הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתיית חלב

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
שלום.
אני בן 16 ואני בתוכנית מסה. אני שותה בערך ליטר וחצי חלב ביום.(כבר קצת יותר מחודש)
רציתי לשאול אם זה מסוכן, ואיזה בעיות יש בזה?
כבר כמעט שבוע שהפיטמות שלי קצת נפוחות וכואבות, זה קשור? אם אני אפסיק לשתות, זה יעבור?

תודה מראש.

לי הבעיה היחידה שהייתה לי היא שלאחר חודש וחצי שכל יום שתיתי שתי ליטר, נהייה לי רגישות ללקטוז והייתי ישר משלשל הכל. ואז הגוף לא סופח את כל הערכים..

חוץ מזה, שתה ותהנה.

בקשר לפטמות,
אני מכיר אנשים שהיתה להם את אותה הבעיה, היא עברה ברגע שהם הפסיקו עם מוצרי חלב.

חוץ מזה,
ליטר וחצי ביום?! 🤢

• פותח/ת השרשור
לי הבעיה היחידה שהייתה לי היא שלאחר חודש וחצי שכל יום שתיתי שתי ליטר, נהייה לי רגישות ללקטוז והייתי ישר משלשל הכל. ואז הגוף לא סופח את כל הערכים..

חוץ מזה, שתה ותהנה.
אין שום בעיה בליטר או 2 ליטר ליום כל עוד אתה מצליח להתמודד עם הלקטוז.
חלב אחלה משקה.
תשתה חופשי כל עוד לא גורם לך לרגישות
אם תתפח לי רגישות ללקטוז, ואני אפסיק לשתות כמות כזאת של חלב, הרגישות תפסיק או שהיא תמשיך לתמיד?

אם תתפח לי רגישות ללקטוז, ואני אפסיק לשתות כמות כזאת של חלב, הרגישות תפסיק או שהיא תמשיך לתמיד?
אני בספק אם יתפתח בכלל רגישות אם אתה כבר הרבה זמן שותה ככה.
אני שותה ליטר חלב כבר 4 חודשים ובימים הראשונים היה לי קצת מוזר בבטן אבל מאז הכל תקין ( אני גם אוכל המון מוצרי חלב כמו גבינות וכו' )

אני בספק אם יתפתח בכלל רגישות אם אתה כבר הרבה זמן שותה ככה.
אני שותה ליטר חלב כבר 4 חודשים ובימים הראשונים היה לי קצת מוזר בבטן אבל מאז הכל תקין ( אני גם אוכל המון מוצרי חלב כמו גבינות וכו' )

אתה שותה את הליטר במכה אחת או עם אוכל ע"פ היום?

חלב זה לעגלים... תאכל בשר. פילה, אנטריקוט, סינטה, שייטל, נתח קצבים....
לאכול אתה הפרה, לא את האוכל של העגל... 🍽️🥹

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית