הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת K-PRO של "בעמק". מישהו שמע?

מצב
השרשור נעול

שי ס

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,

אני דיי מתחיל בתחום.
התחלתי להתאמן וקראתי המון. ממש לפני קניית חלבון חבר הציע לי לקנות את אבקת חלבון K-PRO של baemek

http://www.baemek.com/K-PRO/

(הבנתי שכמה חבר'ה התאגדו ורכשו כמות גדולה ואפשר לקבל את זה במחיר נמוך)

מבחינתי המחיר הוא לא פקטור, קודם כל חשוב לי להבין שמה שאני מכניס לגוף שלי הוא ברמה גבוהה.
האם מישהו שמע על זה? לא הצלחתי למצוא שום דבר ברשת חוץ מהאתר הרשמי שלהם...

אשמח לעזרה. תודה רבה!

בחיים לא שמעתי עליהם ובאתר שלהם אפילו לא רשום איזה ערכים יש למנת הגשה שלהם וגם לא רשום מה המחיר.
בספק אם זה טוב.
Super Kosher "Chalav Israel" whey protein חחחח מזל שזה סופר כשר חלב 😆

בחיים שלי לא שמעתי על המותג ועל המוצר הזה.

משתמש בזה. ללא טעם מיוחד. יותר בכיוון של טעם לוואי.
זה משווק ליצרניות גדולות...

המומחים פה לוקחים את זה בעצמם, אז גם אני קופץ מהגג אחריהם.
יוצא מאוד משתלם.

מתחייבים שם ל 80% חלבון ובפועל בבדיקות מעבדה יוצא סביב ה 90%.

אחלה אבקה
שם אותה עם שוקו וזה תענוג והמחיר ברצפה!

לא מצאתי באתר הזה מידע על מחירים חנויות ויצרן נראה לי חשוד באמת

מדובר בחברה גדולה שמוכרת לחברות אחרות את האבקה הזו. האבקה מגיע לפני שעברה סינתוז עם חומרי טעם וריח. כך למשל, חברת פאוורטק הישראלית רוכשת מחברת בעמק את האבקה, ומוסיפה לה חומרי טעם ריח ומייצבים לפי נוסחא שלה.

חברת בעמק מוכרת אך ורק בשקים שמשקל כל שק הוא 25 קג. מחיר שק נע בין 1100-1400 שח, תלוי כמה שקים קונים. אם נדבר במונחים פשוטים יותר, ברכישה של שק אחד או כמה, עלות קילו חלבון תצא בסביבות 48-55 שח. זה מחיר שנמוך פי-3 ממחיר אבקת חלבון מהחברות המוכרות שבאה בקופסא של 5 פאונד.

אני ועוד 3 חברים שלי רכשו 2 שקים והתחלקנו שווה בשווה במחיר ובכמות.

כמו שנאמר, לאבקה אין טעם של ממש (טעם אולי שמזכיר קצת גבן).

מי שמעוניין, יכול לפנות אלי בפרטי ואני אתן לו מספר טלפון של הספק של החברה לצורך ביצוע הזמנה.

הספק מגיע עד בית הלקוח לכל מקום בארץ.

ראיתי בפורום אחר ש20 איש הזמינו וכל אחד שילם רק 1,000 שקל.יש אפשרות להזמין רק שק אחד?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית