הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכלים בייבוש לפני התחרות

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
היי, אני עכשיו עושה ייבוש לפני התחרות, רציתי לשאול אתכם איזה מאכלים אתם ממליצים בזמן הייבוש? מאכלים מרובי חלבונים ושומנים ודלי נתרן ופחמימה מתקבלים בברכה..
עד עכשיו אכלתי 600 גרם בקר טחון (אחרי הטיגון), 100 גרם אגוזי מלך, ו120 גרם אמנון.
אני רעב וצריך לאכול עוד היום. יש למישהו רעיונות בשבילי? רצוי לא בשר (יקר הסיפור הזה..)
בנוסף תגידו, לכמה נתרן אני אמור להגביל את עצמי?

פשוט תפחית את הנתרן כמה שאתה יכול, אל תתעסק בכמויות של כמה בדיוק.
אתה לא בילדר שמתכונן לעלות על במה, סה"כ אתה צריך להשקל מחר ונגמר הסיפור.
אישית היום רציתי לעשות גיחה לסאונה ולהוריד עוד קצת נוזלים, אבל המשקל שלי תקין גם ככה, אז אין ממש צורך.

• פותח/ת השרשור
פשוט תפחית את הנתרן כמה שאתה יכול, אל תתעסק בכמויות של כמה בדיוק.
אתה לא בילדר שמתכונן לעלות על במה, סה"כ אתה צריך להשקל מחר ונגמר הסיפור.
אישית היום רציתי לעשות גיחה לסאונה ולהוריד עוד קצת נוזלים, אבל המשקל שלי תקין גם ככה, אז אין ממש צורך.
אז זהו, אני מנסה להבין: כמה נתרן לאכול ביום הזה? אני יודע שצריך להפחית... אבל לכמה? אני רוצה לדעת למה להגביל את עצמי..
אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי פתאום בקטג' 90 קילו...

אז זהו, אני מנסה להבין: כמה נתרן לאכול ביום הזה? אני יודע שצריך להפחית... אבל לכמה? אני רוצה לדעת למה להגביל את עצמי..
אני ממש לא רוצה למצוא את עצמי פתאום בקטג' 90 קילו...
שמע, כבר ערב ואני לא יודע כמה אתה יכול לשנות משהו עכשיו.
בעקרון היום למשל השתדלתי לאכול כמה שפחות פחמימה ונתרן.
ברור שלא התנזרתי...
שמתי קצת סלמון בסנדוויץ' ללימודים, שמתי קצת מלח על הבשר בערב, אבל חוץ מזה בעיקר רק חלבון ושומן בלי לגעט בשום שטות אחרת.

• פותח/ת השרשור
שמע, כבר ערב ואני לא יודע כמה אתה יכול לשנות משהו עכשיו.
בעקרון היום למשל השתדלתי לאכול כמה שפחות פחמימה ונתרן.
ברור שלא התנזרתי...
שמתי קצת סלמון בסנדוויץ' ללימודים, שמתי קצת מלח על הבשר בערב, אבל חוץ מזה בעיקר רק חלבון ושומן בלי לגעט בשום שטות אחרת.
לא נגעתי היום בפחמימה - רק היה לי קצת מהאגוזים. הגעתי ל550 מ"ג נתרן עד עכשיו...
אכלתי טוב כל היום פשוט כבר נגמר לי הרעיונות, בכל הגבינות יש המון נתרן וגם ביצים לא כזה מעט...

לא מתכננים את זה מעכשיו לעכשיו, במיוחד אם אתה נשקל מחר.
מה שאתה כן יכול לעשות, זה לשתות המון מים, מלא קפאין וויטמין C ואתה תשתין כאילו אין מחר.
ומקסימום תאכל עוד קצת אגוזים, שקדים ובשר, גם אם זה קצת יקר,
אם מחר אתה נשקל אז זה לא סיפור, חד פעמי.

• פותח/ת השרשור
לא מתכננים את זה מעכשיו לעכשיו, במיוחד אם אתה נשקל מחר.
מה שאתה כן יכול לעשות, זה לשתות המון מים, מלא קפאין וויטמין C ואתה תשתין כאילו אין מחר.
ומקסימום תאכל עוד קצת אגוזים, שקדים ובשר, גם אם זה קצת יקר,
אם מחר אתה נשקל אז זה לא סיפור, חד פעמי.
לשתות המון מים? הבנתי שאני צריך דווקא להפסיק לשתות מים בערב, ובכל היום לקצץ במים שאני שותה..
פשוט הגעתי למצב הזה עכשיו שנגמר לי מה לאכול ואני צריך עוד רעיונות..

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל עכשיו? לפי מה שזכור לי אתה בקושי צריך להוריד גם ככה.
83, אבל זה ייבוש ראשון שלי אני לא יודע כמה אני ארד בו אז אני מעדיף אפילו שאני אשקל פתאום 80 מאשר להישקל פתאום 82.6...

הבעיה שלשקול 80 זה לא יעיל מבחינת התחרות בחמישי. בגדול, אין לך מה לדאוג, סביר להניח שבבוקר תקום מתחת ל82 גם.
אתה יכול לשתות ולאכול בצורה מבוקרת, בעיקר מאכלים 'קלים'. פירכיות עם חמאת בוטנים למשל זו אופציה טובה כי לא שוקל הרבה ויחסית משביע.

מסכים עם אה"ל.
לצורך העניין שקלתי בתחרות הקודמת 81.4 וזה "בזבוז" של קילו. זה גם התעסקות מיותרת. אני עכשיו חותך 3.5 קילו וזה לא הכי נחמד בלשון המעטה.

• פותח/ת השרשור
מסכים עם אה"ל.
לצורך העניין שקלתי בתחרות הקודמת 81.4 וזה "בזבוז" של קילו. זה גם התעסקות מיותרת. אני עכשיו חותך 3.5 קילו וזה לא הכי נחמד בלשון המעטה.
אם לא הייתי משקיע נראה לי שלא הייתי יורד.. נשקלתי הרגע 81.6 כשלא שתיתי אתמול הרבה, מ8 הפסקתי לשתות, לא נגעתי בפחמימה, והגעתי לפחות מגרם של נתרן...

• פותח/ת השרשור
סבבה אבל לא היית גבולי. 900 גר' זה לא מעט.
כן אבל אני מניח שאם הייתי זורק זין הייתי נשקל יותר, במשקל שהוא כן גבולי...
בכל מקרה המשקל באקטיב מזייף בקצת יותר מקילו אז נשקלתי 80.6 עם מכנסיים חח הייתי צריך לא לייבש בכלל והייתי נשקל איזה 82

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית