולהתרגל לעומסים שאתה נותן זה גם שינוי מספר החזרות מספר הסטים , זמני מנוחה וכו' ...

מבולבל למה ? יש כול כך הרבה טכניקות לאימון (לא נמנה אותם אתה יודע על מה אני מדבר) , אז מה שפותח הפוסט רשם זה עוד שיטה או טכניקה שבטח העתיק מאיזה מקום ברשת ביג דיל!

בגדול כן !!!

אין שיטת אימון אחת אולטימטיבית , מה שגורם לשריר ולגוף לא לשקוע בסטוס קוו ולהתרגל לעומסים שאתה נותן זה גם שינוי מספר החזרות מספר הסטים , זמני מנוחה וכו' ...
התייחסתי לשטות שכתבת על לבלבל את השרירים והגוף.

למה שטות ???
שריר וגוף לא "מבלבלים", אחרת לא היה צורך במילה הזאת ~תוכנית~ אימונים ומילה עוד יותר מגונה כמו ~פריודיזציה~ ובעצם גם לא היה צורך במאמנים כי כל אחד היה משתעשע בחזרות ובמשקלים איך שבא לו.

אם ככה אפשר להמשיך ב SS כול החיים כמו שאמרתם ולא צריך מאמנים גם ולא כלום תעשו SS ושלום על ישראל ... כמה סטירות במה שאתם אומרים...

אם ככה אפשר להמשיך ב SS כול החיים כמו שאמרתם ולא צריך מאמנים גם ולא כלום תעשו SS ושלום על ישראל ... כמה סטירות במה שאתם אומרים...
להגיד "אפשר להמשיך ב-ss כל החיים" זה פשוט לא להבין בשביל מה התוכנית מיועדת ולמי.

@koko19 בדר"כ אתה כותב דברי טעם, הפעם לגבי ה-SS אתה מפספס
ה-SS היא דוגמא מעולה לתוכנית שמגדירה בדיוק מתי להתקדם, מה עושים שנתקעים ועד מתי להמשיך בתוכנית והכי חשוב הכל מבוסס על נתונים בפועל, לדוגמא עשית 13 חזרות מתוך 15 תעלה משקל X, לא עלית במשך 2 אימונים תוריד Y אחוזים.
זה שונה לגמרי מהשימוש במושג "לבלבל" או כל המצאה של מדריך שאומר להחליף תוכנית כל 3-4 חודשים בלי קשר להתקדמות של המתאמן.

• פותח/ת השרשור
כדי ממש להבין מה שהולך פה.....כרגע אני עושה את אותה תוכנית כבר חודשיים....(ABC)
אני צריך להחליף תרגילים? סטים? מס חזרות? או אפילו להחיף לAB?....
קצת איבדתי אותכם....

@koko19 בדר"כ אתה כותב דברי טעם, הפעם לגבי ה-SS אתה מפספס
ה-SS היא דוגמא מעולה לתוכנית שמגדירה בדיוק מתי להתקדם, מה עושים שנתקעים ועד מתי להמשיך בתוכנית והכי חשוב הכל מבוסס על נתונים בפועל, לדוגמא עשית 13 חזרות מתוך 15 תעלה משקל X, לא עלית במשך 2 אימונים תוריד Y אחוזים.
זה שונה לגמרי מהשימוש במושג "לבלבל" או כל המצאה של מדריך שאומר להחליף תוכנית כל 3-4 חודשים בלי קשר להתקדמות של המתאמן.

אוקי הכוונה שלי היתה לגוון (לשנות ) , יותר מאשר המילה לבלבל.. כנראה לקחתם תמילה הזאת למקומות אחרים.
כדי ממש להבין מה שהולך פה.....כרגע אני עושה את אותה תוכנית כבר חודשיים....(ABC)
אני צריך להחליף תרגילים? סטים? מס חזרות? או אפילו להחיף לAB?....
קצת איבדתי אותכם....

כן ,היה פה איבוד בגלל מילה שרשמתי , ממש עולם תחתון על מילה לא במקום עשו לי כיפה אדומה דפקו 2 מוניטין אדום שלילי (שמעניין לי תקטן).
חוץ מזה אני בשוק איך אתם סוכלים ומזלזלים במה שמלמדים בוויגיט כאילו אתם יותר חכמים מהם .. פשוט אני ב ש ו ק ! (כנראה עודף ילדים פה).

לשאלתך , כן אפשר ורצוי לשנות תרגילים כול כמה זמן כמו כן את מספר החזרות ...
להחליף ל AB יהיה לך עדיף על ABC (שמיועדת בעיקר לאנשי החומרים האסורים או סתם משועממים מהתוכניות האחרות).

• פותח/ת השרשור

לשאלתך , כן אפשר ורצוי לשנות תרגילים כול כמה זמן כמו כן את מספר החזרות ...
להחליף ל AB יהיה לך עדיף על ABC (שמיועדת בעיקר לאנשי החומרים האסורים או סתם משועממים מהתוכניות האחרות).

הסיבה שאני עושה ABC היא בגלל שהמליצו לי לעשות ABC במאסה, תוכנית טובה אני יעלה אותה לפורום פעם, ואז שאני מתחיל חיטוב לעשות AB בגלל שהתדירות של אימון כל שריר תיהיה יותר גבוהה והנפח יותר קטן.
לא שאני בא להתווכח או משהו זה פשוט מה שאמרו לי ואני אשמח מאוד ללמוד ולהחכים אם אני טועה.
וגם אחרי רק חודשיים בתוכנית כדאי להחליף סטים/חזרות? כי אני מכיר מישהו בבסיס שלי שמחליף כל שבוע שבועיים והוא בנוי מטורף....מתאמן רק 7 חודש.
תודה רבה אחי D=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית