הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיבלתי צו גיוס,שאלה בקשר לממרם

אני פשוט חייב לדחוף את זה בכל מקום:

יום ראשון = יום אחרון בצבא

הניסיון שצוברים בממר"ם לא שווה הרבה היום,אף אחד לא מתרשם מממר"מניקים,עצם זה שמישהו נמצא בממר"ם אומר שהוא לא היה מספיק טוב כדי להתקבל לגאמ"א,תוכניתן ממר"ם הוא תוכניתן סוג ב'.
עתודאים למדעי המחשב בדרך כלל משתבצים הרבה יותר טוב מתוכניתנים לכן הניסיון שתצבור יחשב הרבה יותר מאשר אם היית סתם תוכניתן,אף אחד לא כובל אותך לתפקיד התוכניתן בקבע לכן יש לך הרבה יותר אפשרויות של מה תעשה ואיזה ניסיון תצבור ותוכל לעשות תואר שני בקבע.
הכל בהנחה שתקבל שיבוץ טוב,למרות שאתה שאתה יכול לקבל שיבוץ גרוע שלא יתן לך כלום,אי הודאות לגבי השיבוץ היא אחת הסיבות המרכזיות של למה עתודה אינה מומלצת.
בכל מקרה לא מומלץ להתחתן 6~9 שנים עם הצבא,והאפשרות לעשות 3 שנים שאחריהן אתה חופשי לעשות מה שאתה רוצה ואתה לא תלוי באף אחד עדיפה בהרבה על ממר"ם\עתודה.
איך שאני רואה את זה עדיף לעשות 3 שנים,להתחיל תואר במדעי המחשב ותוך כדי עשיית התואר להתחיל לצבור ניסיון.

בתור אחד שמשרת עם בוגרי כל המסלולים של גאמ"א ובין היתר תוכניתנים שהם בוגרי ממר"מ, כל מה שאתה כותב כאן הוא לא נכון בעליל.

יש הבדל בין גאמ"א וממר"מ, שמסתבר שכולם ברשת יודעים אותו, אבל הוא לא נכון, ממר"מניקים יוצאים עם ניסיון מטורף ועוברים כל כך הרבה במהלך השירות (קורסים, השתלומיות ותהמקצעויות) שהם לא צריכים תואר כדי לצאת ולתכנת, ברמה הרבה יותר גבוהה משל עתודאים, בוגרי מדעי המחשב או הנדסת תוכנה.

דבר אחד נכון, ממר"מניקים לא תמיד מקבלים שיבוצים טובים, רובם לא מגיעים לחיל המודיעין וחיל האוויר ככה שאני לא יודע מה קורה אם אלו שלא מגיעים לחילות האוויר \ המודיעין, אבל אלו שמגיעים לחילות האלו משתלבים בעבודה כמו כולם.

stop bullshiting

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית