הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

FOAM ROLLER

• פותח/ת השרשור
אין ראמבל רולר בסאל ספורט
יש עוד מקומות שאפשר להזמין מהם ?
ואם אפשר גם לינק ?

בשבילכם

קבצים מצורפים

• Foam Roller CFKS.jpg
    Foam Roller CFKS.jpg
    KB 106.5 · צפיות: 262
לדעתי הקצר עם הקוצים יעשה את העבודה , אם יש שריר גדול כמו הלטיסימוס אפשר לחלק אותו ל2 , צד ימין וצד שמאל. לא חייב את הארוך.

נדחף עם שאלה :
אישה מבוגרת כבת 60 בעלת כאבי גב עקב זה שנידחסו לה חוליות בע"ש כולל פגיעה עיצבית(דוג:פתאום לא מרגישה את האצבעות בידיים ואת כף היד) , האם עבודה עם רולר יעזור ? ומה אתם ממליצים.

נדחף עם שאלה :
אישה מבוגרת כבת 60 בעלת כאבי גב עקב זה שנידחסו לה חוליות בע"ש כולל פגיעה עיצבית(דוג:פתאום לא מרגישה את האצבעות בידיים ואת כף היד) , האם עבודה עם רולר יעזור ? ומה אתם ממליצים.

ממה שאני יודע פואם רולר זה לשרירים נטו קשה לי לראות קשה לחוליות ובמיוחד לפתרון לבעיה העצבית

יש פה חברה מכפר סבא שיכולים להשאיל לי את שלהם לשבוע קריטי בגלל פציעה? אם אני מזמין מאיביי יקח יותר מדי זמן..😕

נדחף עם שאלה :
תלוי מה חומרת המצב , זה יכול לעזור .. יש לי מתאמן שעבר פריצת דיסק נתתי לו פום רולר ממש רך והוא הרגיש טוב אחרי זה

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בין הראמבל רולר הרגיל לאקסטרא פירם ?
ואיפה עוד אפשר לקנות בארץ חוץ מבסאל ספורט ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית