הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה טסט ארוך + טרן ארוך

BEN053

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
0
30
1
שלום לכולם......

אני מתחיל סייקל שלישי השבוע של טסט אנטט + טרן ארוך .

1-12 טסט אנטט 750 מ"ג .
1-8 טרן ארוך 400 מ"ג .

רציתי לשאול את החברה הותיקים והמבינים - האם יש מצב לשלב ( במקום דיבול או אנדרול ל 3 שבועות ראשונים ) דקה קצר שמשפיע מהר בתחילת הסייקל לחודש הראשון כדי לתת את הקיק ההתחלתי ? או שהסייקל יהיה כבד מידי של דקה קצר +טרן+ טסט ?

י

בטריפטולין ופרגניל יש גם הרבה היצע של חברות בשוק או שלרוב כל מה שמסתובב בחוץ זה של חברה אחת או שתיים ?..( לדוגמא - הטמקוסיפן בכל הסייקלים קיבלתי רק של חברת טבע .. ) . ואם כן אז איזה חברה מומלצת ?
פרגניל זה גנרי. אמרת פרגניל וסגרת.
טריפטורלין - דקה פפטיל.

כשאתה קונה תרופה, הגנריקה לא משנה (כמעט).

השאלה היא אם הגעת לסוף הסייקל מצומק ללא שימוש בפרגניל ו/או לאחר סייקל ארוך מאוד ( או cruise & blast) האם כגאי לשקול תוספת טריפטורלין?
האם לא כדאי להוסיף כפרוטוקול שימוש בטריפטורלין גם עבור מינון נמוך של סייקלים, נניח 2 בשנה?

אפשר להוסיף טריפטורלין לכמה סוגי סייקלים וגם לקלים יותר אבל חבל ואין צורך.
טריפטורלין מטרתו לתת ניצוץ להיפותלמוס וזהו. פרגניל מטרתו להמשיך להניע את האשכים בזמן מצור.
ולכן חשוב לא לוותר על פרגניל.

במצב אטרופי, טריפטולרין אמנם יניע ויגרום לפיק של LH אך לא למספיק זמן ולא יהיה פידבק מספיק טוב מהאשך לסיגנל, כך שבסופו של יום תהיה 80% דעיכה.

לא חבל?

בטריפטולין ופרגניל יש גם הרבה היצע של חברות בשוק או שלרוב כל מה שמסתובב בחוץ זה של חברה אחת או שתיים ?..( לדוגמא - הטמקוסיפן בכל הסייקלים קיבלתי רק של חברת טבע .. ) . ואם כן אז איזה חברה מומלצת ?

טמוקסיפן ציטראט זה שם החומר הפעיל ויש אותו לכמה חברות. בארץ הכי נפוץ וצפוי להשגה זה טבע. למרות שנולבדקס היא בעלת הפטנט המקורי על המוצר.

לגבי טריפטורלין (דקהפפטיד) - שוב שם החומר הפעיל. בארץ ניתן להשיגו בעיקר תחת חברת פרינג.

פרגניל זה למעשה תרופה מסחרית הרשומה לטובת אורגנון - מקור השם מהמילה פרגננט (הריונית), מדובר HCG סינטטי.

• פותח/ת השרשור
תודה אביעד..תותח על אחי !!

אגב אביעד אתה בגישה של פרגניל לאורך כל הסייקל או לקראת הסוף ליפני ה PCT ?

אני לא מתכוון לענות במקום אביעד. את הגישה שלו אני מניח שתקבל.
מאידך, חשוב להבין שאין גישה של פרגניל רק ב-pct. אין גישה כזאת מאחר ואם הגעת לאטרופיה של האשך שתחל כנראה כבר כשבועיים לאחר תחילת הסייקל שימוש בhcg בסוף הסייקל בלבד יחייב שימוש במינון גבוה. שימוש כזה יביא לעלייה דיספרופורציונלית בין אסטרוגן לטסטוסטרון (בסוף הסייקל) שיביא בתורו דיכוי נוסף של ה-HPTA כתוצאה מעודף אסטרוגן וכמובן עלייה בסיכון לג'ינו.
נוסף על כך נמצא שריכוז גבוה של hcg מוריד ריכוז רצפטורי LH.
הדרך העדיפה בעיניי לשימוש בhcg היא 500iu בשבוע (עדיף כמה שיותר הזרקות, כלומר ed למשל) והפסקה ביום של ההזרקה האחרונה של טסט אנטט לדוגמא. לחילופין זה אומר להפסיק שימוש בhcg כ-10 ימים לפני הכדור האחרון באוראלי.
זה יאפשר לגוף התחלת ייצור LH ו-FSH וסטימולציה לייצור טסט באופן עצמאי. הגוף לא יתחיל בייצור LH באופן עצמאי עד שהhcg יעזוב את המערכת.
תהליך הסטימולציה ימשיך בשילוב כלומיד וטמוקסיפן ב- pct על מנגנוניהם השונים ותפקידיהם הנוספים.

לגבי pst אני כל הזמן קורא פה על נולבדקס לאחר הסייקל.
מה לגבי בזמן הסייקל ? עד עכשיו (10שנים אחרונות) אני ידעתי שחובה ואם לא חובה אז כדאי לקחת נולבדקס במהלך הסייקל , כדור או 2 ביום על מנת ״להגן על הפטמות״ ולמזער ספיחת נוזלים.
מה עושים ? יש צדק בדברי או שעד עכשיו חייתי בסרט

מה לגבי בזמן הסייקל ? עד עכשיו (10שנים אחרונות) אני ידעתי שחובה ואם לא חובה אז כדאי לקחת נולבדקס במהלך הסייקל , כדור או 2 ביום על מנת ״להגן על הפטמות״ ולמזער ספיחת נוזלים.
אין צורך להוסיף נולבה כטיפול מונע לפטמות. שימוש בserm במהלך הסייקל יפגע מאוד בתוצאות הסייקל וגם עלול להמיט לא מעט נזקים.
אם אתה מזהה עקצוצים בפטמות ו/או מה שנראה כמו התחלת נפיחות, הפסק את הסייקל והחל בpct.
יש המוסיפים ארימידקס על מנת לשלוט באסטרוגן. ושוב, אלא אם קיימת רגישות ידועה לג'ינו - מיותר ומזיק.

ממליצים לקחת נובלה לחסום מנגנוני אסטרוגן בגוף ברגע שאתה מתחיל להרגיש עקיצוצים בפיטמה/ התפתחות של ג׳ינו.

אם קראת בהסבר שמצורף לתרופה , שהיא בכלל נועדה לנשים להתמודד כנגד סרטן השד.

לעניין , אם לא חווית משהו ׳מעניין׳ בפטמות , שלב נולבה עם הכלומיד בpct.

אין צורך להוסיף נולבה כטיפול מונע לפטמות. שימוש בserm במהלך הסייקל יפגע מאוד בתוצאות הסייקל וגם עלול להמיט לא מעט נזקים.
אם אתה מזהה עקצוצים בפטמות ו/או מה שנראה כמו התחלת נפיחות, הפסק את הסייקל והחל בpct.
יש המוסיפים ארימידקס על מנת לשלוט באסטרוגן. ושוב, אלא אם קיימת רגישות ידועה לג'ינו - מיותר ומזיק.
מה לגבי פרווירון הוא שולט באסטרוגן ? מה המטרה לקחת אותו במהלך הסייקל או שזה גם הנחה לא נכונה?
אגב חשוב לי לציין שלפי מה שאני רואה שב 5-6 שנים אחרונות חלה מעין תפנית בכל הpst כל הדברים שנאמרים פה הם חדשים , ז׳א אני ידעתי שנולבדקס יכול במהלך הסייקל לפגוע באפקט שלו אבל לקחת אותו לאחר סייקל... חדש לי

מה לגבי פרווירון הוא שולט באסטרוגן ? מה המטרה לקחת אותו במהלך הסייקל או שזה גם הנחה לא נכונה?
אגב חשוב לי לציין שלפי מה שאני רואה שב 5-6 שנים אחרונות חלה מעין תפנית בכל הpst כל הדברים שנאמרים פה הם חדשים , ז׳א אני ידעתי שנולבדקס יכול במהלך הסייקל לפגוע באפקט שלו אבל לקחת אותו לאחר סייקל... חדש לי
פרווירון נועד לשפר את החשק המיני אם נפגע. הוא נגזרת dht כך שאינו עובר ארומטיזציה.
למה אתה כ"כ מוטרד מאסטרוגן? אסטרוגן הוא הורמון חשוב. אם אתה כ"כ מעוניין להעלות יובש תבחר חומרים מתאימים.
הרבה אנשים אומרים הרבה דברים. פרוטוקול ה-pct המוביל הוא שימוש בנולבה והוספת כלומיד. התחלת pct עפ"י זמן מחצית החיים של החומר ו/או האסטר.

אני מאמין חזק בלא להגיע למצבים שמצריכים התערבות מסיבית.
כלומר, כמה שיותר לשמר את הגוף במצב שהוא מכיר, משמע, אתה תשמור על האשכים שלך בריאים ב-סייקל ולא לאחר הסייקל.
ככה אתה גם תתאושש טוב יותר.

במקרים מסויימים אמנם, ניתן לדחות פרגניל לקראת הסוף, אבל לא רלבנטי ל90% מהמקרים.

לא לא.
יש להשתמש בתכשירים האלה כמה שפחות. ובכלל המטרה שלך היא מינימום חומרים מקס' תוצאות.
אם אתה לא רגיש לג'ינו, אין שום סיבה שתשלב SERM.
ועל הדרך אני אגיד עוד משהו, יש אנשים עם רמות אסטרוגן מטורפות שלא מפתחים ג'ינו, זה ממש תלוי ברמת התקשור התאים בחזה.
כך שים אסטרוגן לא תמיד אומר ג'ינו.

אם אתה מרגיש נפוח, לא נעים למגע, עקצוצים - תקח טמוקסיפן.
לעומת-זאת, אם מדובר בהפרשות - אתה במקום אחר לגמרי! לא לקחת סתם טמוקסיפן.

לא צריך להפסיק את הסייקל בגלל רגישות בפטמות. ניתן לצרוך גם במהלך הסייקל חוסם אסטרוגן בשילוב ארימדקס בימים הראשונים.
במידה ומתפתחת רגישות, ניתן בתחילה להשתמש בטמוקסיפן כדי לסלק את התופעה ובשילוב עם ארימידקס שיוריד את המשך ייצור האסטרוגן יש להמשיך לכשבוע.

בגלל שזה חייב להשמר בקירור אני מאמין שיש רק סוג אחד בבית מרקחת.. לפחות ממה שאני ראיתי כל הפרגניל בארץ אותנ חברה. תקנו עם אני טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית