ייעוץ לגביי רואקוטן.

• פותח/ת השרשור Ady
  • פורסם בתאריך

Ady

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי אני לוקח את התרופה כבר חודש וחצי ואני מתאמן בתוכנית SS. אין לי שום כאבי שרירים מהתרופה שום כאבי פרקים בקיצור אין לי תופעות לוואי של התרופה חוץ מהיובש בפנים. הבעיה היא שחצי מהרופאים ששאלתי אומרים שאסור להתאמן עם התרופה בגלל משהו שקשור לCPK ולכבד והחצי השני אומר שמותר.
יש לי שאלה אם זה באמת יכול לפגוע בי למרות שאני לא מרגיש שום דבר שיכול להראות על פגיעה (עייפות, חולשות,כאבים)?
ולמה יכולה לגרום רמה גבוהה של CPK נגיד אם יש לי 350 כשהנורמה זה 200 אבל זה מתווסת לאחר יום וחצי?

תודה רבה לעוזרים !! 😃

20 מ"ג זה מינון נמוך מאוד.
אתה יכול להתאמן איתו, אולי כדאי לעבור לתוכנית שפחות מעמיסה על הגוף, כמו AB קלאסית, עם עלייה איטית יותר במשקלי העבודה.

אין להתייחס למה שנאמר פה כהמלצה רפואית, מדבר אך ורק מהניסיון האישי שלי והמיני מחקר שעשיתי על התרופה בזמנו.
הרופאים תמיד יגידו שאסור להתאמן כי הם לא רוצים להתעסק בתביעות, אם יקרה לך משהו, זה סוג של כסת"ח.

20 מ"ג זה באמת מינון נמוך.
הרעיון של הCPK זה הרס השריר - התרופה גורמת לערכים גבוהים יותר של CPK ושילוב של אימון כביכול מעלה גם הוא את ערכי הCPK.
במצב של חילוף חומרים נורמטיבי נוצר למעשה חוסר איזון בין רמת ההרס השרירי לבין רמת הבניה וכך למעשה אתה מאבד שריר או מתאושש ממש לאט.

בגדול כזה.

• פותח/ת השרשור
ויש דרך לפצות על האיבוד הזה ? כמו למשל צריכת כמות חלבונים יותר גדולה ? או שפשוט אפשר לנוח יותר בימים ללא אימונים כמו שינה מרובה ?

שום דבר. תתאמן סדיר, תאכל סדיר, תנוח. בסוף סיום השימוש ברואקוטן אתה תוכל להתקדם טיפה יותר.

אתה אמור לא להתאמן כ-72 שעות לפני בדיקת CPK. יכול להיות שבגלל זה יצאו לך ערכים גבוהים. התאמנתי עם 80 מ״ג (זה תלוי במשקל) בזמנו וחוץ מכאבים בתרגילים ליד קידמית/מתח (מפרק כף היד) לא היה לי משהו מיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית