הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית 5/3/1

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
בספר הרגיל אין מי יודע מה מידע על חיטוב הוא פשוט מדבר על האירובי ופשוט אומר שלא לעשות bbb עכשיו השאלה שלי היא איך 5/3/1 נראת לחיטוב ? מה עקרונות הבנייה של תרגילי העזר?
@ארז
@incin @הקובה @obzion @leftyland @the Raccoon @ramslo

אינסין כתב איפושהו את האפשרויות

בכל אופן אני לא ממליץ על התכנית למתחילים , ובפרט לא בחיטוב .
לי אישית היא גרמה במקרה הטוב לדרוך במקום , ובמקרה הרע להיחלש קצת ( לחיצות ) .

• פותח/ת השרשור
אינסין כתב איפושהו את האפשרויות

בכל אופן אני לא ממליץ על התכנית למתחילים , ובפרט לא בחיטוב .
לי אישית היא גרמה במקרה הטוב לדרוך במקום , ובמקרה הרע להיחלש קצת ( לחיצות ) .
זה לא לעכשיו השאלה היא כללית העניין זה שכשאני אכנס לתוכנית לאיזה חודשיים שלוש ואז מה? להפסיק בחיטוב? לזרוק את ההעלאה החודשית שבתכלס רק בחודש 3 אתה באמת נכנס לתוכנית לפח?

בחיטוב אני חושב שכדאי לעבוד כל הגוף. במיוחד בגלל שהסקוואט עלול לצנוח.
תרגילי עזר יהיו סקוואט 3X5 ובנצ' 3X5 ומתח.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב אני חושב שכדאי לעבוד כל הגוף. במיוחד בגלל שהסקוואט עלול לצנוח.
תרגילי עזר יהיו סקוואט 3X5 ובנצ' 3X5 ומתח.
כלומר

כלומר לשלב את זה לשני אימונים ולשים את זה כעזר או שלא הבנתי נכון?
אתה מדבר על 5/3/1?

• פותח/ת השרשור
אפשר שני אימונים. ואפשר שלושה, נגיד
S531, B3x5
DL 531, P531
BP531, S3x5
ומתח כל אימון באחיזות שונות גם לא?
סבבה תודה נשמור את במתכונות הזאת לשימוש עתידי.
אפשר לנעול, מוניטין.

הוא ענה על זה -
הוא לא מבין באימונים כאשר המטרה העיקרית היא שיפור מראה הגוף (חיטוב) ו/או תזונה שמתאימה לכך לכן אין לו מושג. ולדעתי התוכנית לא מתאימה לחיטוב בעליל.

הוא ענה על זה -
הוא לא מבין באימונים כאשר המטרה העיקרית היא שיפור מראה הגוף (חיטוב) ו/או תזונה שמתאימה לכך לכן אין לו מושג. ולדעתי התוכנית לא מתאימה לחיטוב בעליל.
לא מסכים איתך, בחיטוב שלי עבדתי עם 5/3/1 וראיתי תוצאות מעולות. לא נחלשתי והפרס שלי אפילו התחזק טיפה, והדדליפט בכלל עלה. הורדתי את השומן העודף והגעתי לאיזה 10-11 אחוז שומן.
במרץ (שזה השיאים לפני החיטוב) עשיתי בתחרות 180,100,200. במכון הPRים היו: סקוואט 180X3, דדליפט 185X4, בנץ' 92X3 ופרס 59X4.
בסוף ה5/3/1 עשיתי
פרס: 57.5X6 ו60X4
בנץ' 95X2
דדליפט: 200X2
סקוואט אכן ירד אצלי, הוא עלה עד ל160X8 ובסוף התכנית היה לי 167.5X5.
את כל זה עשיתי ב3 חודשים כשירדתי 8 קילו. מבחינתי זה היה יופי של הישג.
הסקוואט אגב חזר מהר מאד במסה.

עשיתי בחודש השני חודש אחד של BBB - מה שהביא לקריסה שלי בסקוואט, בחודש הראשון והשלישי עשיתי את הSIMPLEST STRENGTH TEMPLATE.

זה מאוד אינדיוידואלי,
לדעתי האישית הקונספט הבסיסי של התוכנית לא משתלב עם חיטוב (ALL OUT בסטים של ה+ ושבוע דילואד כל הזמן, תדירות נמוכה (פעם בשבוע))

זה מאוד אינדיוידואלי,
לדעתי האישית הקונספט הבסיסי של התוכנית לא משתלב עם חיטוב (ALL OUT בסטים של ה+ ושבוע דילואד כל הזמן, תדירות נמוכה (פעם בשבוע))
צריך פשוט לדעת לשחק עם זה. בספר החדש הוא ממליץ על דילואד כל 2 סבבים, וגם עם האחוזים שלו אפשר לשחק בהתאם.
במקום all out ללכת על סט שמרגיש טוב (שזו בעיה כשלעצמה, אבל אני חושב שהתוכנית הזו מתאימה יותר למתאמנים מנוסים יחסית).
גם את התדירות אפשר לפתור בעזרת תרגילי עזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית