הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני קרוספיט של סיבולת ואירובי

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך
Range of Motion. שכיבות סמיכה מלאות - החזה פוגש את הרצפה ומרפקים נעולים למעלה. במתח מרפקים ישרים למטה וסנטר מעל המתח. בסקוואט כמובן מתחת למקביל וישר לגמרי למעלה.

הקפדת על זה?

• פותח/ת השרשור
בסקוואט כן בשביכות שמיכה היו לי כמה בסוף שקצת "זיינתי את הרצפה".

תקפיד, זה הרבה יותר קשה ככה... הייתי תפוס יומיים :(

• פותח/ת השרשור
זה נורמאלי שכול הגוף שלי רועד? נראה לי שלא הייתי צריך לצאת לריצה זה הרגיש כמו שעתיים.

היית כבר עושה את הפרוטוקול ה3 של לייל ויוצא ל30 דק' ריצה :D

• פותח/ת השרשור
30דקות ריצה 😆
גם אם הייתי משלם לי לא הייתי רץ יותר ממה שרצתי. גם רציתי ביישוב שלי אז זה מלא עליות מזדיינות.
קיצר אירובי וסיבולת זה זין

שחית פעם בבריכה שאתה אומר לשחות ואחרי 5 שניות מפסיק? חחחחחחח
מה אתה עושה? צף לעצמך ל10 שניות?

שחיתי עוד לפני שאתה ידעת להגיד את המילה "שחיה". מה הבעיה לעצור?

תומר, לא היתי מוותר על מתח כל כך מהר. יכולת לעשות עם קפיצה או 1-1-1-1-1 או אפילו אולי להחליף בגרביטון.

• פותח/ת השרשור
תומר, לא היתי מוותר על מתח כל כך מהר. יכולת לעשות עם קפיצה או 1-1-1-1-1 או אפילו אולי להחליף בגרביטון.

לא ויתרתי כי אני לא יכול, כי אין לי איפה לעשות. עשיתי את האימון בבית ואני לא יסע להדר יוסף בשביל מתח.
יכול להיות שאני יקמבן איזה מוט מתח למשקוף.

האמת בדיוק היום עשיתי את הסינדי עם הפרוטוקל ה3 של לייל.
באמת רוצח הדבר הזה...

עשיתי את הג'קי היום ב10:10, הורדתי את הthurster ל35 חזרות במקום 50

שחיתי עוד לפני שאתה ידעת להגיד את המילה "שחיה". מה הבעיה לעצור?

לא נראלי... הייתי מקום שני בארץ, קצת קשה יהיה לך לשחות יותר ממה שאני שחיתי פעם.
לשחות 5 שניות זה כמו ללכת 5 צעדים ולעצור, אין בזה כל היגיון, אתה לא תספיק לקבל מהירות או בכלל להזיז את הדופק לב שלך ואנשים יחשבו שאתה אוטיסט או משו והמציל ישר יקפוץ אלייך חחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
שאלה בקשר ל
"Barbara"

Five rounds, each for time of:
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats

אם אני רוצה לעשות את האימון יותר קל. עדיף להוריד סיבובים או חזרות? ואם אני מוריד חזרות אז מהכול או רק ממה שקשה?

שאלה בקשר ל
"Barbara"

20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats

אם אני רוצה לעשות את האימון יותר קל. עדיף להוריד סיבובים או חזרות? ואם אני מוריד חזרות אז מהכול או רק ממה שקשה?

אין תשובה אחת נכונה. זה לא פסיכומטרי. אתה יכול להוריד חזרות או סיבובים. תרגיש חופשי לקצץ רק בתרגיל אחד, זה לא משנה. אבל כמובן שעדיף לעשות את ההחלטות האלה מראה ולא באמצע האימון להתחיל לעשות שינויים כי קשה.

לשחות 5 שניות זה כמו ללכת 5 צעדים ולעצור, אין בזה כל היגיון, אתה לא תספיק לקבל מהירות או בכלל להזיז את הדופק לב שלך ואנשים יחשבו שאתה אוטיסט או משו והמציל ישר יקפוץ אלייך חחחחחחחח
נראה לי שזה שאתה מקום שני בארץ לא אומר שהוא לא שחה לפנייך.
חוץ מזה יש רק פעם אחת 5 שניות, ושחייה זו רק אחת האופציות.

שאלה בקשר ל
"Barbara"

20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats

לדעתי תוריד חזרות

מקום שני זה בתחרות שבכית בה?

בכל מקרה, זה לא סותר את זה ששחיתי לפני שידעת להגיד את המילה שחיה, צעיר.

תביא לי תוצאות שלך

שאלה בקשר ל
"Barbara"

20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats

זה נראה לי מטורף.
את האימון הזה אמורים לעשות ב5 סיבובים? 50 סקוואט?! עם איזה משקל בדיוק?

Back
למעלה תחתית