הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה טסט ארוך + טרן ארוך

BEN053

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
0
30
1
שלום לכולם......

אני מתחיל סייקל שלישי השבוע של טסט אנטט + טרן ארוך .

1-12 טסט אנטט 750 מ"ג .
1-8 טרן ארוך 400 מ"ג .

רציתי לשאול את החברה הותיקים והמבינים - האם יש מצב לשלב ( במקום דיבול או אנדרול ל 3 שבועות ראשונים ) דקה קצר שמשפיע מהר בתחילת הסייקל לחודש הראשון כדי לתת את הקיק ההתחלתי ? או שהסייקל יהיה כבד מידי של דקה קצר +טרן+ טסט ?

י

שלום לכולם......

1-12 טסט אנטט 750 מ"ג .
1-8 טרן ארוך 400 מ"ג .

רציתי לשאול את החברה הותיקים והמבינים - האם יש מצב לשלב ( במקום דיבול או אנדרול ל 3 שבועות ראשונים ) דקה קצר שמשפיע מהר בתחילת הסייקל לחודש הראשון כדי לתת את הקיק ההתחלתי ? או שהסייקל יהיה כבד מידי של דקה קצר +טרן+ טסט ?

י

אני אגיב מהגיון בריא ולא מנסיון חשוב לי לציין .
לפי דעתי זה כבר סייקל כבד ברגע שאתה מוסיף דקה , תקח 50 מ׳ג אנדרול במשך חודש ותיהיה בריא.

שלום לכולם......

1-12 טסט אנטט 750 מ"ג .
1-8 טרן ארוך 400 מ"ג .

י
מה אתה משווה קיק של אוראליים לאסטר קצר? זה אפילו לא דומה...
אם כבר תשלב טסט פרופ להתחלה, נניח 50-100 eod. זה ייצב לך את רמות הטסט מהר יחסית. עדיין, כל השוואה בין זה לאוראליים במונחים של עוצמה בזמן קצר פשוט לא לעניין.
בקטע של אוראליים הקיק הכי עוצמתי שהיה לי (אני משכתי את הדיבול והאנאדרול ל-6 שבועות) זה עם סופרדרול (שלושה שבועות).

• פותח/ת השרשור
או קיי ...תודה אנשים . נראה לי נכניס דיבול 40-50 מ"ג ל 3 שבועות ראשונים .

כמו -כן...מניסיון קודם שלי ב 2 סייקלים קודמים הפיק , השיא של הסייקל הגיע בשבוע העשירי בערך ולאחריו כמעט ונעצרתי במשקל הגוף ובכוח .
אם וארצה להמשיך את הסייקל ל 14-16 שבועות..סייקל מסה ארוך...לאיזה חומר כדאי לי להחליף אחרי השימוש בטרן בסוף השבוע השמיני כדי לתת בום לגוף בחומר אחר ולהמשיך את העלייה בכוח ומשקלים והרצפטורים לא יהיו רווים ממש ולא אתקע ?...תודה למבינים ! או שעדיף במקום סייקל כזה ארוך לפצל ל 2 סייקלים קצרים יותר?.ואם כן - באיזה חומרים אפשר להשתמש כגשר ?כמה זמן הגשר?..מינונים?.תודה אנשים !

לא פירטת יותר מדי על עצמך ולא אמרת איך אתה מתכנן לבצע pct.
זהו סייקל קלאסי אחד הטובים למסה, אם אתה יודע להתמודד עם אנדרול אז יהיה עדיף. ליב 52 או דטופיקסר בהישג יד, דוסטינקס וארימדקס שגם יהיו בהישג יד. אני את הקיק היתי עושה אחרת, יותר בכיון שטום הציעה-

1-12 טסט אנטט 750
1-8 טרן ארוך 400
1-3 טסט פרופ 100 מ״ג כל יום אחר
5-8 אנדרול 50מ״ג- 100מ״ג כל יום

אין טעם למשוך את הסייקל יותר מ -14 שבועות, הרצפטורים פשוט מפסיקים להגיב, או שתתחיל לעשות רוטציות חומרים או שתעלה מינונים או שתתחיל pct.

אם במידה תחליט להריץ 16-18 שבועות, אז את הטרן שמור לחלק השני של הסיקל, תתחיל מחומרים עדינים ואז תחליף לדברים חזקים יותר.

• פותח/ת השרשור
גובה : 183
משקל 101
אחוז שומן : בערך 16

PCT - נולבדקס 60 , 40 , 40 , 20 , 20 ,
כלומיד 200 , 150 , 100 , 100 , 50

לא משתמש בכוריגון .

תודה אנשים..נראה לי אני אוסיף 50 מ"ג אנדרול שבוע 1-3 ונסגור סיפור. אגב במידה ולא ארצה להתחיל PCT - באיזה חומרים משתמשים לגשר אחרי סייקל כזה לסייקל הבא ?
הציעו לי טסט אנטט 1 מ"ל בשבוע עד להתחלת הסייקל הבא .

עם אתה מתכנן PCT אז חייב כוריגון כדי להחזיר את האשכים!
עם אתה מתכנן גשר אז כן מספיק 200-250 מ"ג טסט בשבוע עד לסייקל הבא

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא הכי יודע מתי הוא נלקח...ראיתי פה כל כך הרבה פוסטים וכל פוסט משהו אחר....אחד אמר מתחילת הסייקל מהשבוע השני...מישהו אחר - לקראת הסוף ושלא יתנגש עם ה PCT....ומישהו אחר אמר עם ה PCT .
ומה תפקיד הכלומיד אם לא להחזיר את האשכים ?.... הנולבדקס הוא יותר למניעת גי'נו וארומטיזם... אם הפרגניל מחזיר לי את האשכים...בשביל מה הכלומיד?... זאת דעתי..למרות שידוע לי וגם לפי כל הסייקלים של המקצוענים שכוריגון זה חובה. וכנראה אני עושה טעות בעניין הזה. ואתקן אותה 😵

אגב עוד שאלה לקלווין - רשמת שאם אני מתכנן PCT אז חייב כוריגון . כלומר - אם אני לא מתכנן PCT ועושה גשר וממשיך לסייקל הבא לא צריך כוריגון כלל ?.. ושוב - 😉:drOfzb0GcH:תודה על התגובות הענייניות אנשים . תותחים אתם אחד אחד !!

האמת שאני לא הכי יודע מתי הוא נלקח...ראיתי פה כל כך הרבה פוסטים וכל פוסט משהו אחר....אחד אמר מתחילת הסייקל מהשבוע השני...מישהו אחר - לקראת הסוף ושלא יתנגש עם ה PCT....ומישהו אחר אמר עם ה PCT .
ומה תפקיד הכלומיד אם לא להחזיר את האשכים ?.... הנולבדקס הוא יותר למניעת גי'נו וארומטיזם... אם הפרגניל מחזיר לי את האשכים...בשביל מה הכלומיד?... זאת דעתי..למרות שידוע לי וגם לפי כל הסייקלים של המקצוענים שכוריגון זה חובה. וכנראה אני עושה טעות בעניין הזה. ואתקן אותה 😵

אגב עוד שאלה לקלווין - רשמת שאם אני מתכנן PCT אז חייב כוריגון . כלומר - אם אני לא מתכנן PCT ועושה גשר וממשיך לסייקל הבא לא צריך כוריגון כלל ?.. ושוב - 😉:drOfzb0GcH:תודה על התגובות הענייניות אנשים . תותחים אתם אחד אחד !!
אני מציע לך לקחת פרובירון במהלך הגשר שתשמור על החשק המיני וכמה זמו אתה מתכנן לתת מנוחה בקרוז ? צריך לפחות חודשיים

• פותח/ת השרשור
לעשות גשר של כחודש -חודש וחצי של טסט אנטט פעם בשבוע 250 מ"ג ואז להתחיל ישר סייקל חיטוב טסט פרופ , בולדנון , קלן , ואולי טי-3..אבל יש עוד זמן אחי. רק בסוף של הכל לעשות PCT . השאלה אם ההתאוששות ממש תיהי ארוכה?... שלא נאבד כל מה שטרחנו . שני הסייקלים כולל הגשר זה לפחות 7-8 חודשים

לעשות גשר של כחודש -חודש וחצי של טסט אנטט פעם בשבוע 250 מ"ג ואז להתחיל ישר סייקל חיטוב טסט פרופ , בולדנון , קלן , ואולי טי-3..אבל יש עוד זמן אחי. רק בסוף של הכל לעשות PCT . השאלה אם ההתאוששות ממש תיהי ארוכה?... שלא נאבד כל מה שטרחנו . שני הסייקלים כולל הגשר זה לפחות 7-8 חודשים
עצה שלי כשתגיע לפיסיטי תעשה פיסיטי אגרסיבי זה מה שעשיתי בעבר שעשיתי קרוז אנד בלאסט , הפיסיטי שלי היה כלומיד ונולבה פרגיניל וטריפטורלין התאוששתי כל כך טוב ועשיתי בדיקות . אני חושב שהטריפ ללא ספק עשה את העבודה

טריפטורלין באמת מתאים מאוד למי שמושבת רוב השנה לפי מחקרים ראיתי שהוא מחזיר טסט כבר תוך שבוע.
ליאור כמה זמן אחרי הטריפטורלין הטסט שלך התייצב?

אתה יכול להוסיף את הטריפ במקום הכוריגון.זריקה אחת בסוף הסייקל - רק שים לב למינון (אחרת תסרס את עצמך...😵)
אל תתבלבל, נולבדקס serm חובה. כלומיד מתווסף בכדי להחזיר להומאוסטאזיס באמצעות מנגנונים אחרים (עידוד לייצור LH) - תוקף מכמה כיוונים מתאושש מהר יותר, שומר על יותר רווחים מהסייקל. הפרגניל נכנס בכדי לשמור על הביצים שלא יצטמקו, הוא לא ב-pct.

טריפטורלין באמת מתאים מאוד למי שמושבת רוב השנה לפי מחקרים ראיתי שהוא מחזיר טסט כבר תוך שבוע.
ליאור כמה זמן אחרי הטריפטורלין הטסט שלך התייצב?
מרגע הזריקה של הטריפ בא נגיד 5-7 ימים הרגשתי כאילו שהטריפטורלין עשה לי רסטרט לגוף לפני הפיסיטי היו לי ירידות במצבי רוח טסט נמוך חשק מיני חלש
וכן אני מתכנן לקחת אותו פעם בשנה אני מודע לזה שזה מסוכן ויכול לסרס אבל לא אם לוקחים יותר מפעמיים בשנה כן

אתה יכול להוסיף את הטריפ במקום הכוריגון.זריקה אחת בסוף הסייקל - רק שים לב למינון (אחרת תסרס את עצמך...😵)
אל תתבלבל, נולבדקס serm חובה. כלומיד מתווסף בכדי להחזיר להומאוסטאזיס באמצעות מנגנונים אחרים (עידוד לייצור LH) - תוקף מכמה כיוונים מתאושש מהר יותר, שומר על יותר רווחים מהסייקל. הפרגניל נכנס בכדי לשמור על הביצים שלא יצטמקו, הוא לא ב-pct.

טריפטורלין לא מחליף פרגניל!
שמירה על אשכים בריאים היא קריטית במהלך סייקלים. טריפטורלין על אשכים מצומקים הוא באופן משמעותי יעיל פחות.

טריפטורלין לא מחליף פרגניל!
שמירה על אשכים בריאים היא קריטית במהלך סייקלים. טריפטורלין על אשכים מצומקים הוא באופן משמעותי יעיל פחות.
השאלה היא אם הגעת לסוף הסייקל מצומק ללא שימוש בפרגניל ו/או לאחר סייקל ארוך מאוד ( או cruise & blast) האם כגאי לשקול תוספת טריפטורלין?
האם לא כדאי להוסיף כפרוטוקול שימוש בטריפטורלין גם עבור מינון נמוך של סייקלים, נניח 2 בשנה?

• פותח/ת השרשור
בטריפטולין ופרגניל יש גם הרבה היצע של חברות בשוק או שלרוב כל מה שמסתובב בחוץ זה של חברה אחת או שתיים ?..( לדוגמא - הטמקוסיפן בכל הסייקלים קיבלתי רק של חברת טבע .. ) . ואם כן אז איזה חברה מומלצת ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית