הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון נושא ההזרקות

• פותח/ת השרשור jake
  • פורסם בתאריך

jake

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אז ככה כעצתכם התחלתי להחדיר את המחט בצורה חלקה ומהירה, 2 מסקנות:

1. לא כואב בכלל ונכנס חלק לחלוטין.

2. האיזור פחות נפצע לאחר שאני מזריק בבת אחת מאשר להכניס את המחט לאט לאט...

משהו אחר שהייתי מעוניין לשמוע אם קרה למישהו או חווה זה הדבר הבא:

בעבר וגם לפעמים כיום קרה לי שכאשר הייתי מזריק למשל בישבן, והייתי מכניס את המחט ומושך אחורה ואין דם כמובן, לוחץ להחדיר את החומר פשוט החומר תקוע כאילו צריך להפעיל כוח פי 10 כדי לדחוף, משהו שמרגיש קצת מנוגד לגוף...
כתגובה לכך לאחר רבע שעה עד עשרים דקות מתחיל להיות כאב בטן מטורף, אני מרגיש כאילו הקיבה מתמלאת במים, וממש כאבים מטורפים עד כדי מצב של חצי שעה עד 50 דק לשכב ולעסות את הבטן מכאבים.

התייעצתי בעבר עם אביעד, וזו הייתה התגובה שלו: " לא נותנים באיזורים נפוחים. אתה מנסה לדחוף בכוח לגוף שמן במקום מפוצץ שמן שעוד לא נספג והשריר גם ככה אדום מאוד מהקריסטלים והתהליך של הפירוק שלו לדם ואתה יוצר לחץ שרירי שמעמיס על הגוף שלך ומכריח את הכליות לעבוד מהר מאוד לזמן מסויים ובלוטת האדרנל שלך משחררת קורטיקוסטרואידים לדם שמנפחים את הבטן ומעלים בנוזלים עד שהגוף מסתגל חזרה ומפסיק. אתה צריך לעשות בדיקות לתפקוד כליות וכבד. לא ללחוץ על הגוף שלך כנגד רצונו."

כעיקרון אני כיום על בלאסט אנד קרוז, וכרגע אני על סייקל יחסית יבש ככה שיש לי 4 פעמים ימי זריקות בשבוע, אני מזריק בכתפיים בישבן לפעמים בגב או בכתף אחורית כאשר חבר בא לעזור לי... בקרוב אתחיל להזריק ברגל, ככה שהאיזורים פחות יהיו מודלקים.

אשמח לשמוע האם למישהו קרה? שמע משהו בסיגנון? האם זה באמת מה שקורה כאשר האיזור נפוח ולוחצים על המזרק בכוח להכניס את החומר? בלוטת האדרנל משחררת קוריטקוסטרואידים?

הכאב בטן כמו שאתה מתאר לדעתי כמובן זה תופעת לוואי פסיכוקוסמטית... אני לא מאמין שיכול להיות תגובה של מספר דקות מהזרקה תוך שרירית לכאב בטן אבל אני לא רופא אז זה רק דעה ... סתם דוגמא לי לפעמים מהתרגשות של לפני זריקה או לפני משהו מסויים יש כאב בטן של התרגשות ואפילו שלשולים...
בנוגע לכוח שצריך להפעיל בהזרקה זה בטח בגלל השמן שהוא סמיך מידי וקשה לו לעבור בתוך המחט, שמעתי על אנשים שמחממים את השמן לפני הזריקה על מנת שיעבור יותר חלק , למרות שיש גם קשר לזה שאזור הזריקה נפוח ומלא שמן. בכל מקרה אם אני צודק ואתה מזריק חומר שומני , אולי אתה צריך לנסות מחט אחרת (ראש ירוק)
עם חומרים על בסיס מים זה לא קורה בדר׳כ

• פותח/ת השרשור
עם איזה מחט אתה מזריק וכמה CC בכל זריקה?
שואב עם מחט ירוקה ומזריק עם כחולה.
זה קורה לי כאשר אני עושה באיזור הישבן, לאחר שאני מושך את המזרק ורואה שאין טיפת דם מתחיל להזריק את החומר ופשוט צריך להפעיל כוח ממש חזק כדי שהחומר יכנס... לגבי הכמות, גג שבגג 2.5 סי סי, לרוב בין 1 ל2 סיסי.
הכאב בטן כמו שאתה מתאר לדעתי כמובן זה תופעת לוואי פסיכוקוסמטית... אני לא מאמין שיכול להיות תגובה של מספר דקות מהזרקה תוך שרירית לכאב בטן אבל אני לא רופא אז זה רק דעה ... סתם דוגמא לי לפעמים מהתרגשות של לפני זריקה או לפני משהו מסויים יש כאב בטן של התרגשות ואפילו שלשולים...
בנוגע לכוח שצריך להפעיל בהזרקה זה בטח בגלל השמן שהוא סמיך מידי וקשה לו לעבור בתוך המחט, שמעתי על אנשים שמחממים את השמן לפני הזריקה על מנת שיעבור יותר חלק , למרות שיש גם קשר לזה שאזור הזריקה נפוח ומלא שמן. בכל מקרה אם אני צודק ואתה מזריק חומר שומני , אולי אתה צריך לנסות מחט אחרת (ראש ירוק)

אני די בטוח שיש גם קטע פסיכולוגי כאן,שאתה נכנס לסטרס, אבל אני אומר לך שאני פשוט מכיר כבר את התופעת לוואי הזאתי אצלי, והגעתי למסקנה שזה קורה כאשר קשה לי להכניס את החומר, ואז אני מכניס בכוח רב, ופשוט רבע שעה לאחר מכן כאילו הקיבה מתנפחת, אני שוכב על הגב ומתחיל לעסות את הבטן ואפילו שומע קולות כאילו יש מים בפנים ברגע שאני מעסה ולוחץ על הבטן וזו השיטה היחידה שגורמת לי להעביר את הסבל הזה למרות שהוא בלתי נסבל.

בעבר כשהתחריתי קרה לי הרבה פעמים עם זריקות מרובות הדבר הזה, ופשוט הרגשתי שאני רוצה למות מרוב כאב למשך חצי שעה שעה.

כיום זה קורה אחת ל... כמעט ולא... אבל מפחיד אותי העניין בהזרקות בישבן כאשר זה קורה לי, אני לא מבין למה פתאום לחומר קשה להיכנס?

כאשר אני נותן בכתפיים הכל חלק, וכאשר נותנים לי בכתף אחורית או בגב גם כן חלק. אני שוקל להתחיל להזריק גם ברגל.
זה היה קורה לי שהמזרק נתקע כמו שאתה מתאר כשהייתה נשארת בועה שלא הוצאתי מהמזרק
אשמח לשמוע מה היה קורה לך בדיוק? אם זה אותו סימפטום שקורה לי? אגב אשמח גם לשמוע אם מישהו מכיר מהפורמים בחול פוסט שגם קרה לאנשים הדברים הללו?
--- עידכון הודעה, לפני רגע ---

כעיקרון אשמח לשמוע במונחים מפורשים יותר אם האיזור נפוח ושומני ואתה מזריק לידו אז מה זה בעצם עושה? ולמה?

לגבי החומרים שכרגע אני מזריק בישבן הם אכן שומניים בולדנון וטסט אננתת, השאלה היא גם אם קשה להם לעבור במחט הכחולה בסוף הם נכנסים, אז מה בעצם מחט ירוקה תעזור? הרי התופעה הזו קוראת כאשר אני חושב הגוף דוחה את החומר וקשה לו להיכנס, אז להביא מחט אחרת לא נראה לי תעזור לפתור את הבעיה של הסימפטום? או תקנו אותי אם אני טועה?

זה קורה לי כאשר אני עושה באיזור הישבן, לאחר שאני מושך את המזרק ורואה שאין טיפת דם מתחיל להזריק את החומר ופשוט צריך להפעיל כוח ממש חזק כדי שהחומר יכנס... לגבי הכמות, גג שבגג 2.5 סי סי, לרוב בין 1 ל2 סיסי.
מה החברה של המחטים? אתה מוציא את הנוזל (טיפה 1) לפני שאתה מזריק? (אמורה להיות טיפה 1 על המזרק עצמו ואז אתה מתחיל להזריק. עושים את זה בד״כ כדי לאשש שאין בועות במזרק).

לדעתי ההבדל בין מחט ירוקה לכחולה זה לא רק האורך זה גם הקוטר שלה לכן ניתן להסיק שהמחט הירוקה הקוטר יותר רחב ולכן חומר סמיך יעבור יותר בקלות...
בכל מקרה אין לי מקור ספרותי שיאשר את מה שאני אומר אבל אני מדבר מניסיון שלי ושל חברים ומתוך הגיון : חומרים שומניים במחט ירוקה , מימיים בכחולה.
ולגבי הכאב בטן : זה נשמע ממש פסיכולגי, זה קורה לך לפעמים מדברים אחרים , כמו נגיד לפני טיסה , רעיון עבודה, דייט.... או תופעה דומה ? לגבי בועה.. קטנה זה אומנם לא מומלץ אבל זה זריקה תוך שרירית ולכן אין לייחס חשיבות לבועה קטנה ... זה לא שאתה מזריק 5cc של אוויר לתוך וריד... חח
תנסה מחט יותר עבה ותעדכן לשם הדוגמאות , אני אומנם עשיתי סייקל אחרון לפני מספר שנים אז אני לא הכי זוכר את התחושה, אבל הקיץ הזה חבר שלי עשב סייקל ולקראת הסוף כבר לא יכל להזריק לעצמו כי הכן הכאב הציק והפריע לו ואני נאלצתי להזריק לו.. הזריק לו רק לתחת , בולד וטרן והוא התעקש על מחתים כחולות (יותר קטנות ופחות מורגשות בחדירה לטענתו)
והכן היה קשה להזריק... אבל כאשר עברנו ל פרגניל בסיום בסייקל (מיימי) זה הוזרק וזרם כמו מים ...במלוא מובן המילה

@Isravil אני לא מסכים איתך. יש לייחס חשיבות גדולה לבועה וגם הכי קטנה. כשאני זלזלתי בזה גם היה קשה לי מאוד להזריק המזרק היה ממש תקוע, וגם כשבסוף הצלחתי להזריק איך שהוצאתי את המחט יצא לי שפריץ של דם מהתחת.

הדם משפריץ לרוב כאשר פוגעים בכלי דם!
אני באמת חושב שבוע זה שטויות במיץ מכיוון שיש חומרים ( פרגניל או וינסטרול ) שבהם תמיד ישארו בועות ולא משנה איך וכמה לא הצלחתי להוציא הכל ופשוט זרמתי עם זה ולא קרה כלום.
לדעתי במקרה הספציפי של הבחור פה זה 2 נקודות בעייתיות: התחת שלו כבר מלא בצלקות מהזריקות והמחט דקה מידי ולכן קשה לו להזריק

גם אני זרמתי עם זה הרבה פעמים ולא קרה כלום עד שכמה פעמים זה קרה לי וראיתי שזה דווקא מהבועה. לגבי הכלי דם נתתי משיכה קלה ולא היה דם במזרק ועדיין כשהוצאתי יצא לי שפריץ. זה קרה לי פעמיים כשהייתה בועה. חוץ מזה אף פעם לא קרה לי

גם אני זרמתי עם זה הרבה פעמים ולא קרה כלום עד שכמה פעמים זה קרה לי וראיתי שזה דווקא מהבועה. לגבי הכלי דם נתתי משיכה קלה ולא היה דם במזרק ועדיין כשהוצאתי יצא לי שפריץ. זה קרה לי פעמיים כשהייתה בועה. חוץ מזה אף פעם לא קרה לי

תעזוב רגע את הבועות בצד , אתה חייב לשנות את הכינוי שלך דוד.

תעזוב רגע את הבועות בצד , אתה חייב לשנות את הכינוי שלך דוד.
האמת שאני די מחובר אליו רגשית. בדיוק בהרשמה סיימתי לשתות 4 סקופ גיינר בטעם שוקו. זה הדבר הראשון שעלה לי בראש משום מה

האמת שאני די מחובר אליו רגשית. בדיוק בהרשמה סיימתי לשתות 4 סקופ גיינר בטעם שוקו. זה הדבר הראשון שעלה לי בראש משום מה
קשה להתייחס אליך ברצינות... 😉

גיינר שוקו, עם חלב... כשאני קורה את זה בא לי ללכת לשירותים...🤣

אני די בטוח שיש גם קטע פסיכולוגי כאן,שאתה נכנס לסטרס, אבל אני אומר לך שאני פשוט מכיר כבר את התופעת לוואי הזאתי אצלי, והגעתי למסקנה שזה קורה כאשר קשה לי להכניס את החומר, ואז אני מכניס בכוח רב, ופשוט רבע שעה לאחר מכן כאילו הקיבה מתנפחת, אני שוכב על הגב ומתחיל לעסות את הבטן ואפילו שומע קולות כאילו יש מים בפנים ברגע שאני מעסה ולוחץ על הבטן וזו השיטה היחידה שגורמת לי להעביר את הסבל הזה למרות שהוא בלתי נסבל.

בעבר כשהתחריתי קרה לי הרבה פעמים עם זריקות מרובות הדבר הזה, ופשוט הרגשתי שאני רוצה למות מרוב כאב למשך חצי שעה שעה.

כיום זה קורה אחת ל... כמעט ולא... אבל מפחיד אותי העניין בהזרקות בישבן כאשר זה קורה לי, אני לא מבין למה פתאום לחומר קשה להיכנס?

כאשר אני נותן בכתפיים הכל חלק, וכאשר נותנים לי בכתף אחורית או בגב גם כן חלק. אני שוקל להתחיל להזריק גם ברגל.
אשמח לשמוע מה היה קורה לך בדיוק? אם זה אותו סימפטום שקורה לי? אגב אשמח גם לשמוע אם מישהו מכיר מהפורמים בחול פוסט שגם קרה לאנשים הדברים הללו?

כעיקרון אשמח לשמוע במונחים מפורשים יותר אם האיזור נפוח ושומני ואתה מזריק לידו אז מה זה בעצם עושה? ולמה?

לגבי החומרים שכרגע אני מזריק בישבן הם אכן שומניים בולדנון וטסט אננתת, השאלה היא גם אם קשה להם לעבור במחט הכחולה בסוף הם נכנסים, אז מה בעצם מחט ירוקה תעזור? הרי התופעה הזו קוראת כאשר אני חושב הגוף דוחה את החומר וקשה לו להיכנס, אז להביא מחט אחרת לא נראה לי תעזור לפתור את הבעיה של הסימפטום? או תקנו אותי אם אני טועה?
חחח... אתה טועה שאתה חושב שאפשר להזריק 5 מיליון פעם לתחת כאילו הוא איזה ספוג...
חבל שאני לא יכול לצלם ולהראות לך את הצלקת מהאבצס שהיה לי ולהדגים לך איך מנקזים חצי ישבן...

התופעות שאתה מתאר קורות כתגובה הורמונלית של תופעות פסיכוסומטיות רגעיות.
כלומר למשך זמן קצר אתה בהתרגשות מלווה במתח (סוג של חרדה) ישנה האצה בפעילות המעיים והגברת הנוזל החומצי כמו גם עליה חדה באדרנלין וקורטיזול שמייצרים את התחושה המדוברת של שלשול, דופק ול"ד גבוהים ובמקרים קיצוניים איבוד הכרה רגעי (עלפון).
זה לא קשור לתופעות שהוא מתאר, במיוחד כשמדובר במשתמש ותיק שרגיל להזריק.

הדם משפריץ לרוב כאשר פוגעים בכלי דם!
אני באמת חושב שבוע זה שטויות במיץ מכיוון שיש חומרים ( פרגניל או וינסטרול ) שבהם תמיד ישארו בועות ולא משנה איך וכמה לא הצלחתי להוציא הכל ופשוט זרמתי עם זה ולא קרה כלום.
לדעתי במקרה הספציפי של הבחור פה זה 2 נקודות בעייתיות: התחת שלו כבר מלא בצלקות מהזריקות והמחט דקה מידי ולכן קשה לו להזריק

זה לא נכון! בפרגניל או בויני לא תמיד נשאר בועות, אני מכין ללא בועות.
זה לא קשור למחט הדקה כי זה לא קורה תמיד! אתה צריך לשים-לב גם למה שהוא מתאר. G23 זו מחט סבירה בהחלט להזריק איתה.
לגבי בועת אוויר שנשארה שם, בד"כ כשזה קורה נוצר לחץ גבוה והמחט ניתקת מהמזרק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית