הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זה טוב למסה?

razjke

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
קודם כל לפני הכל, לא להגיב פה זיוני מוח מיותרים רק מי שמבין

שאלתי הרבה אנשים מנוסים מבינים שמתאמנים 5~7 שנים
שאלתי אותם לגבי העלאה במסה, אמרו לי תעשה 4 סטים של 10 זה הכי טוב למסה
ולא תרגיל אחד מכל דבר 3~4 בערך

אז רציתי לברר פה אם יש פה עוד אנשים שיודעים שזה נכון?<

למתאמן המתחיל, כנראה שהדרך הכי יעילה זה 3*5 בתרגילים המורכבים והתקדמות במשקלים מאימון לאימון.
כשלא תוכל יותר להתקדם, תוכל להוסיף נפח ושיטות אימון אחרות...

• פותח/ת השרשור
למתאמן המתחיל, כנראה שהדרך הכי יעילה זה 3*5 בתרגילים המורכבים והתקדמות במשקלים מאימון לאימון.
כשלא תוכל יותר להתקדם, תוכל להוסיף נפח ושיטות אימון אחרות...
מזה התשובה הזאת? שאלתי משהו אחר,
שורה תחתונה זה עוזר למסה או לא?

ואני לא מתחיל של ימים ראשונים, חודש פלוס אני

לא עוזר,
אין מספיק גירוי לשריר. אתה תתתקדם לאט ותתקע מהר. מתחיל צריך לעבוד על תוכנית כוח בהתחלה. כמו ששחר אמר אתה צריך להתחיל את תוכנית SS. אם אתה רוצה להתאמן כמו כוסית תתאמן בדרך שהצעת.

• פותח/ת השרשור
לא עוזר,
אין מספיק גירוי לשריר. אתה תתתקדם לאט ותתקע מהר. מתחיל צריך לעבוד על תוכנית כוח בהתחלה. כמו ששחר אמר אתה צריך להתחיל את תוכנית SS. אם אתה רוצה להתאמן כמו כוסית תתאמן בדרך שהצעת.
מה יש לך יליצן, מה כוסית אתה עושה 4 סטים מתפוצץ לך השריר כבר ברביעי וזה מה שמגדיל אותו זה מה ששמעתי מאנשים שבחיים לא תבין כמוהם
אז מה אתה בא ומזיין לכל העולם את השכל עם ה SS הזה גם לסבתא של אחותי נראה לי הצעתה את זה, אנשים כבר אמרו לי שזה מאוחר להתחיל
SS וזה לא בישבילי כי אני לא מתחיל כבר

מה יש לך יליצן, מה כוסית אתה עושה 4 סטים מתפוצץ לך השריר כבר ברביעי וזה מה שמגדיל אותו זה מה ששמעתי מאנשים שבחיים לא תבין כמוהם
קח דינמיט, שים על השריר ותפוצץ את הדינמיט. השריר שלך יתפוצץ והוא יגדל רצח יהיה לך פיק
אז מה אתה בא ומזיין לכל העולם את השכל עם ה SS הזה גם לסבתא של אחותי נראה לי הצעתה את זה, אנשים כבר אמרו לי שזה מאוחר להתחיל
SS וזה לא בישבילי כי אני לא מתחיל כבר
הרמה של המתאמן לא נמדדת בכמה זמן הוא מתאמן, אלא ביכולת ההתאוששות שלו מאימון לאימון -> עליית משקלי עבודה מאימון לאימון
תוכל לראות בכל מכון אנשים שנמצאים שם שנים ולא נראים כאילו הם אי פעם נגעו במשקולת

אתה טוען שאתה לא מתחיל, אבל אתה "חודש פלוס אני".

תרשה לי להגיב ב"זיוני מוח מיותרים" כי אתה צריך שיעור קצר בתרבות, ואח"כ להשיב לך על השאלה ..
כשבעל חיים מסוג אדם פונה לבעל חיים אחר מסוג אדם בבקשת עזרה, דעה או ייעוץ, אותו בעל חיים פונה בנימוס, בשפה יפה ונוהג לעיתים להוסיף את המילים בבקשה או תודה במשפט, בתחילתו בתוכו או בסופו.
לאחר שאותו בעל חיים מסוג אדם קיבל תשובה, בין אם היא מוצאת חן בעיניו או לא, נהוג לומר תודה על העזרה, להוסיף שאלות אם יש ובמידה והתשובה או המשיב לא מוצאים חן בעיניו, לא לקחת את דבריו בצורה רצינית ולהמשיך לחקור עד למציאת פיתרון.
מאחר ואתה עדיין לא התפתחת לצורת אדם ואתה מגרד את השלב האבולוציוני בין האמבה החד תאית לקוף של ימינו, אתה רשאי להימנע מגינוני הנימוס הנהוגים.
עכשיו כשסיימתי לזיין את השכל, אתה מתאמן מתחיל, אתה תשאר מתאמן מתחיל גם שנה שלמה אם לא תעשה תוכנית לגיטימית ותאכל כמו שצריך, הסנהדרין במכון הכושר שעונים לך בין שייק לשייק כדי לא להפוך לקטבולים בין הסטים לא בהכרח מבינים יותר ממתאמן ממוצע שטורח לקרוא קצת.
ואתה צריך לעשות SS.

יום נעים.

הרוב תלוי בתזונה ובשינה. אם אתה כבר בא בגישה של לא להקשיב לאחרים פה אז לך בדרך שלך ועוד שנה תגיד לנו מה התוצאות.

נ.ב. תוכנית שמתאימה למר' x לאו דווקא תתאים למר' y. אבל עדיין אל תשלול לגמרי את הss.. ותלמד לדבר.

Back
למעלה תחתית