הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 147 קילו דדליפט - טכניקה

ממה שרואים מהזוית הזאת אתה מאבץ כיווץ בגב בתחילת המשיכה.

בכל מקרה משקל יפה מאד! בהצלחה בהמשך

אני מקווה שמצד שמאל עומדת בחורה מצודדת ולא מראה. תסתכל קדימה ותנשום חזק, להזיז את הצוואר מפריע מאד.

להסתכל למראה זה רעיון גרוע. כמו שאתה יכול לראות מהצילום, הגב שלך בפוזיציה טובה כשאתה מסתכל, וכשאתה מתחיל למשוך הוא כבר לא.

כבר העירו לך על הטכניקה, אז אעיר על המשקל: וואו! יש לך עתיד רציני בתחום ידידי!
ממש ממש קל לך, יש לך עוד הרבה משקל להוסיף על המוט.. תשקול להתחרות.

באמת הופתעתי בחיים לא הייתי מנחש שבחור כמוך יימשוך משקל כזה בקלילות!
עם אתה רציני יש לך עתיד בתחום

אל תוותר על הנעילה. כבר העירו לך על הגב. זאת זווית צילום לא טובה אבל נראה לי שאתה מחזיק רחב מדי את המוט. בכל זאת אתה חזק ויש פוטנציאל, כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
לגבי הצוואר - הרגל גרוע מתהליך למידת הטכניקה, אני ישים לב לזה אימון הבא

לגבי איבוד הכיווץ בגב - אני לא חושב שזה נובע מבעיית טכניקה, אלא מחוסר כח. השאלה היא האם זה בסדר להמשיך להתקדם ככה או להישאר על המשקל הזה עד שייסתדר? או אולי להתחיל להתקדם ב2.5 במקום 5 קילו?

ותודה רבה 😃

יכול להיות שזה מחולשה מקומית של הזוקפים, או שאתה פשוט לא יודע איך להחזיק גב. מה שזה לא יהיה תעשה ריסט ותתחיל להתקדם כשאתה מחזיק את הגב.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שזה מחולשה מקומית של הזוקפים, או שאתה פשוט לא יודע איך להחזיק גב. מה שזה לא יהיה תעשה ריסט ותתחיל להתקדם כשאתה מחזיק את הגב.

אימון הבא אני יינסה שוב את המשקל הזה עם דגש על הצוואר ולהחזיק את הגב, במידה ואני לא ייצליח - אני יעשה ריסט ל130

תודה לך

• פותח/ת השרשור
במקום לפתוח אשכול חדש,

סקוואט היי באר 131 קילו:

מקווה שאפשר לראות משהו מהזווית הזאת, ואם לא מאיזה זווית לצלם פעם הבאה?

במקום לפתוח אשכול חדש,

סקוואט היי באר 131 קילו:

מקווה שאפשר לראות משהו מהזווית הזאת, ואם לא מאיזה זווית לצלם פעם הבאה?

יש כמה קטעים שצריך לשפר קשה אבל לקבוע מהזווית. שים דגש על מרפקים החוצה ואחיזה של המוט כי כשאתה יורד זה נראה כאילו אתה מרפה את האחיזה במוט ,מאוד חשוב!!
משקלים אשש כבוד!!

אחלה סקוואט. תשקול עמידה קצת יותר צרה ולרדת קצת יותר עמוק. לא נראה לי שאתה מקבל באונס בעומק וברוחב העמידה האלה.

• פותח/ת השרשור
יש כמה קטעים שצריך לשפר קשה אבל לקבוע מהזווית. שים דגש על מרפקים החוצה ואחיזה של המוט כי כשאתה יורד זה נראה כאילו אתה מרפה את האחיזה במוט ,מאוד חשוב!!
משקלים אשש כבוד!!

וואלה צודק לא שמתי לב לזה, ובאמת בסט לפני הרגשתי שהמוט מתגלגל לי על הגב. תודה

אחלה סקוואט. תשקול עמידה קצת יותר צרה ולרדת קצת יותר עמוק. לא נראה לי שאתה מקבל באונס בעומק וברוחב העמידה האלה.

תודה רבה, אנסה את זה אימון הבא

אפשר לשאול איפה אתה מתאמן?

Richmond Olympic Oval

אחלה סקוואט. ואין שום בעיה עם המרפקים 'החוצה'...
(הדבר היחיד לטעמי זה אולי קצת פחות לזוז, ולהתרכז בכל חזרה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית