Range of Motion. שכיבות סמיכה מלאות - החזה פוגש את הרצפה ומרפקים נעולים למעלה. במתח מרפקים ישרים למטה וסנטר מעל המתח. בסקוואט כמובן מתחת למקביל וישר לגמרי למעלה.
הקפדת על זה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Range of Motion. שכיבות סמיכה מלאות - החזה פוגש את הרצפה ומרפקים נעולים למעלה. במתח מרפקים ישרים למטה וסנטר מעל המתח. בסקוואט כמובן מתחת למקביל וישר לגמרי למעלה.
שחית פעם בבריכה שאתה אומר לשחות ואחרי 5 שניות מפסיק? חחחחחחח
מה אתה עושה? צף לעצמך ל10 שניות?
אתה לא מסוגל לעשות 5 מתח ברצף? אתה רציני?
תומר, לא היתי מוותר על מתח כל כך מהר. יכולת לעשות עם קפיצה או 1-1-1-1-1 או אפילו אולי להחליף בגרביטון.
שחיתי עוד לפני שאתה ידעת להגיד את המילה "שחיה". מה הבעיה לעצור?
שאלה בקשר ל
"Barbara"
Five rounds, each for time of:
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats
אם אני רוצה לעשות את האימון יותר קל. עדיף להוריד סיבובים או חזרות? ואם אני מוריד חזרות אז מהכול או רק ממה שקשה?
נראה לי שזה שאתה מקום שני בארץ לא אומר שהוא לא שחה לפנייך.לא נראלי... הייתי מקום שני בארץ, קצת קשה יהיה לך לשחות יותר ממה שאני שחיתי פעם.
לשחות 5 שניות זה כמו ללכת 5 צעדים ולעצור, אין בזה כל היגיון, אתה לא תספיק לקבל מהירות או בכלל להזיז את הדופק לב שלך ואנשים יחשבו שאתה אוטיסט או משו והמציל ישר יקפוץ אלייך חחחחחחחח
שאלה בקשר ל
"Barbara"
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats
אם אני רוצה לעשות את האימון יותר קל. עדיף להוריד סיבובים או חזרות? ואם אני מוריד חזרות אז מהכול או רק ממה שקשה?
לא נראלי... הייתי מקום שני בארץ, קצת קשה יהיה לך לשחות יותר ממה שאני שחיתי פעם.
לשחות 5 שניות זה כמו ללכת 5 צעדים ולעצור, אין בזה כל היגיון, אתה לא תספיק לקבל מהירות או בכלל להזיז את הדופק לב שלך ואנשים יחשבו שאתה אוטיסט או משו והמציל ישר יקפוץ אלייך חחחחחחחח
לא נראלי... הייתי מקום שני בארץ, קצת קשה יהיה לך לשחות יותר ממה שאני שחיתי פעם.
זה נראה לי מטורף.שאלה בקשר ל
"Barbara"
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats