הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלאן ורעילות לכבד

Triceps

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שני שאלות

1. עד כמה קלאן אוראלי רעיל לכבד אם בכלל ?

2. כמו שהבנתי קלאן הוא לא סטרואיד אנאבולי ובנוסף גם לא קשור למערכת ההורמונים, הכוונה שהוא לא משתק או מדכא פעילות כזו או אחרת והשאלה שלי במידה והפעילות ההורמונלית בגוףשלי לא הסתיימה (מתחת ל21) וכמו שרשום פה בנעוצים שאין לגעת בזה מתחת לגיל הזה הקלאן יכול להיות מסוכן באותה מידה ?

תודה יום טוב

שני שאלות

1. עד כמה קלאן אוראלי רעיל לכבד אם בכלל ?

2. כמו שהבנתי קלאן הוא לא סטרואיד אנאבולי ובנוסף גם לא קשור למערכת ההורמונים, הכוונה שהוא לא משתק או מדכא פעילות כזו או אחרת והשאלה שלי במידה והפעילות ההורמונלית בגוףשלי לא הסתיימה (מתחת ל21) וכמו שרשום פה בנעוצים שאין לגעת בזה מתחת לגיל הזה הקלאן יכול להיות מסוכן באותה מידה ?

תודה יום טוב

• לא רעיל לכבד בצורה מיוחדת.
  • אין קשר מובהק בין קלן למערכת האנדוקרינית.
(זה לא אומר שקלן הוא "בטוח" לשימוש - קלן גם לא עושה טחורים למשל...)

• פותח/ת השרשור
מעולה תודה רבה לך

שאלה נוספת
בסוף הסיקל שאני יגיע לסביבות 80-100 מג פר יום איך יהיה אופן הצריכה של הקפסולות כי לפי מה שהבנתי צריך להיות מרווח 3-4שעות בין אחד לשני

מעולה תודה רבה לך

שאלה נוספת
בסוף הסיקל שאני יגיע לסביבות 80-100 מג פר יום איך יהיה אופן הצריכה של הקפסולות כי לפי מה שהבנתי צריך להיות מרווח 3-4שעות בין אחד לשני
זמן מחצית החיים של קלן הוא 36 שעות. זה אומר שגם אם תבלע את כל הכדורים בבוקר עדיין תישמר רמה סבירה עד המנה הבאה. מאידך, מאחר ואנו רוצים לשמור על רמות קבועות בדם ולא פיק ודעיכה אזי עדיף לפזר.
יש כאלה שמעדיפים לא לקחת בערב מאחר ולחץ הדם שלפעמים עולה מפריע בשינה, יש כאלה שמעדיפים לא בצמוד לאימון (יש כאלה שהפוך...).
שים לב לשתות המון מים, להוריד פחמימה ולהתאמן בהתאם - קלן אינה תרופת פלא, ללא משמעת התוצאות יהיו מאכזבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית