הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כבר בנות בפורום?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
כרגע זה עדיין די מרגיש ככה:
WheresWallyAtWembley_6.jpg

נשמע כמו מקום טוב להתאמן בו,
ולא במקום בו הדוגמנים באים לראות ולהיראות, כמו הולמס פלייס.

• פותח/ת השרשור
פעם אחת בהולמספלייס הביאו מישהו מהאח הגדול ליחסי ציבור. הוא הגיעה לסדנת בטן שהעברתי והתחיל לשחק בפלאפון. אמרתי לו שינתק או שיצא החוצה.🤬 חוצפן!

דווקא הולמספלייס זה מקום נחמד אם הם היו פחות ליצנים והיו יותר משקולות וכלובים הייתי מעדיף להתאמן שם.

פעם אחת בהולמספלייס הביאו מישהו מהאח הגדול ליחסי ציבור. הוא הגיעה לסדנת בטן שהעברתי והתחיל לשחק בפלאפון. אמרתי לו שינתק או שיצא החוצה.🤬 חוצפן!

דווקא הולמספלייס זה מקום נחמד אם הם היו פחות ליצנים והיו יותר משקולות וכלובים הייתי מעדיף להתאמן שם.

5545624797_079ab2f28e_z.jpg

זו הרשת הכי פרו-פיטנס ואנטי ליפטינג/בילדינג/קרוספיט במדינה

אתם רוצים בנות בפורום פתחו תת פורום "עיצוב ציפורניים" או "ריכולים חסרי משמעות" 90% מהבנות במדינה הזאת עד גיל 21 שטחיות שלא מעניין אותן כלום.. ואלה שהולכות לחדר כושר מסרבות לעזוב את המיתוס של "אבללל אם אני אריםם משקולות אני אראה כמוו גבררר" אז הן מבלות שעה על הסקי במשך חודש חודשיים ואז פורשות. למרות שאני חושב שהפרסומים של LBS בפייסבוק דיי עוזרים להלחם בתופעה הזאת..

אתם רוצים בנות בפורום פתחו תת פורום "עיצוב ציפורניים" או "ריכולים חסרי משמעות" 90% מהבנות במדינה הזאת עד גיל 21 שטחיות שלא מעניין אותן כלום.. ואלה שהולכות לחדר כושר מסרבות לעזוב את המיתוס של "אבללל אם אני אריםם משקולות אני אראה כמוו גבררר" אז הן מבלות שעה על הסקי במשך חודש חודשיים ואז פורשות. למרות שאני חושב שהפרסומים של LBS בפייסבוק דיי עוזרים להלחם בתופעה הזאת..
אני דיי בטוחה שאף אחד לא רוצה אוכלוסייה כזו של בנות בפורום |:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית