הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חובות לראק- 205 סקוואט, 105X3 דד סטופ בנץ', ו188X5 דדליפט

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
היי, בסוף אני מתחרה בתפח תקווה אז את השיאים אני לא אתן פה, אני רק אשלים פה סרטונים שיש לי בשביל החוב לראק:
אגב אם אפשר לערוך לי את הכותרת ל"חובות לראק- 205 סקוואט, 105X3 דד סטופ בנץ', ו188X5 דדליפט" אני מאד אשמח, זה פרסם לי באמצע שכתבתי את זה אז אין לי את הכותרת המלאה

דדליפט אין לי ממש סרטון עדכני, הנה 188X5 מלפני חודשיים

נערך לאחרונה:
סקוואט חזק מאוד לא יודע אם שברת
בנץ לא יודע מה להגיד על זה, כאילו חזרה אחת לא עשיתה מבחינתי ..
דדליפט חזק גם

אני שמח שאתה צעיר ממני אז אני לא יתחרה נגדך (מחמאה) !

כל הכבוד...
כמה הערות שיש לי בשבילך:
בסקוואט, תנסה יותר היפ-דרייב
בדדליפט - המנוחות ארוכות מדי, זה נראה ממש כמו סט סינגלים ולא כמו חמישייה... ובחזרה האחרונה, תזהר ממה שאתה עושה שם בסוף עם ההקפצות האלה, זה רע מאוד..

• פותח/ת השרשור
דדליפט חזק גם

שברתי, הייתי מאד גבולי, אבל גם המאמן שהיה מאחורי אמר לי ששברתי.
למה מבחינתך הבנץ' אפילו אין חזרה אחת? זה בנץ' מדד סטופ בגובה החזה (אפילו טיפה יותר נמוך זאת לא הקשת המלאה שלי)

כל הכבוד...
כמה הערות שיש לי בשבילך:
בסקוואט, תנסה יותר היפ-דרייב
בדדליפט - המנוחות ארוכות מדי, זה נראה ממש כמו סט סינגלים ולא כמו חמישייה... ובחזרה האחרונה, תזהר ממה שאתה עושה שם בסוף עם ההקפצות האלה, זה רע מאוד..
הסקוואט שלי עובד לי כמו שהוא, אני יודע שההיפ דרייב שלי לא כזה משהו אבל יש לי קוואדס מאד דומיננטי אז ככה אני הכי חזק.
דדליפט - ידוע, הבעיה טופלה - זה סט מלפני חודשיים, פשוט זה סרטון שהיה לי כבר ביוטוב.

דדליפט חזק גם

שמע הבנץ' שהוא עשה נראה יותר קשה מבנץ' רגיל כי אין לו באונס בכלל מהגוף כמו ברגיל.

חזק מאוד אחי תמשיך ככה

תשמע ממליץ לך לשים את בשרוולי ברכיים על המרפקים בבנץ׳ דוד סטופ, כל מה שמעמיס על המרפקים אני עושה את זה אפילו עם 30 חח (חוף מבנץ ופרס) סוג של פוביה חח אבל יש הצדקה

שמע הבנץ' שהוא עשה נראה יותר קשה מבנץ' רגיל כי אין לו באונס בכלל מהגוף כמו ברגיל.

חזק מאוד אחי תמשיך ככה
הבנץ' שהוא עשה יותר קל כי יש מנוחה בין החזרות @yanivgoft יאשר את זה?
ולא אמורים להקפיץ את המוט על החזה, זה נקרא רמאות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע ממליץ לך לשים את בשרוולי ברכיים על המרפקים בבנץ׳ דוד סטופ, כל מה שמעמיס על המרפקים אני עושה את זה אפילו עם 30 חח (חוף מבנץ ופרס) סוג של פוביה חח אבל יש הצדקה
אין לי שרוולי ברכיים. אני RAW לגמרי. הדד סטופ לא עשה לי שום בעיות והתקדמתי בו מעולה ולא הרגשתי שום כרבים.

חריף!
לקחת אבל מלא מנוחה בדדליפט, זה לא הפריע לך?לא התקררת?
זה דדליפט ישן, פשוט לא היה לי כח להעלות סרטון חדש מהטלפון למחשב ואז מהמחשב ליוטוב, כשאת האחד הזה העלתי כבר כששאלתי בקבוצה בפייסבוק אם החזרה החמישית תעבור בתחרות (היא הייתה נראית לי גבולית לא הייתי בטוח אם זה פסול או לא). טיפלתי בזה כבר ואני נח טיפה פחות בין חזרות, למדתי להשתמש באוזניות ולהתאמן עם רייג' וזה קיצר לי את המנוחות בין החזרות.

הבנץ' שהוא עשה יותר קל כי אין חלק אקצנטרי. @yanivgoft יאשר את זה?
ולא אמורים להקפיץ את המוט על החזה, זה נקרא רמאות
ממש לא. זה הרבה יותר קשה. לא משנה איך תנסה לעשות את זה - יהיה לך באונס מהחזה כי הוא עדיין אלסטי. ככה זה מעצירה מוחלטת ולכן זה הרבה יותר קשה. לפי CT בתרגיל הזה אני אמור לעשות טריפל עם בערך 85% מה1RM שלי - כשתחשוב ששלישיה היא לפחות 90% מה1RM.
למה בדיוק אין חלק אקצנטרי? אם תראה זה לא שאני זורק את המוט, אני יורד כמעט באותה מהירות שאני יורד בבנץ' רגיל.

אין לי שרוולי ברכיים. אני RAW לגמרי. הדד סטופ לא עשה לי שום בעיות והתקדמתי בו מעולה ולא הרגשתי שום כרבים.

זה דדליפט ישן, פשוט לא היה לי כח להעלות סרטון חדש מהטלפון למחשב ואז מהמחשב ליוטוב, כשאת האחד הזה העלתי כבר כששאלתי בקבוצה בפייסבוק אם החזרה החמישית תעבור בתחרות (היא הייתה נראית לי גבולית לא הייתי בטוח אם זה פסול או לא). טיפלתי בזה כבר ואני נח טיפה פחות בין חזרות, למדתי להשתמש באוזניות ולהתאמן עם רייג' וזה קיצר לי את המנוחות בין החזרות.

ממש לא. זה הרבה יותר קשה. לא משנה איך תנסה לעשות את זה - יהיה לך באונס מהחזה כי הוא עדיין אלסטי. ככה זה מעצירה מוחלטת ולכן זה הרבה יותר קשה. לפי CT בתרגיל הזה אני אמור לעשות טריפל עם בערך 85% מה1RM שלי - כשתחשוב ששלישיה היא לפחות 90% מה1RM.
למה בדיוק אין חלק אקצנטרי? אם תראה זה לא שאני זורק את המוט, אני יורד כמעט באותה מהירות שאני יורד בבנץ' רגיל.
תאמת שבאמת לא נכון להגיד שאין חלק אקצנטרי, הכוונה היא פשוט שיש מנוחה בין החזרות.
אז לפי מה שאתה אומר אתה עושה יותר מ-105 לשלישייה?

חזק מאוד אחי תמשיך ככה
לא יודע אם זה קל או קשה כי לא ניסיתי אבל בנץ תחרותי לא תיהיה שום באונס אם עצירה של שנייה וחצי על החזה וכולה קושי להחזיק את השנייה וחצי האלה וגם הוא נח בין חזרה לחזרה בזמן הירידה

ועוד דבר אחד אני מקווה שאתה מודה לכפות רגלים בבנץ !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תאמת שבאמת לא נכון להגיד שאין חלק אקצנטרי, הכוונה היא פשוט שיש מנוחה בין החזרות.
אז לפי מה שאתה אומר אתה עושה יותר מ-105 לשלישייה?
הרבה יותר. לכיוון ה110 כנראה. המנוחה פה היא לשנייה כמו שאתה רואה- כי אני פשוט נותן למוט באמת להגיע לעצירה מלאה, כדי שיהיה באמת 0 מומנטום.

לא יודע אם זה קל או קשה כי לא ניסיתי אבל בנץ תחרותי לא תיהיה שום באונס אם עצירה של שנייה וחצי על החזה וכולה קושי להחזיק את השנייה וחצי האלה וגם הוא נח בין חזרה לחזרה בזמן הירידה

ועוד דבר אחד אני מקווה שאתה מודה לכפות רגלים בבנץ !
יהיה באונס. בכל האימונים שלי אני עושה בנץ' תחרותי עם עצירה מלאה על החזה. לא משנה כמה תנסה תמיד יהיה טיפה באונס כי לא יעזור - הגוף שלנו אלסטי. זאת הדרך היחידה שבה אתה באמת בעצירה מלאה - וככה אתה יכול לשפר יותר את החלק הזה של הבנץ' שלך. אתה מוזמן לנסות ולהגיד לי שזה לא יותר קשה לך.
אני מודע לכפות הרגליים, עד היום בצהריים לא ידעתי שאני אתחרה אז לא היה לי קריטי לתרגל ככה... עכשיו כשאני יודע שאני אתחרה אני חוזר לעשות עם כף רגל שטוחה על הרצפה

• פותח/ת השרשור
חחח יפה יניב מוניטין,
איך קרה שאתה מתחרה בפתח תקווה בסוף?
הורידו לי בסוף פרופיל והגיוס נדחה טיפה לכל הסקפטים על העומק של הסקוואט הנה 205 מהיום שרואים בבירור את השבירת מקביל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית