אין להם עוד סניפים וזה חלק ממה שעושה אותם טובים. תמיד ברגע שמסעדה הופכת לרשת היא מאבדת מהאיכות.כמה חבל שאין להם סניפים בקריות:beautiful62nj6ht:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין להם עוד סניפים וזה חלק ממה שעושה אותם טובים. תמיד ברגע שמסעדה הופכת לרשת היא מאבדת מהאיכות.כמה חבל שאין להם סניפים בקריות:beautiful62nj6ht:
עם קצת רצון טוב והרבה ניהול נכון הרשת לא תאבד מהאיכות שלה ותתחיל לפתח מעצמת המבורגרים קטנה שתידאג לשמח הרבה מתאמנים רעבים שמחפשים אורוחות אנאבוליות טעימות במיוחד 😃אין להם עוד סניפים וזה חלק ממה שעושה אותם טובים. תמיד ברגע שמסעדה הופכת לרשת היא מאבדת מהאיכות.
אבל זה לא מעניין אותם. הם אוהבים את המסעדה שלהם, עם הצוות הסטלן האייקוני של המקום, וההמבורגרים הטובים. שישארו ככה, חבל לסכן את זה עם ניסיון רודף בצע להתרחב.עם קצת רצון טוב והרבה ניהול נכון הרשת לא תאבד מהאיכות שלה ותתחיל לפתח מעצמת המבורגרים קטנה שתידאג לשמח הרבה מתאמנים רעבים שמחפשים אורוחות אנאבוליות טעימות במיוחד 😃
בוודאי שיש, 😃אין לאף אחד תמונה של ההמבורגר?! בושה וחרפה!!
😱😱😱🙌 כל כך הולך לשם בחנוכהאבל זה לא מעניין אותם. הם אוהבים את המסעדה שלהם, עם הצוות הסטלן האייקוני של המקום, וההמבורגרים הטובים. שישארו ככה, חבל לסכן את זה עם ניסיון רודף בצע להתרחב.
בוודאי שיש, 😃
צפה בקובץ המצורף 13285 צפה בקובץ המצורף 13286
לא תצטער לשנייה ;)😱😱😱🙌 כל כך הולך לשם בחנוכה
קח מינימום 440 ..אני היום שם
קח מינימום 440 ..
220 מרגיש פיצי עם הלחמנית המבורגר הענקית הזאת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לחם מלאזה היה התכנון שלי, באיזה "טעם" אתה ממליץ ?
יש להם לחמניית המבורגר מלחם מלא ?
אני אישית ניסיתי תאיטלקי ונהנתי מכל ביס ..זה היה התכנון שלי, באיזה "טעם" אתה ממליץ ?
LOLזה היה התכנון שלי, באיזה "טעם" אתה ממליץ ?
אני כותב לכם מיומנגס אחרי שסיימתי המבורגר מזרחי 440 ואני אומר בפה מלא שהצ'יט הזה היה שווה ת'נסיעה ואת הכסף. ההמבורגר הכי טוב שאכלתי "ביי פאר" מכל הרשתות הגדולות וכשאגיע הביתה אעלה לכם תמונות.
למה 440 למה?!?!?!?! בזבוז.
בקשר ללחם המלא וואלה אתה צודק אם עושים צ'יט אז עד הסוף. ולא ממש הבנתי מה נדבקת ללחם הלבן והצ'יריוס בתפריט שלי. צריך להשלים 160 גרם פחמימה ביום.LOL
מילא אתה אוכל לחם לבן וציריוס בתפריט היומי שלך אז שאתה הולך למסעדה אתה רוצה לחם מלא?
תהיה בריא
הוא נדבק ללחם הלבן והציריוס כי בחור שאוכל דברים כאלה ביום יום לא דואג ללחם מלא כשהוא אוכל המבורגר440 בזבוז ? זאת אחלה מנה במיוחד כשחצי צלחת הייתהמורכבת מצ'יפס. פעם הבאה אזמין נראה לי מקסיקני.
בקשר ללחם המלא וואלה אתה צודק אם עושים צ'יט אז עד הסוף. ולא ממש הבנתי מה נדבקת ללחם הלבן והצ'יריוס בתפריט שלי. צריך להשלים 160 גרם פחמימה ביום.