עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה אתה מתכוון לקחת וויני לבד ?שלום לכולם ..
אני חדש פה ויש לי כמה שאלות לגבי השימוש בכדורי ווינסטרול ..
עשיתי כבר בדיקת דם והכל תקין ..
ואני תאמת מפחד להתחיל בכדורים .. :/
תעזרו לי בבקשה מה עושים ??? מספיק בדיקת דם תקינה כאילו להשתמש בכדורי ווינסטרול לפעם הראשונה ??
זה פשוט התעללות לביצים ולחשק המיני , אם כבר תיסוף של פרובירוןאגב יש לי שאלה לגביי "וייני" לבד...
שמעתי שלא מעט ספורטאים לוקחים את זה בלי טסט גם, למה?! (דגש על ספורטאים)
זה פשוט התעללות לביצים ולחשק המיני , אם כבר תיסוף של פרובירון
הוא גורם לדיכוי ה SHBG , בגלל שהוא אנבולי ומעט אנדרוגני , כמו דקה , טרן . פרובירון הוא חומר אנדרוגני שמעלה את החשק המיני לסייקלים ללא טסט
דיברתי על ווינסטרול , הוא מוריד את החשק מיני פרובירון מעלה את החשק מיניאוקיי,אז הוא "מונע" תופעות לוואי של חוסר חשק מיני , מה לגביי הוויני עצמו? מה ההשפעה שלו בלי טסט ?
זה בדיוק מה שאמרתי. הפרובירון "מונע" את התופעות של החוסר חשק מיני וכו'.דיברתי על ווינסטרול , הוא מוריד את החשק מיני פרובירון מעלה את החשק מיני
את ה-shbg אתה דווקא מעוניין להוריד - פחות shbg = יותר טסט חופשי. הבעיה היא שאכן מוריד את ייצור הטסט. דווקא זאת עוד סיבה מדוע כדאי להריץ אותו עם טסט, הוא סינרגי איתו.הוא גורם לדיכוי ה SHBG , בגלל שהוא אנבולי ומעט אנדרוגני , כמו דקה , טרן . פרובירון הוא חומר אנדרוגני שמעלה את החשק המיני לסייקלים ללא טסט
בן ג'ונסון למשל, אבל הוא לקח סטטנוזולול דיפו (בהזרקה).אגב יש לי שאלה לגביי "וייני" לבד...
שמעתי שלא מעט ספורטאים לוקחים את זה בלי טסט גם, למה?! (דגש על ספורטאים)
זה בדיוק מה שאמרתי. הפרובירון "מונע" את התופעות של החוסר חשק מיני וכו'.
ולגביי הוויני עצמו, איזו השפעה תהיה לו אם לוקחים אותו אוראלית בלי טסט (חוץ מהרעילות לכבד) הוא מעלה בכוח? עוזר להתאוששות? שלקחת אותו בלי טסט זה סתם לתת פול גז בניוטרל?
עריכה: אני מדבר על כוח והתאוששות נטו...-
עריכה2: קראתי שוב את הפרופיל שלו, אני צעיר מודה. לא הבנתי מה הבעיה לקחת אותו אוראלית , בלי טסט , לספורטאים - לשיפור הכוח. (בסייקל ראשון)
הוא גורם לדיכוי ה SHBG , בגלל שהוא אנבולי ומעט אנדרוגני , כמו דקה , טרן . פרובירון הוא חומר אנדרוגני שמעלה את החשק המיני לסייקלים ללא טסט רמת האנבוליות של וויני לעומת האנדרוגני 320/30
את ה-shbg אתה דווקא מעוניין להוריד - פחות shbg = יותר טסט חופשי. הבעיה היא שאכן מוריד את ייצור הטסט. דווקא זאת עוד סיבה מדוע כדאי להריץ אותו עם טסט, הוא סינרגי איתו.
מה שכן הוא מדכא את ה- hpta באופן די משמעותי. זה מחייב פרוטוקול pct קפדני.
בן ג'ונסון למשל, אבל הוא לקח סטטנוזולול דיפו (בהזרקה).
בכל מקרה ויני מאוד אנאבולי ומעט אנדרוגני, הוא נגזרת dht מה שאומר שאינו יכול לעבור ארומטיזציה. ומכאן כל האפקטים האסטרוגניים נעלמים ומתקבל סטרואיד מאוד מייבש, מעולה לחיטוב.
לויני גם השפעה חיובית על תופעות פרוגסטרוניות כך ששילוב שלו במינון נמוך עם טרן ימנע ג'ינו שנולבה למשל לא ימנע ( מספייק של פרוגסטרון - עדיין ראוי ללכת עם דוסטינקס).
השילוב של הגרסה האוראלית עם המוזרקת נמצא גם הוא סינרגי (את הגרסה המוזרקת ניתן לבלוע- אל תעשו את זה).
מה שכן הוא 17aa מה שאומר שהוא עמיד במעבר ראשון בכבד או במילים אחרות הוא רעיל לכבד. זה מגביל את משך השימוש שנע בין 6 ל-12 שבועות (יש כאלה שלא חווים תופעות לוואי כלל ויש כאלה שדי הרבה). אני סבלתי מאוד מכאבים במפרק המרפק.
לא הייתי מריץ לבד (אף סטרואיד אוראלי), לא בסייקל מסה ןגם לא עם פרובירון (יותר מדי dht).
כדי להעלות את רמות הטסט החופשי שלא תהיה ירידה בחשק המיניטוב, קצת סדר במידע.
1. ויני הוא לא סטרואיד שכדאי להריץ לבד למטרות של כוח. הוא כן יכול להיות לא רע להתאוששות ולאצנים שמחפשים להיות כמה שיותר יבשים ולסחוב כמה שפחות משקל ונוזלים עליהם. WL או PL אני לא מוצא סיבה אמיתית להשתמש בו אלא אם מישהו מחפש שם לרדת כמה קילו נוזלים וקצת שומן מהר מאוד כדי להכנס לקטגוריית משקל נמוכה יותר.
2. @Tom אתה טועה. אנחנו ממש לא רוצים להוריד את הSHBG מאחר ויש לו תפקידים חשובים. אנחנו כן רוצים להשאיר כמה שיותר טסט' במצב חופשי - אבל לא צריך בשביל זה להוריד רמות SHBG. מספיק לנו שמשהו יחבור אליהם וכך ישאר לנו יותר טסט' פנוי. זה העקרון המנחה בשימוש בפרווירון - הרעיון שהוא יחבור מהר לSHBG וישאיר לנו יותר טסט' שאנחנו מזריקים במצב חופשי בדם.
לגבי המפרקים, אם אתה ממש רגיש אז אולי באמת כדאי לוותר על ויני, אבל בגדול יש דרכים להמנע מיובש במפרקים תחת ויני, לא לחלוטין אמנם אבל זה עוזר. בכל מקרה, רוב השימוש בויני נעשה בחיטובים ולכן ניתן להוריד מהעומס הכללי של משקלי המקסימום שאיתם עובדים במסה, מה גם שהוא די אנאבולי והוא תורם לירידה ברמות קורטי*אין לציין חנויות מחו"ל באתר*רואידים, כך שהוא משמר שריר די טוב.
ועכשיו שאלה, אם וינסטרול גורם לירידה ברמות של SHBG, מדוע נרצה דווקא להשתמש בפרווירון?
מקבל את התיקון. הוא סמנטי. גם פרובירון וגם סטנוזולול גורמים לירידת shbg serum.טוב, קצת סדר במידע.
1. ויני הוא לא סטרואיד שכדאי להריץ לבד למטרות של כוח. הוא כן יכול להיות לא רע להתאוששות ולאצנים שמחפשים להיות כמה שיותר יבשים ולסחוב כמה שפחות משקל ונוזלים עליהם. WL או PL אני לא מוצא סיבה אמיתית להשתמש בו אלא אם מישהו מחפש שם לרדת כמה קילו נוזלים וקצת שומן מהר מאוד כדי להכנס לקטגוריית משקל נמוכה יותר.
2. @Tom אתה טועה. אנחנו ממש לא רוצים להוריד את הSHBG מאחר ויש לו תפקידים חשובים. אנחנו כן רוצים להשאיר כמה שיותר טסט' במצב חופשי - אבל לא צריך בשביל זה להוריד רמות SHBG. מספיק לנו שמשהו יחבור אליהם וכך ישאר לנו יותר טסט' פנוי. זה העקרון המנחה בשימוש בפרווירון - הרעיון שהוא יחבור מהר לSHBG וישאיר לנו יותר טסט' שאנחנו מזריקים במצב חופשי בדם.
לגבי המפרקים, אם אתה ממש רגיש אז אולי באמת כדאי לוותר על ויני, אבל בגדול יש דרכים להמנע מיובש במפרקים תחת ויני, לא לחלוטין אמנם אבל זה עוזר. בכל מקרה, רוב השימוש בויני נעשה בחיטובים ולכן ניתן להוריד מהעומס הכללי של משקלי המקסימום שאיתם עובדים במסה, מה גם שהוא די אנאבולי והוא תורם לירידה ברמות קורטיקוסטרואידים, כך שהוא משמר שריר די טוב.
ועכשיו שאלה, אם וינסטרול גורם לירידה ברמות של SHBG, מדוע נרצה דווקא להשתמש בפרווירון?
אחי אני כבר קניתי כדורים בצבע לבן "ווינסטרול " ועדיין לא השמתמשתי בזה ... ואני מתאמן 4 ימים בשבוע ... ואז הציעו לי להשתמש בזה כי הוא הסייקל הראשון שלי ... אז מה עושים בדיוק ??? לקחת אותו לבד ??? או מה ??? מישהו יגיד לי בדיוק איך משתמשים בזה .. גם אם צורך לקחת אותו לבד או לא ... ואיך משתמשים ....ומה אתה מתכוון לקחת וויני לבד ?
אני לא מבין מה אתה רוצה... מה זאת אומרת לקחת לבד? אתה רוצה שאני אקח איתך?... לא יקרה...אחי אני כבר קניתי כדורים בצבע לבן "ווינסטרול " ועדיין לא השמתמשתי בזה ... ואני מתאמן 4 ימים בשבוע ... ואז הציעו לי להשתמש בזה כי הוא הסייקל הראשון שלי ... אז מה עושים בדיוק ??? לקחת אותו לבד ??? או מה ??? מישהו יגיד לי בדיוק איך משתמשים בזה .. גם אם צורך לקחת אותו לבד או לא ... ואיך משתמשים ....
אחי אני כבר קניתי כדורים בצבע לבן "ווינסטרול " ועדיין לא השמתמשתי בזה ... ואני מתאמן 4 ימים בשבוע ... ואז הציעו לי להשתמש בזה כי הוא הסייקל הראשון שלי ... אז מה עושים בדיוק ??? לקחת אותו לבד ??? או מה ??? מישהו יגיד לי בדיוק איך משתמשים בזה .. גם אם צורך לקחת אותו לבד או לא ... ואיך משתמשים ....
ויני הוא לא חומר עדין. מה זה עדין בעצם?אני ניסתי בעבר הרחוק סייקל של ויני לבד (15 זריקות של זמבון 50מ׳ כל יומיים ) היה נחמד , לא מעלה בכוח ממש, וגם לא מעלה בשריר ממש אבל מעולה לחיטוב מהיר
זה היה סייקל 2-3 לא זוכר בדיוק מה שאני זוכר שלכתי עם זה כדורים של פרווירון.
אם כבר קנית את החומר אז תשתמש ואל תזרוק לפח...חח...
אם יש לך רק כדורים של וינסטרול אז 50 מ׳ כל יום, אמור להיות סייקל קצר כ30 יום ותוסיף פרווירון , תנסה להשיג לא אמור להיות יקר
בעיקרון סייקל נחמד אבל אל תצפה ליותר מידי תוצאת אומנם סייקל ראשון הגוף אמור להגיב טוב אבל החומרים ׳עדינים׳
אולי אפילו לא תרגיש אותו אלא פשוט תראה תוצאות של חיטוב טוב (בהשוואה לטסט או מיטן שאותם אתה פשוט מרגיש!) על מנת להוציא את המקסימום תשמור על דיאטה טובה, הרבה , חלבון , פחות שומנים, לא הרבה פחמימות וכו׳
בהצלחה אגב לגבי חשק מיני , לדעתי בסייקל קצר של ויני עם שילוב של פרווירון/ או בלי פרווירון אפילו ( אם אתה בחור ב20-22) לא חושב שתהיה ירידה או עליה מורגשת כל שהיא, זה גם תקופה קצרה מאוד שעוברת מהר,
ואם אין לך חברה אז בדרך כלל לרוב הנערים גם לא ממש יוצא ״לבדוק את החשק המיני״ בתדירות יותר גבוהה מפעם בחודש חודשיים.. חח..