הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבורגר ביומנגס,איזה הכי טוב?

אין להם עוד סניפים וזה חלק ממה שעושה אותם טובים. תמיד ברגע שמסעדה הופכת לרשת היא מאבדת מהאיכות.
עם קצת רצון טוב והרבה ניהול נכון הרשת לא תאבד מהאיכות שלה ותתחיל לפתח מעצמת המבורגרים קטנה שתידאג לשמח הרבה מתאמנים רעבים שמחפשים אורוחות אנאבוליות טעימות במיוחד 😃

עם קצת רצון טוב והרבה ניהול נכון הרשת לא תאבד מהאיכות שלה ותתחיל לפתח מעצמת המבורגרים קטנה שתידאג לשמח הרבה מתאמנים רעבים שמחפשים אורוחות אנאבוליות טעימות במיוחד 😃
אבל זה לא מעניין אותם. הם אוהבים את המסעדה שלהם, עם הצוות הסטלן האייקוני של המקום, וההמבורגרים הטובים. שישארו ככה, חבל לסכן את זה עם ניסיון רודף בצע להתרחב.

אין לאף אחד תמונה של ההמבורגר?! בושה וחרפה!!
בוודאי שיש, 😃

20131123_202301.jpg
20130904_000422.jpg

• פותח/ת השרשור
זה היה התכנון שלי, באיזה "טעם" אתה ממליץ ?

יש להם לחמניית המבורגר מלחם מלא ?
אני אישית ניסיתי תאיטלקי ונהנתי מכל ביס ..
אמא ניסתה את הצרפתי ואמרה שגם היה מעולה ..
אני כמעט בטוח שאין להם לחמניה מחיטה מלאה .. אבל אתה יכול לשאול

זה היה התכנון שלי, באיזה "טעם" אתה ממליץ ?

יש להם לחמניית המבורגר מלחם מלא ?
LOL
מילא אתה אוכל לחם לבן וציריוס בתפריט היומי שלך אז שאתה הולך למסעדה אתה רוצה לחם מלא?
תהיה בריא

אני כותב לכם מיומנגס אחרי שסיימתי המבורגר מזרחי 440 ואני אומר בפה מלא שהצ'יט הזה היה שווה ת'נסיעה ואת הכסף. ההמבורגר הכי טוב שאכלתי "ביי פאר" מכל הרשתות הגדולות וכשאגיע הביתה אעלה לכם תמונות.

אתמול אכלתי 220 איטלקי עם תוספת בייקון וביצת עין... היה מטורף

אני כותב לכם מיומנגס אחרי שסיימתי המבורגר מזרחי 440 ואני אומר בפה מלא שהצ'יט הזה היה שווה ת'נסיעה ואת הכסף. ההמבורגר הכי טוב שאכלתי "ביי פאר" מכל הרשתות הגדולות וכשאגיע הביתה אעלה לכם תמונות.

למה 440 למה?!?!?!?! בזבוז.

למה 440 למה?!?!?!?! בזבוז.

440 בזבוז ? זאת אחלה מנה במיוחד כשחצי צלחת הייתהמורכבת מצ'יפס. פעם הבאה אזמין נראה לי מקסיקני.

LOL
מילא אתה אוכל לחם לבן וציריוס בתפריט היומי שלך אז שאתה הולך למסעדה אתה רוצה לחם מלא?
תהיה בריא
בקשר ללחם המלא וואלה אתה צודק אם עושים צ'יט אז עד הסוף. ולא ממש הבנתי מה נדבקת ללחם הלבן והצ'יריוס בתפריט שלי. צריך להשלים 160 גרם פחמימה ביום.

לפני שבוע אכלתי שם את הצרפתי עם בייקון למעלה, מדהים. ההמבורגר הכי טוב שאכלתי

440 בזבוז ? זאת אחלה מנה במיוחד כשחצי צלחת הייתהמורכבת מצ'יפס. פעם הבאה אזמין נראה לי מקסיקני.

בקשר ללחם המלא וואלה אתה צודק אם עושים צ'יט אז עד הסוף. ולא ממש הבנתי מה נדבקת ללחם הלבן והצ'יריוס בתפריט שלי. צריך להשלים 160 גרם פחמימה ביום.
הוא נדבק ללחם הלבן והציריוס כי בחור שאוכל דברים כאלה ביום יום לא דואג ללחם מלא כשהוא אוכל המבורגר

אני בכל זאת הייתי הולך על ה-440 ומקסימום לא מסיים את כולו.
לדעתי המקסיקני נותן בראש. 😃 (יותר מהאיטלקי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית