יש כבר בנות בפורום?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
פעם אחת בהולמספלייס הביאו מישהו מהאח הגדול ליחסי ציבור. הוא הגיעה לסדנת בטן שהעברתי והתחיל לשחק בפלאפון. אמרתי לו שינתק או שיצא החוצה.🤬 חוצפן!

דווקא הולמספלייס זה מקום נחמד אם הם היו פחות ליצנים והיו יותר משקולות וכלובים הייתי מעדיף להתאמן שם.
בהולמס במודיעין הם הביאו כלוב כמו שיש באגו וקנו עוד הרבה פלטות אני מאמין שיש לפחות 14 פלטות של 20

• פותח/ת השרשור
מתי הביאו? הייתי שם לפני כמה חודשים ולא היה והאמת כשאתה מזכיר את זה אכן מצלצל לי מוכר שהביאו לשם כלוב אבל לא זוכר ממי שמעתי את זה.
יפה להם.

אהבתי להתאמן שם בסך הכל. מקום נחמד כקאנטרי עם כל המסביב שמקום כזה יכול להציע.

היא אמרה שהיא לא רוצה לבוא לפה כי אתם דיקטטורים שמטיפים לאכול שווארמה ואוראו

אם לדבר ברצינות בחיים לא קיבלתי פה המלצה לאכל אוראו וחלב או שאר הזבל שאומרים שהקהילה אוכלים פה

אם לדבר ברצינות בחיים לא קיבלתי פה המלצה לאכל אוראו וחלב או שאר הזבל שאומרים שהקהילה אוכלים פה
גם אף פעם לא ראיתי בילדר מפמפם בייספס עם 2 קילו ל200 חזרות.. אבל עדיין אומרים את זה

• פותח/ת השרשור
דווקא פעם (משהו כמו 3 שנים) היה נפוץ לראות כאן אנשים שתמכו בתזונה מהסוג הזה.

שלא תבוא לא צריכים טובות.
אני מכיר אותה. היא פעם הוסיפה אותי בפייסבוק (לפי שהיא כתבה בפורום השני). לא יודע איפה היא נראה לי היא מחקה אותי

born slippy כתבה פה עד לא מזמן ועוד נכנסת מידי פעם.

גם אף פעם לא ראיתי בילדר מפמפם בייספס עם 2 קילו ל200 חזרות.. אבל עדיין אומרים את זה
אני ראיתי כל יום בילדרים וגם לא בילדרים שלוקחים משקולות של 2 קילו ומפמפים יד קדמית, אחורית, כתפיים וכו' וכו' לכמות אדירה של חזרות.

בתור פרסר לא רע , אני מסכים עם אלי .

יש עוד רשת חוץ מהולמס פלייס ששמעתם שהגבילה תמשקל בדדליפט לאיזה 180 קילו ( או פחות , לא סגור ).

איזה חיים קשים יש לנו שמישהי לא מכבדת אותנו בנוכחותה פה 🫤
עכשיו ברצינות מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה פה, כשהאווירה בפורום גולשת למקומות שלא צריכים לגלוש ההנהלה מתערבת.
עוד לא היה פה מתאמן רציני שמתאמן כמו שצריך שעשו ממנו צחוק או לא כיבדו אותו(ואם כן חולקו אזהרות, באנים וכו')

חלאס לצייר את הפורום כמקום שמעודד אנשים להיות שמנים ולא בריאים, זה לא מה שעושים כאן.

נ.ב
נפתח פורום נשים, יש שם באמת עשרות הודעות, אתם מוזמנים להיכנס לעזור ולתרום מהידע האישי שלכם למשתמשות שם

נערך לאחרונה:
אם מדברים על מכוני כושר..
נפתח מועדון כושר חדש בבאר שבע, ספייס, בגראנד קניון.
יש כמה סניפים כבר בארץ, כרגע בבש הוא הכי חדיש מאובזר וגדול.
המחיר כרגע לא גבוה ויש 2 כלובים אחד פתוח ואחד סגור, 3 מיטות לחיצה רגילות+8 ספות חופשיות וכו'
הכי חשוב שהריצפה היא גומי ואפשר להפיל משקל חופשי ואף אחד לא מעיר על משקל.

אני גם מנהל משמרת שם, אם מישהו מפה רוצה להיכנס לאימון שם שידבר איתי..כרגע מכון מאוד נוח לאימונים, בלי שום קשר לזה שאני עובד שם.

המחיר כרגע לא גבוה ויש 2 כלובים אחד פתוח ואחד סגור, 3 מיטות לחיצה רגילות+8 ספות חופשיות וכו'

אני גם מנהל משמרת שם, אם מישהו מפה רוצה להיכנס לאימון שם שידבר איתי..כרגע מכון מאוד נוח לאימונים, בלי שום קשר לזה שאני עובד שם.
ירון?
יאללה אפילו פה אתה איש מכירות 😁

מחזק על הספייס בכל אופן, אני מאמן שם ומבטיח שאף אחד לא יעיר על דדליפט.

חומרים שאנבואלי כאלה מסוכנים עד גיל 16....היא צודקת.

אני רוצה שלח מספרך בפרטי......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית