הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל טסט + דיבול

• פותח/ת השרשור bar93
  • פורסם בתאריך

bar93

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכם אני חדש בפורום יש לי שאלה
התחלתי את הסייקל הראשון בחיי
ביצעתי הזרקה ראשונה בחיים שלי בישבן לחי שמאלי לאחר ההזרקה ממש ממש כאב לי כל האיזור השמאלי של הישבן באיזור ההזרקה
ברמה כזאת שאני צולע כשאני הולך, קם ומתיישב.

זה לגיטימי? זה תהליך של התרגלות? ביצעתי את ההזרקה בצורה לא טובה?
אשמח לתשובה.
תודה.

יותר נכון אחלה חברת מדבקה!
זה לא אלפא פארם מקורי זה חומר אחר לגמריי זה לא אותו שמן ומי שיזמין מחו״ל יראה תהבדל....כל הדילרים במדינה עוברים דרך ביוכימאי אחד!!!! השאלה היא עד כמה הם דופקים תחומר
כל הדילרים במדינ עוברים דרך ביוכימאי אחד... לא נכון. וגם אם זה כן היה נכון, אתה לא היית יודע את זה.

אחי לדעתי זה בסדר.... אני עכשיו בזריקה השנייה, סייקל ראשון טסט רפואי ויום אחרי הזריקה מרגיש גם סוג של כאב
אומנם לא צולע, אבל בתנעות חדות זה מטריף.... !

הי,

ציטטתי פה תגובות של כמה אנשים כי בזמן האחרון מתנהל לפעמים מתנהל פה קרקס תגובתי ואין לי זמן להתעסק בזה אז אנשים מרשים לעצמם.
אני רוצה להזכיר לכולכם מושג שנקרא "אמת בפרסום" זה אומר שאתם בפורום הזה משתדלים לנקות את עצמכם מאינטרסים וממה שאתם חושבים שראוי להזכיר ומשמיטים פרטים חיוניים.

alpha-pharma הזרקתי ביום ראשון וכבר ישר אחרי הזריקה התחילו כאבים שהתחזקו עד הלילה ובבוקר יום שני שקמתי הלכתי תוך כדי שאני צולע מהכאבים.
ביום שלישי (היום) הכאבים ממש פחתו ואני יכול ללכת רגיל כמעט. (כמעט ולא מרגיש כאב, רק בתנועות חדות ניתן להרגיש)
מקווה שמחר אני אוכל לתפקד כרגיל.

אם אתה בחור רזה ייתכן כי תסבול מכאבים יותר במהלך הזריקות הראשונות מאחר ולמעשה יש לך פחות רקמת שריר סופגת ולכן אותה כמות שמן עלולה לגרום לך לכאב גדול יותר. כבר ראיתי המון רזים בזריקות ראשונות שהרגישו ממש את החומר באיזור הישבן אחרי הזריקה.

אל תתרגש, הגוף מתרגל וגם טכניקת ההזרקה משתפרת. תחפש לך סרטונים מורים ביוטיוב על אופן הזרקה נכון. זה יעבור.
תקפיד להחליף מיקומים ולא לתת באותו אזור פעמיים, נגיד: ישבן ימין, ישבן שמאל וחוזר חלילה.

אם איזור הזריקה ממשיכה לכאוב החומרים מהולים בהרבה אלכוהול או שהחומר לא נקי באיזה חברה מדובר
אצלי למשל אני לא מרגיש כאבים ולא משאיר צלקות , כמו מים נכנס

לא נכון!! החומרים הכוהליים הם לא הסיבה היחידה להתנפחות וכאב במיוחד כשאדם מתאר שזו פעם ראשונה שלו! ונקיון קשור לזיהום.
למה לא להציג את כל האפשרויות ורק את אלו שמפחידות וגורמות לאדם לחוש שביצע החלטה שגויה?

מילא אתה מציג את הבעיות של זיהום וכמות כוהל, תציין גם את שאר האופציות היותר סבירות מאשר להפחיד או להרתיע שזה דווקא זה.

אני לא מאמין שאתה צודק לדעתי זה מקורי.
הבאתי את זה מחבר טוב שלמד איתי והוא מתאמן איתי במכון וכמו כן הוא בילדר מקצועי שזכה לא פעם ולא פעמיים על במות והוא ברמה גבוהה מאוד אני רק רוצה לדעת אם זה בגלל אולי שזאת ההזרקה הראשונה שלי בישבן אי פעם אז זה חדש לשריר וזה עניין של הרגל או שפשוט לא ביצעתי את זה כמו שצריך
ועוד שאלה, למה בסיום ההזרקה מומלץ להשאיר בפנים את המחט לעוד מספר שניות?

תסמוך עליי כשאני אומר לך שהאלפא שלך מזוייפת. יש הבדל בין המקור לזה פי מיליון גם במינון נכון ומדוייק (מינון נכון יכול להיות גם גבוה וגם נמוך)
וגם באיכות השמן והסטריליות.
האלפא פה באיכות ירודה כמו שאר האנדרגראונדים - אין מה לעשות.
מומלץ להשאיר את המחט בפנים בכדי לתת לשמן להתרחק מהאזור של המחט.

למה אתה מתכוון שכל הדילרים בארץ עוברים דרך ביוכימאי אחד ?
אני משתמש בחברה חדשה שרצה בארץ פארמה לאב עד עכשיו אני מבסוט מהם חומר מצויין ללא כאבים

כל הדילרים במדינ עוברים דרך ביוכימאי אחד... לא נכון. וגם אם זה כן היה נכון, אתה לא היית יודע את זה.

אתם מנהלים מלחמת השתנות מיותרת כשאתה טום (או תום אם אני טועה אז סליחה) לא מודע לרמת הידע של מי שמולך וההיפך.
ואם לרגע נתייחס לדברים - אין דבר כזה תמיד וכל הזמן. ברור שלא כל החומרים מיוצרים ע"י אותו אחד.
אבל הוא צודק בגדול, רוב החומרים בארץ מיוצרים ע"י קומץ אנשים קבוע.

כמובן שיש יוצאי דופן, אבל בד"כ מדובר בכמויות קטנות ולא מסחריות. יש גם אפשרות של הכן לעצמך את דבריך ויש כמה אנשים שמיישמים את זה וגם מעבירים לחברים קרובים. אבל כשמדברים באופן מסחרי, השוק די קבוע כרגע.

------------------------------------------------------------

אני מבקש מכם להשתדל עד כמה שניתן לחשוב לפני פרסום תגובה על המשתמש שלו אתם מגיבים.
כשאתם רוצים להגיב אנא הגיבו בצורה שעונה על כל השאלות שלו בצורה מקיפה ככל הניתן ללא השארת חורים.
אם אתם משתפים מידע תשתפו את כולו ולא את חלקו.

תודה.

הי,

ציטטתי פה תגובות של כמה אנשים כי בזמן האחרון מתנהל לפעמים מתנהל פה קרקס תגובתי ואין לי זמן להתעסק בזה אז אנשים מרשים לעצמם.
אני רוצה להזכיר לכולכם מושג שנקרא "אמת בפרסום" זה אומר שאתם בפורום הזה משתדלים לנקות את עצמכם מאינטרסים וממה שאתם חושבים שראוי להזכיר ומשמיטים פרטים חיוניים.

אם אתה בחור רזה ייתכן כי תסבול מכאבים יותר במהלך הזריקות הראשונות מאחר ולמעשה יש לך פחות רקמת שריר סופגת ולכן אותה כמות שמן עלולה לגרום לך לכאב גדול יותר. כבר ראיתי המון רזים בזריקות ראשונות שהרגישו ממש את החומר באיזור הישבן אחרי הזריקה.

אל תתרגש, הגוף מתרגל וגם טכניקת ההזרקה משתפרת. תחפש לך סרטונים מורים ביוטיוב על אופן הזרקה נכון. זה יעבור.
תקפיד להחליף מיקומים ולא לתת באותו אזור פעמיים, נגיד: ישבן ימין, ישבן שמאל וחוזר חלילה.

לא נכון!! החומרים הכוהליים הם לא הסיבה היחידה להתנפחות וכאב במיוחד כשאדם מתאר שזו פעם ראשונה שלו! ונקיון קשור לזיהום.
למה לא להציג את כל האפשרויות ורק את אלו שמפחידות וגורמות לאדם לחוש שביצע החלטה שגויה?

מילא אתה מציג את הבעיות של זיהום וכמות כוהל, תציין גם את שאר האופציות היותר סבירות מאשר להפחיד או להרתיע שזה דווקא זה.

תסמוך עליי כשאני אומר לך שהאלפא שלך מזוייפת. יש הבדל בין המקור לזה פי מיליון גם במינון נכון ומדוייק (מינון נכון יכול להיות גם גבוה וגם נמוך)
וגם באיכות השמן והסטריליות.
האלפא פה באיכות ירודה כמו שאר האנדרגראונדים - אין מה לעשות.
מומלץ להשאיר את המחט בפנים בכדי לתת לשמן להתרחק מהאזור של המחט.

אתם מנהלים מלחמת השתנות מיותרת כשאתה טום (או תום אם אני טועה אז סליחה) לא מודע לרמת הידע של מי שמולך וההיפך.
ואם לרגע נתייחס לדברים - אין דבר כזה תמיד וכל הזמן. ברור שלא כל החומרים מיוצרים ע"י אותו אחד.
אבל הוא צודק בגדול, רוב החומרים בארץ מיוצרים ע"י קומץ אנשים קבוע.

כמובן שיש יוצאי דופן, אבל בד"כ מדובר בכמויות קטנות ולא מסחריות. יש גם אפשרות של הכן לעצמך את דבריך ויש כמה אנשים שמיישמים את זה וגם מעבירים לחברים קרובים. אבל כשמדברים באופן מסחרי, השוק די קבוע כרגע.

------------------------------------------------------------

אני מבקש מכם להשתדל עד כמה שניתן לחשוב לפני פרסום תגובה על המשתמש שלו אתם מגיבים.
כשאתם רוצים להגיב אנא הגיבו בצורה שעונה על כל השאלות שלו בצורה מקיפה ככל הניתן ללא השארת חורים.
אם אתם משתפים מידע תשתפו את כולו ולא את חלקו.

תודה.
אני מסכים עם כל מילה שלך וזה בדיוק העניין. גם אם אחד המגיבים כאן הוא בעל מאסטר בשוק הסטרואידים המקומי אנחנו חיים היום בכפר גלובאלי והדרכים בהן מגיעים חומרים הן שונות ומגוונות. אבל לא אמרו הרוב או מרבית, אמרו אין אלפא פארמה שהוא לא מדבקה בארץ. וזה, ללא קשר לידע שלי בתחום או של משהו אחר, פשוט אמירה שבלתי אפשרי לבסס ושבמקרה אני סותר אותה באמצעות חוש הראייה והמישוש שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית