ייעוץ מתכוון להתחיל סייקל ראשון.

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אוקי אז ככה ממה שהבנתי עד עכשיו כדי להתחיל סייקל ראשון אני צריך Test E ואחרי זה לעשות PCT ממה שהבנתי עושים את ה PCT עם נובאדקס ,
שמעתי גם שיש מה שנקרא HCG לא הבנתי אם אני צריך את זה בסייקל הראשון ?...
וחוץ מזה כל הכוונה אחרת או משהו אחר יהיה מבורך.

אוקי אז ככה ממה שהבנתי עד עכשיו כדי להתחיל סייקל ראשון אני צריך Test E ואחרי זה לעשות PCT ממה שהבנתי עושים את ה PCT עם נובאדקס ,
שמעתי גם שיש מה שנקרא HCG לא הבנתי אם אני צריך את זה בסייקל הראשון ?...
וחוץ מזה כל הכוונה אחרת או משהו אחר יהיה מבורך.
נהוג להוסיף גם כלומיד ב-pct. בעוד טמוקסיפן הוא serm שחוסם רצפטורי אסטרוגן מעודף טסט שעבר ארומטיזציה, כלומיד מגרה את ההיפוטלמוס שבתורו מגרה את ההיפופיסיס לשחרר LH ו-FSH. האחרון מגרה את האשכים לייצור טסטוסטרון והראשון להפריד ולשחררו.
HCG חשוב במהלך הסייקל בכדי לדמות פעולת אותם ההורמונים ולשמור על האשכים מלהצטמק ובכך אולי לעכב יותר את ההומאוסטוזיס (כלומר חזרה למצב לפני הסייקל פחות או יותר...). הוא נלקח במהלך הסייקל.

זה על קצה המזלג... קרא את הנעוצים, תחפור קצת ברשת...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קראתי את הנעוץ ומה שאמרתי זה מה שהבנתי,
ובגלל זה אחרי זה באה השאלה שלא הבנתי גם לאחר קריאת הנעוצים האם בסייקל ראשון אני צריך לקחת HCG או לא ?,
במיוחד כי עד עכשיו שמעתי רק על נובדקס , פעם ראשונה שאני שומע על כלומיד זה בפורום הזה,
והשאלה היא האם צריך את זה בכלל בסייקל ראשון או רק אחרי כמה ?

קראתי את הנעוץ ומה שאמרתי זה מה שהבנתי,
ובגלל זה אחרי זה באה השאלה שלא הבנתי גם לאחר קריאת הנעוצים האם בסייקל ראשון אני צריך לקחת HCG או לא ?,
במיוחד כי עד עכשיו שמעתי רק על נובדקס , פעם ראשונה שאני שומע על כלומיד זה בפורום הזה,
והשאלה היא האם צריך את זה בכלל בסייקל ראשון או רק אחרי כמה ?
Hcg במהלך הסייקל.
Clomid ביחד עם נולבדקס בpct.

ממש לא , הם לא עושים את אותם פעולות . הם דומים במקצת אבל הם עובדים שונה כמו שתום כתב , HCG חייב גם לקחת במהלך הסייקל כנל כלומיד ונולבדקס
הכלומיד הוא גם תרופה לחוסם פעילות האסטרוגן אבל לא חזקה כמו נולבדקס

• פותח/ת השרשור
אוקיי קודם כל תודה רבה על העזרה ,
ואם אפשר אני שוקל 70 ק׳ג מטר 1.78 בתור סיירת ראשון אני רוצה לקחת
טוסטסטרון אננטייט
Hcg
נובדקס
כלומיד
מה המינונים שאני צריך לקחת ?

אוקיי קודם כל תודה רבה על העזרה ,
ואם אפשר אני שוקל 70 ק׳ג מטר 1.78 בתור סיירת ראשון אני רוצה לקחת
טוסטסטרון אננטייט
Hcg
נובדקס
כלומיד
מה המינונים שאני צריך לקחת ?
אתה רוצה גם שנזריק במקומך?....😉

ברצינות... אתה יכול למצא מינונים כמעט בכל מקום.
500 אנטט, כוריגון במהלך ו-pct סטנדרטי.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחינו עוד שאלה אני ממשיך לקרוא בפורום ואני רואה בחלק מהמאמרים המלצות חזקות להשתמש במה שנקרא AI's נראה לי ארמידקס האם אני צריך את זה בסייקל ראשון ?,
ואם לא אז מתי כן ?, לא הבנתי מתי בדיוק צריך את זה ...

תודה רבה אחינו עוד שאלה אני ממשיך לקרוא בפורום ואני רואה בחלק מהמאמרים המלצות חזקות להשתמש במה שנקרא AI's נראה לי ארמידקס האם אני צריך את זה בסייקל ראשון ?,
אתה לא חייב להשתמש בזה , אם אתה רגיש לג׳ינו אז אתה יכול להוריד רמות אסטרוגן עם נולבדקס . ארימידקס יקר מאוד ונולבה יכול לעזור בכל מקרה ...

אין לך צורך בארימידקס. יש כאלה שמוסיפים אותו עקב רגישות ידועה לג'ינו כפי שכתב LiorKim ובכלל לטסט אנטט בכדי להוריד מספיחת הנוזלים הקשורה בארומטיזציה ולקבל מראה יבש יותר.
נשמע טוב, אלא שזה מגיע על חשבון תוצאות הסייקל ומעבר לכך ואף חשוב מכך שימוש ב-ai ללא צורך יכול ליצור נזקים בריאותיים משמעותיים, אסטרוגן הוא הורמון שאתה רוצה בגופך ברמה נשלטת (לא מעט מדי וכמובן לא יותר מדי).

• פותח/ת השרשור
איך אני יכול לדעת אם אני רגיש לזה ?,
אי אפשר גם שלא להשים לב למילה ״ברמה נשלטת״ השאלה היא איך בדיוק אני יודע מה רמת האסטרוגן אצלי בגוף במהלך הסייקל ומה היא הרמה הרצויה?
ובנוסף אם כבר מאיזה תסמינים אני צריך להיזהר במהלך הסייקל שכשאני מזהה אותם אני צריך להבין שיש משהו לא בסדר ?...
ותודה שוב

אי אפשר גם שלא להשים לב למילה ״ברמה נשלטת״ השאלה היא איך בדיוק אני יודע מה רמת האסטרוגן אצלי בגוף במהלך הסייקל ומה היא הרמה הרצויה?
ובנוסף אם כבר מאיזה תסמינים אני צריך להיזהר במהלך הסייקל שכשאני מזהה אותם אני צריך להבין שיש משהו לא בסדר ?...
ותודה שוב
רמות גבוהות של ג׳ינו מתבטאות בעקצוצים בפטמות וגוש שומני שהצטבר אתה תוכל להבחין בזה ולהרגיש מעבר לכך שימוש בננדרולון צריך לשים לשים לב לרמות פרולקטין גבוהות בהנחה שהדקה שברשותך אמיתי ולא יעבור את מינון הטסט

ותודה שוב
אתה עושה בדיקת דם המכילה פרופיל הורמונלי מלא (תוכל למצא בתגובות אחרות מה לבקש).
לגבי הנולבה עבור ג'ינו זה מתאים רק עבור ג'ינו שבבסיסו אסטרוגן גבוה.
אם מדובר בתוצאה פרוגסטרונית (מה שאכן קורה לעיתים עם דקה/טרן/אנאדרול) אזי נולבה עלול אפילו להזיק ויש צורך בתרופות כגון דוסטינקס. אבל זה לא מעניינך כרגע. אתה עושה סייקל של טסט אנטט. אם לאחר בדיקת דם נראה שהאסטרוגן ברמה סבירה ואם אתה ניגש לסייקל באחוז שומן נמוך מספיק (13 אחוז ומטה) כנראה שיהיה בסדר.
כשמרוכזים יותר מדי בעקצוצים בפטמות הן מעקצצות (לפחות בראש שלך)...

• פותח/ת השרשור
עוד כמה שאלות הבנתי שבגלל שזה סייקל ראשון ואני משתמש רק באנטט אז אני יכול לוותר על כלומיד ולקחת נובדקס עם פריו ורון האם זה נכון ?, ואם לא מתי יש צורך בכלל בפריורון ?,
בנוסף הבנתי שבגלל שאני רק בן 21 אין צורך בכוריגון ושהתפקוד יחזור להיות נורמלי ושכוריגון יכול להזיק לי ...
מה אתם חושבים על זה ?

עוד כמה שאלות הבנתי שבגלל שזה סייקל ראשון ואני משתמש רק באנטט אז אני יכול לוותר על כלומיד ולקחת נובדקס עם פריו ורון האם זה נכון ?, ואם לא מתי יש צורך בכלל בפריורון ?,
בנוסף הבנתי שבגלל שאני רק בן 21 אין צורך בכוריגון ושהתפקוד יחזור להיות נורמלי ושכוריגון יכול להזיק לי ...
מה אתם חושבים על זה ?
אתה מתחיל לחזור על עצמך בשאלות...
לא חייבים לקחת כלומיד, גם לא חייבים לעשות pct. רק מי שמעוניין לשמור על הרווחים מהסייקל ולשקם את המערכת ההורמונלית (יותר לדייק את ה- hpta) מוצא שסטטיסטית הדרך המהירה ביותר לעשות זאת היא ע"י שילוב של נולבה וכלומיד ב- pct וכוריגון בסייקל.

מה אתם חושבים על זה ?

תגיד למי שמייעץ לך שיסביר לך את ההיגיון המדעי מאחורי הבולשיט שהוא מוכר לך.

זה לא משנה בכלל בין כמה אתה - 10 -40 -60. אתה תעשה סטרואידים והביצים שלך יתכווצו במהלך הסייקל כי הם יהיו רעבים לאוכל שהגוף שלך לא ייצר כי אתה מזריק אותו במקום לקבל אותו טבעי.
אז אתה חייב להאכיל את הביצים האלה במשהו אם אתה לא רוצה בגיל 22 להיות עקר. פרגניל HCG מטרתו להזין אותם באוכל (LH) שהגוף שלך הפסיק כרגע לייצר וככה למנוע מהם להגיע מגודל של ביצי קינדר לביצי חתול.

אין צורך בפרווירון - אין צורך בAI - אין צורך בטמוקסיפן - אין צורה בכלומיד - במהלך הסייקל.
אם ורק אם ורק אם תרגיש שהפטמה מתנפחת לך, תרגיש עקצוצים, תרגיש שלא נעים לך לנגוע בה - רק אז תקח טמוקסיפן.

חבל על הכסף המיותר שאתה מוציא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית